Liikunnat vko 13

maanantaina, maaliskuuta 30, 2015

Maanantai on ihan viita vaille finaalissa. Vihdoin. Mä olen odottanut aamusta asti, että pääsen takaisin nukkumaan. Väsy on ollut ihan aika kammottava. Mutta tietääpähän taas nauttineensa viikonlopusta. Ja syytän kyllä yhtä kadonnutta tuntiakin tästä koomatilasta. Miksi meitä pitää kiusata tuolla. Syksyllä aina annetaan ja keväällä otetaan pois. Siis se yksi tunti. Liikaa, sanon minä. Ainakin tänään on tuntunut siltä. Viikonloppu tuli tosiaan vietettyä kummitädin perheen luona ja samalla juhlistettiin vanhimman kummilapseni 10-vuotis synttäreitä. Oli eniten ihanaa taas viettää aikaa rakkaitteni kanssa ja nähdä samalla muitakin rakkaita sukulaisia. Harmittaa, kun aika on aina rajallista ja tälläkin kertaa se loppui kesken.


Kynnet lähtö kuntoon :)

Perjantaina matkattiin äidin kanssa Itä-Suomeen Tare mukanamme. Matka meni hyvin ja päästiinkin heti suoraan ruokapöytään. Kummini on sellainen taituri ruuan suhteen ja jotain taikoja hän keittiössä tekee, kun jokainen ruoka maistuu ihan taivaalliselle. Arvatkaa vaan miten paljon sapuskaa on tullut vedettyä viikonloppuna. Niin paljon että ihan hävettää. Tänään palasinkin välittömästi kevyempään ruokailuun. Oli sitten oikea herkuttelu viikonloppu. Noiden patojen ääreen kun pääsee niin kamalan harvoin, nauttii siitä täysin siemayksin.


Illalla perille saavuttuamme, odotti meitä kotitekoiset pizzat. Siis oikeasti, miten hyvää olikaan! En oma tekemä vaan maistu yhtä hyvälle. Pistin Niksulle viestiä, hänen lempiruoka kun on pizza, sain pientä kateutta aikaseksi :P Hän joutui jäämään matkasta, kun oli työvuorot juuri viikonloppuna.


Lauantai aamuna herättiin jo ajoissa, mutta silti kummini oli ollut ennen meitä muita hereillä ja loihtinut ihanan aamuaisen valmiiksi. Mikä onkaan ihanampaa, kuin herätä suoraan herkulliseen aamiaispöytään. Murkinaa masuun ja päivä alkoi ihanissa merkeissä.


Mutta ei kauaakan, kun oli jo lounaan vuoro. Normaalistikin syön kyllä kahden kolmen tunnin välein, mutta pieniä annoksia, mutta täällä ne annoskoot otti ihan uudenlaisen muodon. Kaikkea oli maistettava ja maistettava määrä oli hieman turhan iso. Mutta nautin, todellakin nautin.
Sitten tulikin pari serkkua sekä eno vaimoineen käymään kylässä. Oli niin ihanaa nähdä heitäkin pitkästä aikaa. Ikävä kyllä jäi taas kova. Mutta kuten sanoin, oli synttärijuhlat tiedossa ja herkutkin sen mukaiset. Mä en käsitä, miten hyviä nuo olivat!


Voi nams, arvatkaa vaan mitä unta nään ensi yönä. Harmillisesti aika vaan kului nopeasti ja vieraiden oli lähdettävä. Me sitten samalla lähdettiin käymään toisen tätini luona sekä yllättämässä yksi serkuistani, joka oli juuri iltavuorossa töissä. Ilme oli kyllä niin näkemisen arvoinen, kun häne yllätettiin. Ei osannut odottaa yhtään ;) Reissussa tietysti tarjottiin taas kahviherkkuja ja maha tuntui poksahtavan kertakaikkiaan.


Takaisin kummin tykö ja saunomaan. Heillä on yksi parhaimmista saunoista, missä olen ikinä ollut! Varmaan tunti hujahti lauteilla istuessa ja rupatellessa. Eihän sieltä olisi pois malttanut lähteä. Mutta vielä oli yllätys ja me grillattiin takkahuoneessa takkamakkaraa ja vaahtokarkkeja. Siis miten hyvää makkara oli, vaahtokarkeista en välittänyt. Sitten olikin aika köllähtää oman mahan viereen. Eli voitte vaan kuvitella, että on tulut syötyä. Nälkää ei kyllä ole tarvinnut nähdä sitten ollenkaan.

Liikunnat sit taas olikin luokkaa surkea. Hyvin syöty, huonosti liikuttu. Ja sen kyllä huomaa. Olo on ollut vähän tukkoinen. Mutta tänään on taas palattu ruotuun. Viime viikko tuntui jotenkin kamalan raskaalta ja mua väsytti melkein joka päivä ihan kamalan paljon. Kärsin päänsäryistäkin pitkästä aikaa. Ei siis hyvä viikko elämäntaparemontin suhteen, mutta en anna sen haitata. Nyt taas skarpataan.

MA: -
TI: Kuntopyörä 1h10min, kotitreeni (pylly, reidet, vatsa) 35min
KE: - (päänsärky)
TO: Kuntopyörä 1h15min
PE: Kävely 20min
LA: -
SU: -

Mä oon ihan tykästynyt mun uuteen kaveriin "Zygään". Sen kanssa on ollut hirmuisen kiva tehdä kotitreeniä! Mä vielä meinasin jättää mokoman ottamatta meille. Onneksi otin! Tänäänkin seilla hurruttelin menemään. Ja olen löytänyt hirmuisen hyviä kotitreenejä. Välillä olen ollut niin kamalan väsynyt töiden jälkeen, etten jaksa raahautua salille. Illasta onneksi on virkistynyt ja kotitreeni on ollut siihen saumaan ihan parasta.


Eilen olikin virpomapäivä. Serkkutytöt olivat tehneet hienoja vitsoja ja lähtivät kiertämään pari naapuria. Mutta voi mun kummia, hän yllätti mut täysin. Käski vanhan kummilapsensa virpomaan, sillä oli tehnyt mulle valmiiksi virpomalahjan. En kestä, Mun kummi on ihan paras <3 Sain My Little Pony suklaamunan, olenhan heppatyttö ollut jo lapsesta asti, sekä pikkumunapussin. Ihana ylläri <3 Eilen sitten köröteltiin takaisin kotiin. Oli ihana nähdä taas omaa rakasta ukkoa, mutta kyllä se ikävä silti jäi. Ihana viikonloppu oli <3

Mitäs teille muruille kuuluu?

You Might Also Like

6 kommenttia

  1. Voi että kuntopyörä olisi oikeasti tosi hyvä! Vois huruutella ja samalla datata tai katsoa töllöä :D
    Mullakin on joku ihme laiskotusviikko. En eilen halunnut mennä salille vaikka yleensä tykkään..varmaan se 45min Prisman kauppareissu vei voimat :D kävin sitten lenkillä mutta huono ilma oli. Tänään olis pakko saleilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuntopyörä on kyllä ihan mahtava juttu tässä kotona. Jos keli on ihan syvältä, on kiva töllöä katsellessa surrutella menemään.
      Eihän se haittaa, vaikka välillä laiskottaa. Sit pitää vähän lepäillä :) Sit paremmalla tsempillä seuraavana kertana :)

      Poista
  2. Hei apua mitkä tarjoilut! Mahtava kummitäti sulla :) Välillä on kyllä ihana saada nauttia muiden tekemästä ruoasta ja istua valmiiksi katettuun pöytään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä! On ihanaa vaan istahtaa pöytään, normaalisti kun itse saa tehdä kaiken. Mutta tuollain pääsee herkästi lihomaan :D

      Poista
  3. Ihanat kynnet, wouu! On muuten hiukan herkullisen näköiset setit pöydässä, ihan nälkä tuli. Ihana tuo My Little Pony <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kynnet oli kyllä ihanat :) Olen tehnyt jo äidille ja Skeitillekin vastaavat :D
      Joo, herkut oli ihan liian hyviä ja todellakin MLP <3

      Poista