Liikunnat vko 14

maanantaina, huhtikuuta 06, 2015

Juon tässä juuri pääsiäisloman viimeistä teekuppia ja harmittelen loman loppua. Ihan liian nopeasti meni nämäkin neljä päivää. Tuntuu, ettei tässä kyllä neljää ollut, maksimissaan kaksi. Hyvässä seurassa aika vaan kuluu huomaamatta. Veljeni perhe tuli siis meille lauantaina ja vietettiin yhdessä laatuaikaa. Perjantai menikin ystäväni Annen kanssa, kun leikin taas valokuvaajaa ja siivoilin sitten pitkästä aikaa ihan kunnolla kotona. Siinä tää loma nyt näin pähkinänkuoressa.


Tein kunnon värikkään meikinkin pääsiäisen kunniaksi. Tästä on tulossa vielä kunnon postausta. Tämä siis lauantaina, kun veljen poppoo tuli. Mehän heti otettiin Skeitin kanssa ilo irti ja lenkkeiltiin yhdessä. Me tsempataan toinen toistamme, samassa tilanteessa kun ollaan. Molemmat haluaa kroppaa vähän kiinteämmäksi ja se on ihanaa, kun on toinen jolle mussuttaa kun tekisi makeaa niin mieli. :D Onneksi äitikin on tässä samassa setissä mukana ;)



Lenkin päälle tehtiinkin sitten herkullisia kotipizzoja. En muistanutkaan miten hyviä ovat! Ja täyttäviä. Eihän tuota jaksanut kuin pienen palan kerrallaan. Hyvästä ruoasta ja seurasta on siis saatu nauttia.

Liikuntojen osalta viime viikko meni ihan jees. Yksi vapaapäivä. Enemmän aerobista, mutta sitä tää mun kroppa taitaa nyt tarvitakin enemmän. Mutta näin siis:


MA: Kuntopyörä 1h, vatsatreeni 30min
TI: Kuntopyörä 50min
KE: Kayla-treeni 40min
TO: Kayla-treeni 30min
PE: - (siivous 4h)
LA: Kävelylenkki 1h 6km
SU: Kävelylenkki 50min 5km



Keli on harmillisesti ollut ihan jäätävän kurainen. Kuten tuosta leskenlentikuvasta näkyy, Taren kinttu ihan ravassa. Mutta nuo leskenlehdet! Ne toi toivoa lämpimistä keleistä. Tänäänkin ollut plus kymppi :) Tosi jees.

Mutta mites teidän pääsiäinen meni? Saitteko lomailla vai olitteko töissä?

You Might Also Like

10 kommenttia

  1. Superkaunis toi eka kuva susta, vau Janet! :) :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos muru ihanainen <3 Oon ihan häkeltynyt, en ensin meinannut sitä edes julkaista :D

      Poista
  2. Ihanasti meni pääsiäinen, mahti seuraa♡
    Kiitos siitä♡
    Nyt on raahauduttava salin kautta työpaikalle...
    -Skeit-

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia ja niin törkeän kaunis olet!

    VastaaPoista