Joulukauden avaus Lushilla

torstaina, marraskuuta 26, 2015

Joulua, lisää joulua! 
Kuten teille aikaisemmassa jouluun liittyvässä postauksessa kerroin, en ole jouluhuuruissani kehdannut tykittää vielä blogia täyteen tästä ihanasta rauhan ja rakkauden juhlasta. Nyt kun kuitenkin ollaan niin lähellä joulua, niin olisi jo ihan synti olla puhumatta siitä. Palataan siis kivasti ajassa taaksepäin ja tapahtumaan, jossa mun hajuhermot siivitettiin aivan liian ihanien tuoksujen mukaan. Lush, tuo tuore käsintehty kosmetiikka hivelee niin tuoksu- kuin tuntohermojakin. Ja pelkästään positiivisella tavalla. Mun ensimmäinen kosketus Lushiin tuli aikoinaan Helsingissä asematunnelissa, kun olin täysin nenäni vietävissä. Huumaava tuoksu veti puoleensa niin vahvasti, että mun oli pakko seurata sitä. Ja mihin mä päädyinkään, paikkaan joka vei mut kosmetiikan satumaahan. Silmäni harhailivat toistaan kauneimpien tuotteiden lomassa enkä meinannut ymmärtää mihin ihmeeseen olin tullut. Pian ihana henkilökunta toivotti minut tervetulleeksi ja tutustutti mut siltä seisomalta Lushin ihmeelliseen maailmaan. Täysin kasviperäinen tuote, eläinkokeeton ja täysillä niitä vastaan oleva tuorekosmetiikka vie sydämeni ja palava rakkaus syntyi. Tästä siis on jo vuosia aikaa, mutta tunne on edelleen sama.

Tosiaan, pääsin siis osallistumaan Lushin bloggaajille järjestettyyn joulukauden avaukseen ja mä olin siellä niin taivaassa. Nenä imi itseensä herkullisia tuoksuja, kädet tietysti tahtoivat koskea kaikkeen ihanaan ja hei, KIMALTAVAA! Aivan mielettömän ihania joulutuotteita ja nyt mulla oli mahdollisuus tutustua niihin muiden bloggaajien kanssa hieman muita aiemmin.


Näitä ihania tuotteita oli laitettu esille Lushin Party Roomiin, joka on siis tila, jonka voi myös vuokrata omaan käyttöön. Mulle syntyi täst jo pieni ajatus ja katsotaan mihin päädyn sen kanssa ;) Mutta siis, tuo ihastuttava huone oli täynnä tuoksua, ihania tuotteita ja tietysti me pääsimme testaamaan ja tutustumaan niihin tarkemmin.


Lush on ollut mulle tutuin saippuoistaan ja niitä meillä on ollut jo vaikka missä ihanissa versioissa. Seuraavana tutustuin heidän kasvohoitotuotteisiin, naamioihin ja puhdistuksiin. Mulla on vielä paljon opittavaa ja tutustuttavaa Lushilla, mutta tästähän on vain hyvä jatkaa. ;)


Onneni kukkuloilla tutkin purkkeja ja purnukoita. Toinen toistaan ihanempia tuotteita ja moni niistä mulle aivan uusi tuttavuus. Saippuioita, voiteita, kylpyvaahtoja, kylpypommeja, suihkugeelejä ja -jellyjä. Jopa huulituotteita!



Ihanien herkkujen keskellä aloitimme tutustumisen tuotteisiin kylpypommeista, joista meille tehtiin ihanat käsikylvyt. Tutustuimme moneen eri kylpypalloon, mutta itse tietysti työnsin kädet melkein heti tuonne ihanaan kylpyyn ja kuvaaminen muiden pallojen osalta sitten vähän jäi :D Mutta idean saatte varmasti jo tästä minunkin testaamastani.


Meidän kylpypallo oli ihastuttava Intergalactic ja tämä sininen glitterpommi toimi minun ja parini kylpynä. Kylpypallon sukeltaessa veteen, se alkaa vaahtoamaan ja sulaa tehden vedestä ihanan sävyisen ja tuoksuisen. Piparminttuinen pallo vei minut tuoksullaan ja tunnullaan kosmetiikkataivaaseen :)




Katsokaa nyt miten ihana glitterpläjäys. Kyllä sitä vähemmästäkin huumaantuu ;) Käsikylvyn jälkeen teimme vielä käsihoidot toisillemme. Ensin kuorimme Salted Coconut Scrubilla, jonka jälkeen kosteutimme kädet Love and Light käsivoiteella. Kädet tulivat superpehmeiksi ja super hyvin hoidetuiksi. Sen jälkeen olikin kiva jatkaa tutustumista tuotteisiin.


Suihkujellyt oli mulle aika uusi tuttavuus ja todellakin hymyn huulille tuova tuttavuus. Ihanat, huumaavat hyytelöt hytkyivät alustallaan ja jäin miettimään, miten ihmeessä tuota edes raaskii kuluttaa suihkussa. Ja pysyykö se edes kädessä? Mä varmaan vaan hytkyttelisin sitä ;D Tämä Santa's Belly Jelly super suloisilla tähdillä sai sydämeni sykähtämään.

Mutta ei siinä kaikki. Pääsimme tutustumaan tuotteisiin, mutta mikä parasta, pääsimme itse valmistamaankin niitä! Pääsimme koko konkkaronkka valmistamaan ihanaa Rosy Cheeks ruusunaamiota. Nämä tuorenaamiot säilyvät jääkaapissa noin kuukauden ajan ja oli todella mielenkiintoista päästä itse prosessiin mukaan. Itse en ole kovinkaan ruusuntuoksun ystävä kosmetiikassa, mutta tässä kun käytettiin aitoja ruusun terälehtiä, oli tuoksukin jotain ihan muuta. Jokainen sai siis oman osansa valimistuksesta ja mä sitten lopulta häkellyin niin paljon, että kuva valmiista tuotteesta sitten jäi. Täältä voitte käydä vahtaamassa tämän söpön roosansävyisen naamion koostumusta. Sen siitä siis saa, kun uppoutuu kosmetiikkaan liikaa :D



Loppuaika menikin sitten vain nuuskutellessa ja tuotteita tarkemmin tutkiessa. Monta superihanaa tuotetta ja hei, super suloisia jouluisia tuotteita! Sehän tässä illassa oli kuitenkin pääpointtina. Joulukauden tuotteiden esittely. Parasta!


Täältä voit käydä vielä tarkemmin tutustumassa Lushin juoulutuotteisiin. Mä jäin himoitsemaan vielä muutamaa tuotetta, joten pakko ehkä vielä piipahtaa Helsingissä asti ihan vaan Lushin takia.


Onko Lush teille kuinka tuttu? Oletteko te yhtä hurahtaneet tuoksuihin kuin minä?

You Might Also Like

8 kommenttia

  1. Ooh. <3 Lushin tuotteet ovat mielestäni vähän "omituisia" ja tarvitsisin apua siellä asioidessa. Ehdottomasti tällainen ilta olisi ollut hyödyllinen, lähden aina tyhjin käsin Lushilta kun ahdistun hassuista tuotteista. :D Joulua joulua vaan, kaikki blogit täyteen! <3

    VastaaPoista
  2. Ää, en kestä! Multa jäi tapahtuma väliin matkan ja muuton takia. Onneksi olen aiemmin päässyt testailemaan joulujuttuja. Ihanaa <3

    VastaaPoista
  3. Oohlalaa! Aivan ihanan näköinen tapahtuma ja mitkä värit! <3

    VastaaPoista
  4. Toi Lord of Misrule on aivan ihanan tuoksusta, tekee mieli nuuhkia ihoa koko ajan sen jälkeen, kun sillä on pessyt. <3

    VastaaPoista
  5. Oijoi. Odotan niin kovin sitä hetkeä kun itsekin pääsisin ensimmäistä kertaa Lushin myymälään!! ..ehkä ensi keväänä <3

    VastaaPoista
  6. Mulla on suunnitteilla Helsingin reissu ihan vaan et meen Lushilta hakemaan Snow Fairya <3 Se on rakkautta se!

    VastaaPoista
  7. Oooi, tuo Intergalactic on miun ehdoton lemppari kaikista Lushin kylpytuotteista! <3 Lushin tuotteisiin olen viime aikoina alkanut tutustua tarkemmin kun hoksasin missä heidän liikkeet sijaitsevatkaan. Uskomatonta miten mie oon kulkenu niin monesti ohi ja vasta joku kuukausi- kaksi sitten hoksasin missä liikkeet sijaitsevat. :D Mahtava löytö ja nyt jokaisella Helsingin reissulla on pakko käydä jotain ihanaa Lushilta, kylpytuotteista lahjoihin ja sellaiseen. ^^

    VastaaPoista