Livbox - huhtikuu 2015

keskiviikkona, huhtikuuta 15, 2015

Oijoi, ollaan jo puolessa kuussa ja saan vasta nyt Livbox esittelyn julkaistua. Mut sanotaanko niin, että mulla oli ihan kiva syy vähän venyttää tätä julkaisua. Tai kiva ja kiva, miten sen kukakin ottaa, mutta mulla ainakin oli ihan hauskaa. Eli minä sitten ottaa pläjäytin ja kuvasin Livboxin avausvideon. Vähän taas jännitti istahtaa kameran eteen ja varmasti sen huomaakin mun olemuksesta, mutta julkaisuun vaan koko video. :D


Värinä tässä kuussa oli siis vaaleanpunainen. Voit kurkkia avauksen videolta tai sitten siirry vain suoraan alaspäin. Siellä perus settinä kuvat ja tekstit.

Voit katsoa videon myös suoraan youtubesta : https://www.youtube.com/watch?v=s3fa5vuYE9o



Huhtikuun Livboxissa oli esittelykorttiin merkattu saapuvaksi yhteensä viisi tuotetta, mutta boxista saapui pari muutakin tuotetta. Yksi yllätys Iberolta sekä rfsu:n tuotteiden mukana sai myös höylän. Perussisältö oli tässä kuussa sarjassa ihan ok.

Essie Sugar Daddy on hempeän läpikuultavan vaaleanpunainen minikynsilakka. Siis tuollainen söpö mini. Kokona varmasti fiksumpi ainakin mun kokoiseen kokoelmaan (tulette kuulemaan tästä pian), että voisi joskus saada käytettyä ihan loppuun astikin. Erittäin hyvä sävy, käytännöllinen. Vielä pitää testata kynsille, miltä sitten näyttää.

rfsu Nice 'n' Cool Intim After Shave on voide tuonne bikinialueelle. Sen pitäisi auttaa ehkäisemään punaisten näppyjen muodostumista karvojen ajelun jälkeen. Okei, mua hymyilytti tää tuote aika paljon. En tiedä miksi. Ei jotenkin ihan tavallinen kosmetiikkatuote ja mun mielestä on vähän hassua, että tällainen Livboxista tuli. Siis testiin todellakin, mutta silti tuote joka ei ihan niin kovin iskenyt itseeni.

Toinen tuote rfsu:lta oli Easy Shaving Intim Shaving Gel. Tätä testaan jo paljon suuremmalla mielenkiinnolla. Mä yleensä käytän sellaisia vaahtomaisia sheivaustököttejä, joten tällainen geelimäinen on kiva uusi tuttavuus.

Dove Talc Soft roll-on on oikein oiva perustuote. Kyllähän näitä roll-oneja tulee käytettyä puteli toisensa jälkeen, joten siinä mielessä ihan kiva tuote, mutta silti jotenkin njäh. Olisi ollut kiva tutustua vaikka jonkun muun tuotteen dödöön, sillä sehän Livboxissa niin mahtavaa on, kun saa tutustua itselleen ihan tuntemattomiin merkkeihin. Mutta siis on tämä Dove silti ihan kiva. Tämä täysikokoinen.

Lumene Lab hydrasmooth 24h silmänympärysvoide oli boxin toinen täysikokoinen tuote. Jo toinen boxeista tullut Lumene Labin sy-voide. Tosin tämä on siloittava ja kosteuttava, siinä missä viime vuoden tammikuussa tuli Age Correcting - korjaava voide. Ensin ajattelin, että onko Lumene vain uudistanut puteleita, sävyä ja tuubia, mutta oli se sitten ihan eri tuotekin. Tai voihan olla että vuodessa ne pakkauksetkin ovat muuttuneet, mutta tuo teho kiinnosti eniten. Innolla tätäkin testaan, vaikka mulla näitä sy-voiteta on kertynyt kaappiin jo aivan liian monta. Pitänee alkaa tuputella jonkun toisenkin silmänalusille ;)


Ylimääräiset tuotteet tai rfsu höylä tuli geelin ja voiteen kimpassa ja Iberolta taas tuli meikkisienet yllätyksenä. Höylän olenkin aiemmin jo testannut, se oli ihan ok. Tuollaisia tavallisia meikkisieniä en ole käyttänyt enää vuosiin, siveltimet löydettyäni ja tätä nykyä BeautyBlenderin munan, mutta kyllä nuokin käyttöön tulee. Noilla on hirmuisen hyvä tehdä liukuvärjäystä kynsille.

Ja sitten vielä viimeisenä yllätyksenä. Pitkäaikaistilaajat saivat taas lisätuotteen kiitoksena pitkälle tilaukselle.


Lisälahjana tuli Seacret Minerals from the Dead Sea jalkavoide. Se mikä oli ihan mahtavaa, oli tämän tuotteen hinta, joka siis ylitti boxin hinnan heittämällä. 35€ tuolle tuubille oli merkattu hinnaksi, joten vau vaan!

Mä sanoisin, että tää boxi oli siis ihan ok. Edelliset boxit ovat olleet niin kovaa tasoa, että vähän osasinkin ounastella jossain vaiheessa tulevan taas vähän tylsempi boxi. Siis hyviä käyttötuotteita tässä on, mutta jäi silti jotenkin vähän löyhäksi. En oikein osaa sanoa miksi. Mutta tykkäsin silti :D


Tällainen boxi siis huhtikuussa. Mitä mieltä te olitte? Iskikö teihin?
Ja hei, mitä mieltä videosta? Jätänkö suosiolla homman taidokkaammille tyypeille? ;)

You Might Also Like

6 kommenttia

  1. En olisi kyllä boxin tuotteista innostunut! Video oli suloinen, repesin kohdassa "mutta miks piti tulla pieni?". :D Tosin se oli hirmu pitkä, jouduin ajanpuutteen takia skippailemaan. Videosta jäi fiilis, että sä et kauheasti tykännyt tuotteista, mutta koska olet suloinen ja kiltti, keksit aina perään syitä, miksi se voisikin olla hyvä. :D Munkin on pitänyt pitkään tehdä video, mutten juuri keksi että mistä, kuinka pitkä jne. Kivaa vaihtelua se välillä on. Suloista keskiviikon jatkoa söpöläinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä tuota oikein lyhyemmäksi mun tavalla puhua olisi edes saanut :D Mun käsityksen mukaan sellai kymmenen minuuttia on aika kohtuullinen aika :) Mutta makunsa kullakin :)
      Joo, siis ei ollut boxi joka sytitti täysillä, mutta kuitenkin ihan käyttötuotteitahan nuo.
      Muksaa viikonloppua ihanainen :)

      Poista
  2. Ihana video sai hymyn huulille :) Vaikutat ihanalta puheliaalta ihmiseltä!
    Ehdottomasti jatka!! Ja toiveena olisi mulla hiusaiheista höpöttelyä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Roosa <3 Joo, mä oon kyllä aika kova puhumaan ;D
      Kiva kuulla että pidit. Joo, kai mä jotain hiusaihetta voin yrittää kehittää. Mä vaan olen älyttömän surkea hiusten kanssa :D

      Poista
  3. Voi miten ihana olet videolla, ehdottomasti lisää näitä! Toivoisin kestävän meikkipohjan tekoon ja erityisesti tummien silmänalusten peittämiseen tutorialia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos muru <3 Joo, mä voin tehdä sellaisen videon :) <3

      Poista