Fantazya 5-vuotta - 9.arvonta

keskiviikkona, marraskuuta 11, 2015

Se ois kuulkaas ihanuudet näiden synttäreiden viimeinen arvonta. Joko ehditte kyllästyä, kun tuli näin monta? Halusin vain antaa kaikkea kivaa teille, kun jaksatte täällä mukana olla ja kommentoida. Te olette kuitenkin niin iso osa tätä bloggaamista. Kiitos siis vielä kerran teille kaikille ihanille! Teidän kommentit tekee monesti päivästä parempia. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että mulla on parhaat lukijat ♥

Haluan myös sydämestäni kiittää kaikkia sponsoreita, joiden ansiosta nämäkin arvonnat sain suorittaa! Sain ihan mielettömän ihania palkintoja ja olen monelle teistä vähän kateellinen, mitä tulette voittamaan ;) Vaikka kuinka haluaisin antaa jokaiselle jotain, on määrä tietysti aina rajallinen ja tulevaisuudessa varmasti järkkään arvontoja lisääkin. Mun mielestä on vaan niin ihanaa antaa aina jotain kivaa vastalahjaksi. Pidempään mukana olleet tietävätkin, miten aina jouluisin sekoan ja tuhlaan pienen omaisuuden lahjoihin. Tänä vuonna on oikeasti pakko hillitä itseäni, sillä rahaa on pakko säästää näihin meidän jo menneisiin remonttikuluihin sekä tuleviin.

Ja teitä varmasti kiinnostaa, mikä on tämän päivän palkinto? Tälle päivälle on pari voittajaa ja hiustuotteista on kyse.


Ensimmäisenä palkintona on mielettömän upea Remingtonin hiussetti. On harjaspäitä ja mitä kaikkea. Mä kun olen tällaisten laitteiden kanssa aika amatööri, niin en edes kaikkia tiedä :D Toivottavasti voittajalla on siis vähän parempi tietotaito näiden kanssa kuin mulla.


Ja vielä lohdutuspalkintona näin viimeisen arvonnan kunniaksi Batisten kukkaisa kuivashampoo. Batiste on yksi lempi kuivashampoo merkeistä ja näitä mulla pitää aina olla kaapissa. Tämä on vielä limited edition tuoksu, joten toivottavasti osuu sellaiselle, joka kovasti näistä tuoksuvista kuivashampoista pitää.


ARVONNAN SÄÄNNÖT:

Arvonta on avoin kaikille!

1 ARPA
Näin viimeisen arvonnan kunniaksi haluaisin kuulla postaustoiveita. Vaikka tämä minulle rakas harrastus on ja kirjoitan tätä lähinnä omaksi ilokseni, on mulle teidänkin mielipiteellä kovasti merkitystä. Päivän palkintoihin liittyen, hiusjuttuja on tulossa blogiin kyllä ;) Niitä onkin toivottu. Eli ihan maan ja taivaan väliltä, mistä te haluaisitte lukea? vink vink, huikeasta kommentista saatan lähettää vielä erikoispalkinnon ;)

2 ARPAA
Yllä olevan mukainen kommentti ja olet Fantazyan lukija ( bloggerin, bloglovinin kautta kirjautuneena tai facebookissa tykätty). Tietysti uudet kirjautuvat lasketaan. Kerro vielä millä nimellä (varsinkin jos nimi on eri) ja mitä kautta olet seuraaja. (mikäli et halua omaa nimeäsi julki, voit laittaa sen minulle sähköpostiin)

3 ARPAA
Yllä olevat, eli kommentti ja lukija sekä jaat tämän arvonnan omassa blogissasi tai facebookissa.

KERRO KOMMENTISSA KUINKA MONELLA ARVALLA SIIS OSALLISTUT!

ARVONTA AIKA 11.11.-15.11 klo 13:00 asti

Olette varmasti huomanneet, että kaikki arvonnat sulkeutuvat tämän viikon sunnuntaina. Eli tämä arvonta saa vähiten aikaa osallistua. Eli nyt jos koskaan kommenttiboxi laulamaan. Ihan hirmuisen paljon arpaonnea teille kaikille ♥

*arvonnan Remingtonin sponsoroi Success Story PR ja Batisten Why Not PR

You Might Also Like

58 kommenttia

  1. Koirulista toivepostaus, en voi kirjautuneena kommentoida, ei jostain syystä onnistu Tuire

    VastaaPoista
  2. Sisustus-, kosmetiikka- ja reseptipostaukset kiinnostavat ja inspiroivat eniten. Erityiskiitos niistä! :) Mukana arvonnassa yhdellä arvalla,
    pienet.suloisuudet@gmail.com

    VastaaPoista
  3. On kyllä upeita arvontoja, huh! Pidän blogistasi ja erityinen toive on, että jatkat samalla linjalla. Nyt kun sanoit, niin olisi kiva lukea upeisiin hiuksiisi liittyen juttuja. Lisäksi kaikki erilaiset neuvot ja vinkit ovat aina parasta. Seurailen bloglovinin kautta, eli 2 arpaa. msesmsesmses@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Iiiiihana tuo Remingtonin hiussetti, istuisipa onnetar nyt olkapäälläni! :)

    Hmmm.. Postaustoiveita. Oot niin mielettömän taitava meikkaamaan, että olis ihana nähdä pikkujoulumeikkitutoriaaleja vaikka videon muodossa. <3

    Seurailen Facessa.

    Ihanaa iltaa kaunokainen. <3

    VastaaPoista
  5. Mielestäni siun blogi sisältää juuri niitä juttuja mistä itse pidän. Mutta jotain pitäis keksiä.
    Enemmän voisi olla asukokonaisuuksia ja sisustusjuttuja. Kiitos ihanan valloittavasta tavasta kirjoittaa. Onnea vielä 5-veelle! Yhdellä arvalla mukana.
    ~elle~

    VastaaPoista
  6. Haluaisin ehdottomasti kuulla seuraavista aiheista:
    -noloimmat muistot
    -kosmetiikkatuotteet joita ilman et voisi elää
    -vaatekaapin sisältöä
    -ehdottomasti jotain hiusjuttuja
    -päivä kanssasi
    -viikon (kaikki) asut
    -sun blogin behind the scenes

    Siinä nyt jotain ;) Olen tosiaan seuraillut sun blogia vasta vähemmän aikaa, mutta täytyy sanoa että olen ihastunut! Sun postaukset ei ole yhtään yksitoikkoisia, tylsiä tai liian "keinotekoisia". Niin kovin moni bloggaaja yrittää saada oman elämänsä näyttämään niin kovin täydelliseltä muiden silmiin, vaikka totuus olisi kovinkin erilainen ja karu. Mun mielestä on hienoa ettei kaikki sun kuvat ole aina niin täydellisen laatuisia, postauksia tulee usein ja välität lukijoistasi sekä kysyt heidän mielipidettään. Tästä sun blogista saa sellaisen iloisen käsityksen sun elämästä, ja sellaista se varmaan oikeasti onkin. Sun eläimet on myöskin aivan ihania :)) Kiitos blogista, mikä kertoo oikeasta, aivan tavallisesta elämästä, vaikka siitä vain pintaraapaisun täällä saakin.

    Huhhuh, tuntuu että tulipa pitkä kommentti vaikka enpä nyt tiedä. Olen mukana kahdella arvalla, bloggerissa luen tällä nimellä. vekku.karhu@gmail.com

    VastaaPoista
  7. En tiedä onko tällaista postausta ollut, mutta perinteinen päivä kanssani -postaus olisi varmasti mielenkiintoinen :)

    Olen Blogger-lukija nimimerkillä Marikki. Osallistun kahdella arvalla.

    pokkaritaivas (a) gmail.com

    VastaaPoista
  8. Sisustusvinkkejä, kuvia teidän kodista ja siustustekstiileistä yms esineistä :)

    -Saana

    VastaaPoista
  9. Oi vau tuo Remington! Sille olisi käyttöä. Postaustoiveina olisi joululahjavinkkejä kosmetiikan puolelta. Etenkin kotimaisista tuotteista olisi kiva kuulla suosituksiasi!
    cherrycloud@luukku.com

    VastaaPoista
  10. Oooh mikä palkinto! Postaustoiveita olisi arkilook, juhlalook, kokoelmapostaus ja tietty hiusjuttuja koska niihin kaipaa aina vinkkejä :D vaikka arkikampauksia :)
    Ja luen bloglovinin kautta nimellä Hanna

    VastaaPoista
  11. Ainiin! Kaksi arpaa, sorry, unohtu :o

    VastaaPoista
  12. Eritoten kosmetiikka/kauneusjutut käy aina :) Remington on hyvä merkki, multa löytyy kiharruspuikko. Samoin Batisten kuivashampoot on mun lemppareita. Olen kahdella arvalla mukana. Seuraan bloggerin kautta (mustikkapusu).

    mustikkapusu@gmail.com

    VastaaPoista
  13. Kahdella arvalla mukana.
    Postaustoiveita:
    Miten sama asu muuttu erilaiseksi eri asusteilla,
    Sama meikki ns. markettituotteilla/ kalliilla merkkituotteilla, onko lopputuloksessa eroja

    VastaaPoista
  14. Onnea vielä kerran todella paljon 5-vuotiaalle! :)

    Oon tykännyt todella paljon kauneusaiheisista postauksista, mutta tykkään myös lukea ihan perus elämästä - sisustusjuttuja unohtamatta. Olisi kiva lukea ihan my day -tyylisesti sun päivästä tai sitten jopa katsoa videolta miten sun päivä on kulkenut. :)

    Kahdella arvalla mukana, luen bloggerin kautta nimellä Sonja.

    sonyhilu@hotmail.com

    VastaaPoista
  15. Teidän remontista kuulisi mielellään lisää, kaikkia sisustukseen ja kotiin liittyviä juttuja muutenkin :) Vaikka ei vielä valmista olisikaaan, ihan vaan vaikka suunnitelmia tai mitä tahansa :D Myös kosmetiikkajutut on aina kivoja ;)

    Kahdella arvalla, seurailen bloglovinin kautta.

    - Sara

    VastaaPoista
  16. 2 arvalla mukana, Facebookissa seuraan (Cindy Kannela).
    Olisi kiva lukea sulta jotain juttuja hevosista, olen ymmärtänyt että niiden kanssa olet jonkin verran puuhastellut :)
    Kintsu
    kintsu_k@hotmail.com

    VastaaPoista
  17. Tykkään lukea erityisesti sisustusaiheisia postauksia, niistä saa kivasti inspiraatiota ekaan omaan kotiin. :) Ja näin joulun tullessa joulu-aiheiset postauksetkin kolahtavat! Oon mukana arvonnassa yhdellä arvalla. :)

    emmih96@hotmail.com

    VastaaPoista
  18. Huikeita palkintoja, mukana kahdella arvalla. Minä tykkään eläinjutuista ja tottakai kosmishöpötyksistä :) päivä sinun kanssasi, käsilaukun sisältö, lempparivaatteet/mikä on pukeutumistyylisi, top 5 kynsilakat ja top 10 meikit...tuossa jotain postaustoivetta ;)

    VastaaPoista
  19. 1 arpa: esimerkiksi sun perusarjen kuvailua : ) anniiina.t@gmail.com

    VastaaPoista
  20. Mun lempparipostauksia on erilaiset tuote-esittelyt sekä loppuneet tuotteet, joten toivon, että niitä on jatkossakin :)
    Olen mukana kahdella arvalla, luen bloglovinin kautta nimellä haaruhainen.
    haaruhainen@gmail.com

    VastaaPoista
  21. Koira- ja sisustusjutut kiinnostavat.
    FB:ssa seuraan.
    Kolmella arvalla mukana.
    Riitta.m.lehtonen@luukku.com

    VastaaPoista
  22. Lukisin mielelläni luonnonkosmetiikasta tehtyjä postauksia ja tuotevertailuja.
    Kahdella mukana.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa, samoin pakkausmateriaalien minimoiminen.
    Blogger-lukijana kahdella arvalla mukana! :)
    leevilotta at luukku.com

    VastaaPoista
  24. 1 ARPA
    Näin viimeisen arvonnan kunniaksi haluaisin kuulla postaustoiveita. Vaikka tämä minulle rakas harrastus on ja kirjoitan tätä lähinnä omaksi ilokseni, on mulle teidänkin mielipiteellä kovasti merkitystä. Päivän palkintoihin liittyen, hiusjuttuja on tulossa blogiin kyllä ;) Niitä onkin toivottu. Eli ihan maan ja taivaan väliltä, mistä te haluaisitte lukea? vink vink, huikeasta kommentista saatan lähettää vielä erikoispalkinnon ;)
    Kosmetiikkajutut kiinnostavat aina, mutta välissä on hauskaa lukea myös muista aiheista postauksia - vaikka joku sellainen "millainen päivä oli"-postaus on aina hauskaa luettavaa :)

    2 ARPAA
    Yllä olevan mukainen kommentti ja olet Fantazyan lukija ( bloggerin, bloglovinin kautta kirjautuneena tai facebookissa tykätty). Tietysti uudet kirjautuvat lasketaan. Kerro vielä millä nimellä (varsinkin jos nimi on eri) ja mitä kautta olet seuraaja. (mikäli et halua omaa nimeäsi julki, voit laittaa sen minulle sähköpostiin)
    Blogger + Facebook.

    3 ARPAA
    Yllä olevat, eli kommentti ja lukija sekä jaat tämän arvonnan omassa blogissasi tai facebookissa.
    Jako blogi ja/tai facebook.

    Kolme arpaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki arvonnat niputettu yhden postauksen extraksi:
      http://blingershimmer.blogspot.fi/2015/11/orly-kiss-bride-arvontavinkit.html

      Ja tuo postaus laitettu jakoon Facebookissa xD

      Poista
  25. Päivä kanssani-postaukset ovat aina mukavia luettavia sekä meikkitutorialit tulisivat myös tarpeeseen :).
    Kahdella arvalla mukana :)
    laurasblogi@outlook.com

    VastaaPoista
  26. postaus jossa esittelisit suosikkejasi luonnonkosmetiikan saralta olis kiva :)
    Kahdella arvalla mukana, bloglovinin kautta seuraan!

    viivi.korpela@hotmail.com

    VastaaPoista
  27. Sopivasti kaikkea on just hyvä :)

    Tuollainen hiustelaittosetti olis kyllä niin paikallaan, kun yritän muuttaa hiustyyliä. Kahdella arvalla sitä tavoittelen.

    VastaaPoista
  28. Uusien tuotteiden esittelyjä ja rehellinen mielipide niistä. Myös meikkausvinkit ois tervetulleita :)
    yhdellä arvalla mukana.

    anu.jaakonsaari@gmail.com

    VastaaPoista
  29. Yhdellä arvalla mukana. Sellainen postaus olisi kiva missä kertoisit mitä kosmetiikkatuotteita olet käyttänyt yhden päivän aikana

    VastaaPoista
  30. Toivon kaikenlaisia kosmetiikkapostauksia, uutuustuotteista, loppuneista tuotteista ym.
    Kolmella arvalla mukana, seuraan Bloggerissa Netteriina -nimellä, ja Facebookissa tykkään ja jaoin nimelläni Elise Ha...
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  31. Kahdella arvalla olen mukana (Sumi/Suvi Vikholm). Luomukosmetiikka kiinnostaa minua nykyisin aika paljon. suvi.vikholm(a)luukku.com

    VastaaPoista
  32. 3 arpaa
    hannele.karhu@hotmail.com

    VastaaPoista
  33. Uuh, sen kuin paranee koko ajan!
    Toiveita: päivä kanssasi, tuotetestailut ja -vertailut, sisustus, kauneus...
    Bloggerin kautta luen, eli 2 arpaa. :)
    piivoitto@gmail.com

    VastaaPoista
  34. Kahdella mukaan. Luen tällä samalla nimellä.
    Postaustoiveena uusien tuotteiden testaaminen ja tyypillinen päivä-postaukset.

    hippohiiri@gmail.com

    VastaaPoista
  35. Kuivashampoovertailu :) Bloggerlukijana kahdella mukaan

    unelmiaonnesta(at)gmail.com

    VastaaPoista
  36. Vaatekaapin sisältö ja sisustuskirjat olisivat kivoja. Upeita arvontoja on kyllä ollut! Mukana kolmella arvalla. Seuraan blogia fb:ssä (Suvi K.) ja jaoin linkin.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  37. Arvonnat ei kyllästytä koskaan, ne ovat ihania, kiitos :)
    Minua kiinnostaisi juttu lämpörullista.
    Kahdella arvalla mukana; Blogger; Riitta T.
    66aurinkoinen@gmail.com

    VastaaPoista
  38. Sisustupostaus olisi ainakin minun mieleeni, tykkään myös päivän asu -tyyppisistä postauksista. Kahdella mukana, bloggerin kautta lukija. emmi.kivikoski@hotmail.com

    VastaaPoista
  39. Yksi arpa. Hiusaiheet kiinnostaisivat.
    lumikki1@luukku.com

    VastaaPoista
  40. Postaustoiveita, kääk. Tykkään lukea ihan perusarjesta. Remonttijuttuja myös odotellaan ;) mutta jos jotain uutta pitäisi nyt osata toivoa niin miten olisi vaikkapa jostain "perusmeikistä" videotutoriaali? Myös uudet ruokareseptit on aina tervetulleita, etenkin ne kaikista yksinkertaisimmat arkiruoat :)
    Kahdella arvalla mukana, bloggerin kautta seuraan.

    VastaaPoista
  41. Niitä hiusjuttua juuri lukisin mielelläni: vaikka helppoja kampauksia arkeen ja tuotetestailuja. Kolmella arvalla mukana. Bloggerin kautta seuraan ja jaoin blogin FB-sivulla. :)

    kuiskauksiablogi@gmail.com

    VastaaPoista
  42. 2. arpaa :) Mielestäni tuotearvosteluja on aina mukava lukea, sillä niiden perusteella teen monesti ostopäätöksiä :)

    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  43. Sisutusjutut on ehdottoman kivaa luettavaa. Blogitapahtumat ja goodie pussukat kiinnostaa :) Kahdella arvalla mukana. Facebook tykkäilijä Minna :)

    VastaaPoista
  44. No meikkipostauksia ei ole ikinä liikaa.

    kahdella arvalla mukana.

    dzinni@europemail.com

    VastaaPoista
  45. Itselle silmämeikkien teko on täyttä hepreaa, lukuisista yrityksistä huolimatta. Olisi kiva saada lisää meikkitutoriaaleja erilaisiin silmämeikkeihin siis. Toinen mikä kiinnostaa on meikkisiveltimet, niistä suosituksia ja vaikka joku kooste sellaisista mitkä on ihan must have! Jos sulta löytyy jo sellainen, on se mennyt multa sitten ohi :S
    mmyheartishere@gmail.com

    VastaaPoista
  46. Semmonen "päivä elämästäni" postaus olis kiva, reseptejä ja kauneudenhoitovinkkejä myös :)
    Kahdella mukaan arvontaan.
    Satu
    nelliina(@)yahoo.com

    VastaaPoista
  47. Kahdella mukaan. Kaikki käy ja kiinnostaa: kynnet, meikki, hiukset :)
    ilokseni@gmail.com

    VastaaPoista
  48. Postaustoivetta vaikea keksiä mitä muut eivät ole vielä ehtinyt ehdottaa.. Hyviä ehdotuksia on jo paljon. Jokin esittely omasta epämukavuus alueestasi ja onko sellaista? Mukana kahdella arvalla. Seuraan Bloglovinin ja Facebookin kautta.

    VastaaPoista
  49. Lisää sisustuspostauksia! Yhdellä arvalla mukaan.
    sinilintu_(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  50. Aivan upea palkinto! Itseäni kiinnostaisi lukea sisustusjuttuja ja myös kosmetiikkajutut kiinnostaa :) Bloggerlukijana kahdella arvalla mukana mukana.
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  51. Kaikki kosmetiikkapostaukset ovat mieleeni, mutta näin joulun alla olisi kiva saada postauksia esim. pikkujoulupukeutumisesta ja meikkaamisesta, mutta myös joulusisustamisesta :)
    2. arpaa.
    hilsan@luukku.com

    VastaaPoista
  52. Lempparijuttujani ovat uutuustuotepostaukset eli niitä toivoisin =). Kahdella arvalla mukaan, seuraan bloglovinin kautta.
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  53. Yhdellä arvalla mukaan :) Kosmetiikan joululahjavinkkejä olisi kiva saada!
    millal@luukku.com

    VastaaPoista
  54. Juhlakampauksia! :)

    Kahdella arvalla mukana!
    jolannian@gmail.com

    VastaaPoista
  55. 3arpaa!Postaustoiveita vaikka jostain vanhasta harrastuksesta uudella näkökulmalla tai blogiin kuuluvalla teemalla tee-se-itse meikkien teosta tai kosmetiikkajoulukalentereista.Fb-seuraaja Sanna Koskinen.Jaattu on. sannikas15@gmail.com

    VastaaPoista
  56. Hei! Joku aiemmin mainitsikin meikkauspostaustoiveesta. Mun toive on vähän samansuuntainen: kaipaisin kunnon vinkkejä kulmakarvojen muotoiluun ja silmämeikin tekoon. Ne aina tuottaa harmaita hiuksia ja olis kiva saada omiin rutiineihin vaihtelua.
    Yhdellä arvalla mukana. terkuin miianblogi(at)suomi24.fi

    VastaaPoista
  57. Postausehdotuksina kosmetiikkatuotteiden joululahjavinkit; kosmetiikkatuotteet, joita ilman et voisi elää sekä kaikkien aikojen luottotuotteesi. :)
    2 arvalla mukana, lukijana bloggerin kautta nimellä HANKASAINA.
    hankasaina@gmail.com

    VastaaPoista