Clarins Day & Night syyskokoelma 2015

tiistaina, syyskuuta 22, 2015

Vaikka suurimman osan ajasta laulan Ooooo kesän lapsi mä oon, taidan silti sisimmiltäni olla hieman syksynkin tunnelmaan taipuvainen. Syksyllähän mä olen syntynytkin, joten jotain maagista ja joku yhteys siinä kai on. Kesässä rakastan lämpöä, valoa ja huoletonta lomaa, vaikka syksyn pimenneet illat ja ruskan värit saavat mut ihan yhtä hyvälle mielelle. Eikä syksylläkään aina ole kylmää ja märkää. Siinä missä kesällä pukeudun erittäin kirkkaisiin sävyihin ja meikissäni koreilee ne paletin räväkimmät sävyt, alan syksyisin tarttumaan murrettuihin ja tummiin sävyihin. Olinkin siis todella iloinen, kun sain blogin kautta testattavaksi Clarinsinkin syyskokoelman tuotteita. Apua, sanon vaan! Nämä ovat niin huisin ihania!


Clarinsin syksykokoelma Pretty Day & Night on sävymaailmaltaan mieletön. Sopii täydellisesti arkeen Day osionsa puolesta, kun taas Night saa sydämeni sykähtämään ihanista tummista sävyistään. Löytyy kaksi palettia, rajauskyniä, kulmakyniä, yksittäisiä luomivärejä sekä huulipunia. Punia kokoelmasta mulla ei nyt ole, mutta silmämeikkituotteet taitavatkin olla mun suurin obsession kohde.


Silmänrajauskyniä tuli kaksin kappalein. Musta 01carbon black ja ihana tummanlila 10 true violet. Mustan rajauskynän paketissa tuli mukana myös terotin, mikä on todella hyvä juttu, niitä kun mulla ainakin tuppaa katoamaan. Kulmakynät sain kahdessa sävyssä, 01 dark brown sekä 03 soft blond. Ja vaikka itse huulipunia ei ole, niin äärimmäisen ihana nudensävyinen huultenrajaus kynä löytyy 02 nude beige.


Silmänrajauskynissä on toisessa päässä pieni sivellin, jonka avulla rajauksen saa sutattua pehmeksi. Erittäin laadukkaan oloinen napakka sivellin. Todella kiva lisä rajauskynään. Kulmakynistä löytyy harjasosa, jolla karvat saa kammattua oikeaan suuntaan. Tätä peukutan todella. Tuolla harjalla kun saa kivasti pehmennettyä kynällä tehnyt rajat ja saa näin meikin näyttämään luonnollisemmalta.
 

Kaikissa kynissä on oikein hyväå pigmentti. Itseäni eniten miellytti lilan rajauskynän pehmeys. Se tuntui oikein liukuvan kädellä. Samoin huultenrajaus, niin ihana. Kulmakynät ovat omaan makuuni turhan kovia, joskin mä olen muutenkin tehnyt kulmat vaikka kuinka pitkään luomivärillä. Pitää testata pitkästä aikaa kynällä tehtyjä. Kestävyys oli näissä myös oikein hyvä. Eivät hankautuneet herkästi pois, kun testasin. Vedellä kyllä sai nopeasti puhdasta jälkeä.


Day & Night kokoelmassa on kaksi palettia, juurikin Day ja Night versiot. Kultainen paletti on Day ja tummanruskea night. Pahviset pakkaukset ovat jämäkät ja tuntuvat kesäviltä. Kumilenkki pitää kannen sopivan tiiviisti kiinni. Aivan täydellisen kokoiset paletit matkalle otettavaksi.

Yksittäiset luomivärit ovat kauniissa pyöreässä rasiassa. Kultainen kansi ja läpinäkyvä muuten.


Molemmista paleteista löytyy todella hyvänkokoiset peilit sekä siveltimet, jonka toinen pää on vaahtomuovia ja toinen harjas. Oikein laadukkaan oliset nekin. Ja katsokaa nyt noita sävyjä, ihan perfect!


Yksittäiset luomivärit ovat Cream-to-Powder laatua. Eli puuteriset luomivärit, joskin hyvin kermaiset ja voidemaista muistuttavat. Meinasin tiputtaa silmät päästä, kun swatchasin nämä. Mielettömät pigmentit!


Taupe 08 heather on kaunis lilaan taittava harmaanruskea, ainakin näin mun silmillä katsottuna. Musta 07 carbon on todellakin musta, ihan pikimusta ja siinä on ihan pienia glitterhippusia. Kaunis kuin mikä! Tällä on ihan pakko tehdä kunnon smokey meikki. En kestä miten kaunis. Kestosta en osaa vielä sanoa, mutta nämäkin näette jossain vaiheessa meikeissä ;)



Sitten ne mun sydäntä ehdottomasti eniten sykähdyttävät. Nämä niin ihanat luomiväripaletit! Day paletissa on helppoja päiväkäyttöön sopivia nuden sävyjä, kaksi vähän tummempaa ruskeaa. Paletin sävyistä vaalein sekä toinen ruskeista ovat mattoja, muuten hohtavia. Kaikki todella pigmenttisiä, vaikka matat hieman ehkä jauhoisia. Ei mitenkään pahasti kuitenkaan. Night paletissa samoin, vaalein ja toiseksi tummin ruskea ovat mattasävyjä ja sopivat näin ollen ihan täydellisesti myös meikin häivyttelyyn.



Mielestäni molemmissa paleteissa on sopivat sävyt kokonaisuudessaan ja molemmista löytyy häivytyssävy. Night paletissa hieman tummenpi, mutta kuten huomaatte, ihan hyvin se uppoaa mun ihoon kuitenkin. Night paletissa sanoisin heikommaksi sävyksi tuon mattaruskean. Se ei ole ihan niin intensiivinen, mutta ei missään nimessä huono kuitenkaan. Aivan mielettömät paletit ja nämä menevät ehdottomasti heti käyttöön.

Tämä on minulle ensimmäinen kunnon kosketus Clarinsin meikkeihin ja voisin sanoa olevani täysin myyty. Huomaa kyllä, että on kalliimpi merkki kyseessä. Pakkaukset ja itse tuotteet ovat niin laadukkaan tuntuisia. Taisin löytää yhden merkkihimotuksen lisää. Ihan ku mulla ei olisi niitäkin jo tarpeeksi.

Mikä teitä kiinnostaa näistä tuotteista eniten? Kumman paletin valitsisitte itsellenne?

*tuotteet saatu blogin kautta

You Might Also Like

8 kommenttia

  1. Aaaa noi on kaikki niin ihanan näköisiä!

    VastaaPoista
  2. Todella ihana kokoelma, tykkään Clarinsilta eniten huulipunista ja meikkivoiteista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en olekaan Clarinsin meikkivoiteita kokeillut. Pitääkin ehkä testata. Huulipunista tulossa pian juttua ;)

      Poista
  3. Aivan ihanat nuo luomivärien sävyt! Day paletti tulisi mulla varmasti kovaan käyttöön :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on! Day paletti on kyllä ihan täydellinen. Se saa varmasti täälläkin kovasti käyttöä :)

      Poista
  4. Kaikki! <3 No täällä parasta aikaa luomiväreihin tutustun ja muuten tuli ihania punia. <3 Puukyniä en osaa käyttää muuta kuin kulmiin, en tiedä varmaan niiden laatu on muuttunut sitten nuoruuden. .)

    Kivaa viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on kyllä niin ihania :) Luomivärit saa munkin sydämen tykyttämään :)

      Ihanaa viikkoa myös sinne ♥

      Poista