Virallinen joulufiilistelyn aloitus

keskiviikkona, marraskuuta 18, 2015

Okei, otsikko on ehkä hieman hämäävä. Mä olen kyllä virallisesti aloittanut oman joulufiilistelyni jo viime kuussa. Tai oikeastaan fiilis tuli aika varkain. Se tuli jo syyskuussa, kun pääsin osallistumaan Tammer-tukun bloggaajatapahtumaan. Ei, kyseessä ei kuitenkaan ollut pelkkää joulufiilistelyä, vaan pääsimme tutustumaan myös niin ihaniin sauna kuin keittiötuotteisiinkin. Ajattelin jouluhömpötyksen pitää blogista loitolla mahdollisimman pitkään, mutta nyt en oikeasti enää pysty. Meille on meinaan tänne luvattu viikonlopuksi lunta! Vaikkakin meidän kannalta olisi hitsin paljon parempi piharemontin takia, ettei lunta tulisi. Olen salaa hyvinkin onnellinen tiedosta, että meillä saattaa olla valkea maa ihan muutaman päivän sisään. Tiedän, että monia ärsyttää liian aikainen joulufiilistely ja sen takia oikeastaan blogissakin olen vältellyt oman intoni purkamista, mutta nyt vihdoin sen teen!

Tammer-tukussa mä käyn monesti shoppailemassa. Se on yksi parhaista sisustusliikkeistä. Sieltä on tullut ostettua yhtä sun toista ja kuinka sekaisin menin tälläkin kertaa, kun sinne päästiin. Ensinnäkin niin ihanasti esille laitettu joulujuttuja. Niin mahtavia keittiöjuttuja! Ja saunafriikkinä olisin mielelläni tyhjentänyt kotiin kaikki tuotteet hyllyistä. Kuvia räpsin ihan jäätävän paljon! Niin paljon, että tekin pääsette nyt vähän kurkkimaan niitä ja saamaan ehkä pienen ähkynkin. Mutta fiilistellään yhdessä, enää vähän reilu kuukaus jouluaattoon!

Ja tässä vaiheessa siis tahdon vielä hieman varoittaa. Nyt tulee kuvia ja paljon.


Olin paikalla ihanien Helenan ja Hannan kanssa, jotka onneksi ovat yhtä jouluhömppiä kuin minä. Me aloitimme huokailun ja ihastelun heti alkukättelyssä ja saimmekin kommenttia ihanilta kanssabloggajilta. että meidät kyllä kuuli paikalla ja tiesi missä liikumme. Huokailimmekohan me niin kovaan ääneen? ;D Mutta eihän siellä voinut olla ihastelematta ääneen, kun oli niin paljon kaikkea ihanaa! Arvatkaa vaan kuinka pitkä mun ostoslistasta tuli.



Vaikka nyt fiilistelenkin joulua, on mun pakko sen verran mainita kesästä, että tahdon todellakin joskus meidän haaveissa olevalle terassille tuollaisen lavasohvan. Tahdon ja mun on pakko se saada! Mutta muuten, katsokaa miten ihanaa!



Tähän väliin mainittava, kynttiläfriikki meni sekaisin tuosta tekstikynttilästä. Saisko vaikka kotiin, kymmenen, tai vaikka kakskyt?







En mitenkään maltaisi enää odottaa, koska saan aloittaa joulun laittamisen kotiin. Siinä on vain yksi pieni iso mutta. Tää remontti on niin pahasti vaiheessa, että näinkohän me saadaan tänne joulua ollenkaan? No saadaan! Siitä en muuten tingi! Olkoot vaikka missä kunnossa, niin joulujuttuja on vähän saatava!

Jottei nyt pelkästään joulufiilistelyä, niin Tammer-tukulla on super ihanat keittiöjututkin! Saatoin vähän pimahtaa siellä hyllyjä tutkiessani. Mä taidan olla pieni astiafriikkikin. Mikähän friikki mä en muuten olisi? :D





Niin paljon kaikkea ihanaa, mitä haluan kotiin. Ihania tarjottimia, vuokia, purkkeja ja astioita.





Eikä meidän tarvinnut muuten nälissämme näitä kaikkia ihanuuksia tutkia. Akseli Herlevi oli tehnyt meille sinne pientä purtavaa ja aivan mielettömän hyvää ruokaa muuten olikin! Pääsin maistamaan elämäni ensimmäistä kertaa pulled porkiakin. Akseli oli tietysti käyttänyt astioina näitä esillä olevia malleja.


Ja viimeisenä vielä saunajuttuja. Me ollaan aika kovia saunojia ja viihdytään saunassa helposti aina sen tunnin verran. Saunan pitää olla tunnelmallinen, hyvän tuoksuinen ja mielellään siellä olisi juotavaa ja miksei vaikka jotain vartalonhoitotuotteitakin.


Noi karpalon väriset löylykiulu ja kauha. Tänne nyt heti kiitos!



Joulupukki vois kuulla myös toiveeni. Me todellakin tarvitaan tuollainen löylyvesikannu. Me heitellään tuoksuvaa vettä vähän väliä kiukaalle, muttei jokainen kauhallinen ole kuitenkaan hyvä olla tuoksuva. Tuollainen kannu valmiina tuoksuvettä, aijai parasta!




Voin myös kertoa, että nuo uudet saunatuoksut veivät nenän mennessään! Pakko saada molemmat! Niin hyviä tuoksuja.

Oli kyllä niin ihana ilta kaikkien ihanien juttujen ja ihmisten keskellä. Kiitos vielä, että sain osallistua ♥

Nyt pieni gallup tähän loppuun. Tahdon todellakin kuulla, että onko siellä muita joulufiilistelijöitä? Joko saan tykittää ihan kunnolla jouluaiheisia juttuja? :)

You Might Also Like

14 kommenttia

  1. Joulusta en niin välitä tänä vuonna, mutta tuolla Tammer-tukussa saattaisi huokaus ja toinenkin päästä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tammer-tukku on kyllä ihana paikka! Suosittelen käymään :)

      Poista
  2. Joulu on ihanaa aikaa - Rakastan sitä tunnelmaa! Rauhoittumista ja rentoutumista rakkaiden ja läheisten kanssa. Toki joillain aloilla osa työntekijöistä joutuu joulunkin viettämään töissä (kuten omallani), mutta toivoisin ja soisin jokaiselle rauhoittumisen hetken joulun aikana. Vielä en ole ehtinyt täysin tunnelmoitumaan joulun saapumiseen, mutta kuten tapana, se iskee kyllä viimeistään pari viikkoa ennen :D kyllähän se jo takaraivoon on hiipinyt: Missä viettää, keiden kanssa, mitä kenellekin lahjaksi jne. Pikkuhiljaa sitä kaivelee jouluvaloja ja on jo metsästä katseltu kuustakin ;) eli anna tulla vaan, joulu on vain kerran vuodessa, nauttikaamme siitä ilosta! P.s. Aivan ihania juttuja noissa kuvissa, onneks en ollu mukana, ois todellakin pitkä lista "mä haluun!"-juttuja :D --Maisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, tuonne Tammer-tukkuun suosittelen silti piipahtamaan. Siellä on kaikkea muutakin ihanaa sisustustavaraa :)
      Joulu on kyllä yksi vuoden paras juhla ja samaa mieltä, rauhoittumista ja rentoutumista rakkaiden kanssa. ♥

      Poista
  3. Minä en ikinä tunnu ehtivän joulun kyytiin mukaan kun on aina nin paljon kaikkea mitä pitää ehtiä jouluksi tehdä jne. Joulu on kuitenkin ihana eikä minua ainakaan haittaa yhtään vaikka joulua alkaisi fiilistellä ajoissa.

    Ihana toi kettutyyny!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on muuten totta! Tietää tasan tarkkaan milloin joulu on, mutta aina jää jotain tekemättä. Sama itselläni! :D Mut joulu on vaan niin ihana♥

      Tuo kettutyyni on aivan ihastuttava :)

      Poista
  4. Niin ihania joulukuvia. Oon niin fiiliksissä!

    VastaaPoista
  5. JOULU <3 Rakkautta! Oon niin jouluihminen kuin vain voi olla! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että muutkin on ♥ Joulu on parasta ♥

      Poista
  6. Voi ei! Olisin seonnut tuolla!!! Koska vähän tein niin täällä ruudun takanakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii :D Mä sekosinkin, oli niin ihania juttuja :)

      Poista