Liikunnat vko 38

maanantaina, syyskuuta 21, 2015

Sateista alkautta viikkoa muruset! Sanoisinko, että tän päivän keli vois hyvinkin kuvastaa viime viikkoa. Olin jotenkin todella ankealla tuulella. Mikään ei kamalasti hotsittanut ja olo oli harvase päivä kuin jyrän alle jääneellä. Ei ollut mun viikko ei. Ei oikein miltään osalta. Siis en voi sanoa sen siltikään olleen mikääm supersurkea viikko, mutta ei vaan tuntunut kivalta. Vaikuttaisikohan pillereiden lopettaminen näin nopeasti? Mulla on kyllä tunteet heilahdelleet laidasta laitaan ihan vähän väliä ja viikko päättyi kiukkuun. Olin kuin mikäkin pahainen ämmä suorastaan :D Niksun kanssa tänään ollaan jo naureskeltu eilistä oloani. Toinen raukka sai kuulla mun kotkotusta monta tuntia. Tänään taas olen ollut super hyvällä tuulella ja kaikki on sujunut kuin elokuvissa. Kaippa se taas tästä. Veikkaan ja veikataan kaikki kovasti, että se on tää pillereiden lopettaminen, mikä saa mut ihan omituiseksi. Keho ja mieli hakee sitä omaa paikkaa. Toivottavasti.


Viime viikolla oli kyllä muutama ihana tapahtuma ja jaksoinkin niistä iloita oikein kunnolla. Pääsin blogin kautta käymään Tammer-tukun blogitilaisuudessa ja sitä ennen tapasin Hannan ja Helenan. Heidän kanssaan tilaisuuteen oltiin menossa, mutta kosmettiikkatyttösten piti päästä ennen sitä tutkimaan Hennesin uudistunutta kosmetiikkatarjontaa. Voi miten sekaisin me mentiin :D


Ihastelun ääniä kuului varmaan aika kovalla volyymilla, sillä tämä kolmikko huokaili ihanien sävyjen parissa. Pakko sanoa, Hennesin kosmetiikan laatu on noussut vielä paremmaksi, mitä se oli. Tyhjin käsin ei paikalta poistuttu ja pakko on päästä pian uudestaakin. Onneksi mulla polttelee taskussa 20€ lahjakortti. Sehän on mielessä jo tuhkalattu.

Hennesiltä sitten kipitettiin tapahtumaan ja seuraava hetki huokailulle. Tammer-tukussa oli niin ihania juttuja esillä, että kiljahtelujakin saattoi jo kuulua. Joulujuttuja oli jo esillä! Mun joulufiilis alkoi jo nostaa päätään. Siellä vierähti parituntinen ihan kamalan nopeasti ja tästä on tulossa omaa postausta vielä. Eikä rahat säästyneet sielläkään. Ihania juttuja ostin kotiin.


Perjantaina meidän autonnokka lähtikin kohti Oulua ja Niksun äidin juhlia. Perillä odottikin isommat yllätykset, juhlittiin samalla tuoretta avioparia. Muutaman kuvan pistän teille siitäkin tulemaan. Matka sujui rattoisasti. Niksu ajoi koko matkan ja tämä kartturi sai vedellä sikeitä vähän väliä. Pysähdytiin kivoissa paikoissa. Harmi vaan syksyn tuoma pimeys esti kunnolla maisemien katsomisen.


Niksun äidin luona tutustuttiin ihaniin kisumisuihin, lampaisiin ja hevosiin. Aamulla ihanan iso kolli tuli rapsuteltavaksi ja kyllä hämmästytti kisun koko. Meidän Cata on joku minimalli, kun kaikki muut kissat tuntuvat niin isoilta. Tämäkin kolli oli niin kiltti kaveri ja kehräsi heti kun vähän sai silityksiä.Käytiin paikallisessa ostoskeskuksessa ostoksilla. Pitihän synttärilahja hakea. Oli kiva käydä Zeppelinissä, harmi kun pyörähdys oli vain niin pikainen.


Ja mulle tuli ihan hirmuinen himo saada lampaita ensi kesäksi omalle pihalle! Miten suloisia kavereita. Juttelivat meille Oulun murretta, mää mää ;) Eihän me voitu noiden luota lähteä, kun niin suloisia ovat. Niksulle antoivat pusuja. Mä en kyllä ymmärrä mikä eläinkuiskaaja tuo mun mies on. Sama se mikä pässi on kyseessä, niin aina ne ovat kavereita. Ehkä tuo horoskooppi vaikuttaa, oinas kun on ;)Lauantaina illalla kuitenkin meidän oli pakko lähteä takaisin kotiinpäin. Meidän remonttia oli pakko jatkaa ja nyt kun oltiin taas yhdessä vapaalla, oli se aika pakko käyttää hyödyksi. Ja ihan tehokkaita eilen oltiin. Enää muutama metri ja talon reunat on täytetty takaisin umpeen. Onhan tässä ollut homma ja vielä vaan kuulkaa lisää. Nyt sitten selvisi, että meidän kattokin vuotaa niin pahasti, että se on ensi kesänä vaihdettava uuteen. Näitä omakotitaloasumisen suruja iloja.

Kuten alkuun mainitsin, oli viime viikko vhän ankea. Ja sen näkee kyllä liikunnoissa. Tasan kaksi päivää urheilua. Arvakaa vaan miten paljon nyt harmittaa. Korjasin tilanteen tänään ja vedettiin Minna-ystävän kanssa hyvät treenit. Aina ei voi mennä täysiä ja viime viikko sitten himmailtiin.


MA: Kävely 50min 5km
TI: - (pääkipu)
KE: -
TO: Kävelylenkki 50min 5km, VoimaMinä jalkatreeni
PE: -
LA: -
SU: - (remontti)


Eilen illalla olo oli vielä kurja, olisin halunnut juosta maanantaita pakoon. Onneksi eilinen fiilis oli niin väärä. Tänään meno on ollut mahtavaa!

Mitäs teidän liikuntakalenteri sanoo? Hidasta vai kovaa menoa?

You Might Also Like

0 kommenttia