Biozell sävyttävä tyvispray

sunnuntaina, marraskuuta 15, 2015

Mä kokeilen innolla uusia asioita. Siis varsinki jos on kyse kosmetiikasta. Pääsin ottamaan osaa pieneen Biozell haasteeseen, jossa minun tulisi näyttää videolla, kuinka minä käytä näitä uusia sävyttäviä tyvisprayta. Vitsit miten innolla lähdin kokeilemaan!


Näitä tyvisprayta on nyt kokeiltu moneen eri päähän ja olen hyvinkin vakuuttunut. Saa pikaista muutosta omiin hiuksiin, saa tuuheutta ja samalla vielä puhdistaa rasvaisuutta. Ja mikä kivointa, se kestää sen hetken kun itse haluat. Pesussa lähtee pois. Kun tyvispray on saanut "kuivahtaa" hiuksiin sopivasti, se ei lähde enää kovin helposti pois. Hyvin hyvin pientä väriä saattaa jäädä jälkeen, mutta ei pahasti. Pitihän mun meinaan testata ja nukkua tämä päässä. Ei värjääntynyt tyynyliina.


Ja tosiaan, koska haasteen hommana oli video, on tässä minun luomukseni. Vitsit miten mua nyt kuulkaas jännittää. En ole pitkään aikaan tehnyt videoita ja tällä osallistun vielä kilpailuun, niin jännitysmomentti on ehkä taivaissa. IIik! Tässä se nyt sitten on.


Ja Biozell on vielä niin ihana, että sain arpoa teillekin vielä jotain kivaa. Eli pääsette osallistumaan Biozell Professional sävypaketin arvontaan. Paketti sisältää:

  • Color Mask sväyttävän tyvisprayn
  • Hoitavan sävytteen
  • Sävyttävän shampoon
Arvontaan saa osallistua kaikki ja jokainen saa yhden arvan. Kommentissa kuulisin mielelläni teidän hiustenne sävyn ja oletteko värjänneet hiuksianne? :) Arvonta sulkeutuu ensi sunnuntaina 22.11. klo 13:00.

Saa kommentissa toki vielä kertoa, mitä mieltä olitte videostani :D 


Ihan pieni info vielä, mikäli Biozellin sävyttäviä tuotteita ette ole aiemmin käyttäneet. Nuo shampoot ja hoitoaineet, sävyttävät sellaiset, tarttuu vain värjättyyn hiukseen. Eli itsekin käytän niitä tällä hetkellä vain tuohon mun värjättyyn latvaosaan, vanhaan vaalennettuun hiukseen. Omaan hiusta on jo yli puolen pään.  Tyvispray tosin tarttuu mihin vaan :)

Onnea siis taas arvontaan ja mä jännään, kuina mun ja mun videon käy :D

You Might Also Like

29 kommenttia

  1. Haha, tuo video oli ihana! : D

    Mulla on tyvi omaa väriä ja muuten vaalennettu tää karva, ni ois kiva koittaa tota tyvispraytä just tolleen ku sää laitoit tossa videossa siihen ensimmäiseen tukkaan. Pääsis kokeilee oikeesti tummempaa tyveä ilman värjäyskierrettä :P

    VastaaPoista
  2. Vitsi toi tumma on muuten tummaa! :D

    VastaaPoista
  3. Hyvä video :) minä värjäytän kampaajalla mutta ylläpidän väriä punaisella hoitoaineella ;)

    VastaaPoista
  4. Tyvestä noin 7 cm on omaa blondia väriä ja loppu pituus tukasta on värjätty todella lähelle omaa blondia väriä. Tarkoituksena olis kasvattaa oma väri takaisin. Värjätty blondi meinaa vaan rasittavasti taittua keltaiseen väriin koko ajan..

    VastaaPoista
  5. Tummanvaaleaksi värjäsin tässä vähän aikaa sitten, latvat tosin on blondimmat. Haluaisin tosi paljon kokeilla noita tyvisprayitä. :)

    VastaaPoista
  6. Olipa hyväntuulinen video :) Mulla tummanruskea tukka, jossa kyllä jo harmaita hiuksia joukossa(murrrr). Värjäilen tukkaa ruskean eri sävyin. Mieluusti kokeilisin Dark Brown -tyvisprayta :)
    nelliina(@)yahoo.com

    VastaaPoista
  7. Mun luonnollinen väri on hieman punertava tummanvaalea. Laitoin hiuksiini äskettäin ruskeita raitoja, koska latvat olivat vaalentuneet kesällä tosi paljon. Light Brown -tyvispray mulla jo onkin ja sitä voisin ottaa lisää :) suvi.vikholm(a)luukku.com

    VastaaPoista
  8. Raidoitettu ruskea pehko. Sekoitus keskiruskeasta vaaleaan. Tyvestä puskee harmaita.

    VastaaPoista
  9. Tummanruskea ja hiukseni ovat värjätyt tummanruskeiksi :)

    pipsaksi@gmail.com

    VastaaPoista
  10. Tosi hyvä video. Näytti niin helpolta laittaa tuota sprayta. Jäin miettimään, sotkeeko sillä ympäristöä siis kylpyhuoneen seiniä tai lattioita. Mielelläni kokeilisin tuota punaista,
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  11. Tosi ihana video! Mulla on tällähetkellä värjätty tyvestä tummanruskeaksi ja latvoja kohden vaalenee, liukuvärjäys siis. Olen oikeasti aika vaaleahiuksinen. Dark Brown vaikutti mun väriltä. Olen kokeillut biozellin sävy-shampoota ja mieluinen tuote. emmi.kivikoski@hotmail.com

    VastaaPoista
  12. Ihana video <3

    Oon vähän liikaakin värjäillyt mun tukkaa! On ollu punertavan ruskeaa, on blondia, mustaa, ruskean eri sävyjä... nyt oo kai jo sit aikuisempi, kun haluan hiusteni olevan mahdollisimman luonnollisen sävyiset, jotta en joudu rasittamaan hiuksiani ainaisella värjäämisellä! Siksi valintani olisi light brown :)

    hennakka@hotmail.com

    VastaaPoista
  13. Multa löytyy blondit, värjätyt hiukset. :)

    mimyy93@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Värjään keskiruskeita hiuksiani mustaksi ja taistelen koko ajan tyvikasvun kanssa. On siis ihanaa, että kunnollisia tällaisia tuotteita on vihdoin tullut markkinoille! msesmsesmses@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Hauska video! Mulla on tyvestä tummanruskeat hiukset ja vaalenee latvaa kohti. Värjätty on tukka joten toi spray tulis kyllä niin tarpeeseen kun alkaa juurikasvu näkyä. Värinä toimis luonnollisesti dark brown!
    kiia.purontaka@gmail.com

    VastaaPoista
  16. Punaiset hiukset löytyy täältä. Oma värini on aika vaalea.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  17. Video oli mielestäni hyvä ja havainnollinen - itselläni ainakin tuli sellainen olo, että tahtoo testata :D
    Omat hiukset ovat tummahkon ruskeat - olisikin mielenkiintoista nähdä kuinka hyvin nuo hieman tummemmassa hiuksessa näkyvät :)
    (Viime värjäyksestä on jo noin vuosi aikaa, alkuvuodesta hieman raitoja otin..)

    shimmerblinger@gmail.com

    VastaaPoista
  18. Pakko hehkuttaa vielä kans sitä kuinka hyvistä tuotteista onkaan kyse! Todella näppäriä. <3

    Arvonnan skippaan, sillä nämä purtilot löytyvät jo myös minun kylppäristäni ja kuvailinkin jo myös videolle kuinka ihanasti näillä saa muun muassa kampauksiin väriä. :)

    VastaaPoista
  19. Oma värini on maantien ruskea, mutta haluaisin tytärtäni varten punaisia sävyjä :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  20. Noin puolet hiuksista (latvat) on liilat/punaiset ja puolet omaa, värjäämätöntä luonnonvaaleaa väriä.

    VastaaPoista
  21. Tyvi on maantienharmaan ja vaalean sekoitus :D Käytän Batisten ruskeaa kuivasampooota ja oon todennut sen hyväksi, mutta rasvaisuutta se ei poista, toisin kuin Klippoteketin v.punainen putilo : ) anniiina.t@gmail.com

    VastaaPoista
  22. Mulla tarttui se Raspberry-sävyte värjäämättömään tukkaankin. Tiukempaa se tosin otti kiinni latvaan, jossa on jäänteitä vaalennuksesta, mutta olin tyytyväinen myös tyven väriin. Luulen, et mul on keväältä e-pilleriongelmien jäljiltä ohentuneiden hiusten lisäks myös vähän kuiva tukka. Ehkä se oli syyllä...

    Mutta siis... Hiukset on kai vaaleat. Rakastin, kun värjäytin about vuoden ajan tummanruskean tyven. Toi suihkehomma vois olla ihana blast from the past, koska mä oon todella kaivannut sitä tummaa tyveä! En vaan jaksais sitä kaljuuntumisefektiä tyvikasvun ilmaantuessa.

    millamainenblogi(at)gmail.com

    VastaaPoista
  23. Vähän kätsy! Tolla voisin turvallisesti kokeilla miten itelle kävisi tumma tukka, värjäyspuuhiin kun en ole rohjennut :D omaa tukkaa on värjäilty helmikuussa, joten juurikasvuakin jo löytyy..

    VastaaPoista
  24. Punapää olen, hiusten väri näkyy tuosta kuvasta. Ja varmaan sanomattakin selvää että värjätty on. :D

    mustikkapusu@gmail.com

    VastaaPoista
  25. Punapää olen. varmaan sanomattakin selvää että värjätty on jälleen.

    hannele.karhu@hotmail.com

    VastaaPoista
  26. Punainen värjätty tukka löytyy, joten kiinnostais hirveesti päästä kokeilemaan tuon punaisen sävypaketin tuotteita!
    annikaleh@hotmail.com

    VastaaPoista
  27. Blondiksi värjätty ja tyvikasvussa näkyy maantien sävyinen oma värini, että olisi ihan kiva päästä kokeilemaan light brown sävypakettia :)
    janedoe65@luukku.com

    VastaaPoista
  28. Video oli aika hyvä! Haluaisin kokeilla tehdä samoin, kuin videon vaaleaverikkö, tuo saattaisi vähän pehmentää sävyeroa lähes mustasta tyvikasvusta blondiin tukkaan ;)

    VastaaPoista
  29. Huom. huom.!!

    Kyllä kirjaimellisesti tarttuu mihin vain!! Kokeilin mustana ja se pilasi valkoiset vesikalusteeni. En suosittele kokeilemaan sisätiloissa...!!

    VastaaPoista