Livbox - syyskuu 2016

sunnuntaina, syyskuuta 18, 2016

Olen menettänyt hermoni nyt kerran jos toisenkin. Tää blogin uudistaminen ei ollutkaan ihan niin helppoa kuin olin toivonut. Tiesin kyllä sen vievän aikaa, mutta että näin monta eri ongelmaa... en todellakaan osannut odottaa. Onneksi on ihania kanssasiskoja, jotka auttavat hädässä kärsivää, joten ehkä näistäkin mutkista matkalla selvitään.  Jos ei selvitä, niin sitten on vain pakko hyväksyä ne pienet virheet :D Viimeistään ensi viikonloppuna palaan kunnolla muutostöiden pariin. Jos on jotain, mikä teitä häiritsee/ärsyttää tai muuten vain jotain toiveita tai ehdotuksia, niin tässä vaiheessa niitä otetaan vastaan :)


Syyskuu on jo karannut yli puolen välin, joten käydään kiireesti syyskuun Livboxin kimppuun. Tämän kuun boxihan oli jälleen bloggajaboxi ja sisältöön oli päässyt vaikuttamaan seitsemän eri bloggaajaa. Seitsemän tuotetta siis myöskin. Itse odottelin boxia suurella mielenkiinnolla, koska on kiva nähdä, mitä muut ovat Livboxiin valinneet.


Dermalogica Skin Renewal Booster tehotippa on Glitz&Glam-blogin Minnan valinta. Dermalogican tuotteista mitä olen testannut, on kaikki olleet ihan  mielettömän hyviä. Tämä tehotippa lipaa uusia ihoa kirkastaen ja tasoittaen. Tehotipat sisältävät niin maitohappoa, salisyylihappoa kuin hydroksihappotiivistettä. Nämä kuorivat ihoa tehden siitä kirjjaan ja tasaisen. A-vitamiini avittaa ikääntymisen merkkeihin. Tuote ei sisällä keinotekoisia hajusteita, väriaineita eikä parabeeneja.  Tätä levitetään muutama tippa ennen kosteusvoidetta. Hintaa tällä on täysikokoiselle putelille 83€/30ml, joten tämä 10ml näyte on itsessään jo kovin arvokas. Tätä tuotetta testaan kyllä suurella mielenkiinnolla.

Makiash kynsilakka on Better Nail Day-blogin kynsitaituri Tean valinta. Huippu valinta, sillä Makiashia on nyt hehkutettu monessa tuutissa. On siis mahtavaa päästä testaamaan sitä. Makiashin sanotaan kuivuvan nopeasti ja lakka ehkäisee värjäytymiä ja kestää pitkään kynsillä. Minulle tuli ilmeisesti sävy 8, joka on tuollainen vanha roosa. Tämä pääsee kynsille heti seuraavaksi.

Isadora Inliner Kajal silmänrajauskynä on Karkkipäivä-blogin Sannin valinta. Huippu valinta sanoisinko! Tämähän minulta löytyy jo, kun ostin hyvä tovi sitten. Yksi parhaimpia silmän vesirajan sävyjä, mitä olen ikinä testannut. Tämä antaa katseelle avaruutta ja piristää ilmeen hetkessä. Tämä taitaa lähteä jakoon jollekin tarvitsevalle, sillä itselläni tämä tosiaan jo on. Huippu!

Korres Basil Lemon suihkugeeli on Eevsku-blogin Eveliinan lempparituote. Korres on luonnonkosmetiikkaa ja tämä pehmevaahtoinen suihkugeeli omaa kosteuttavan vaikutuksen. Mielenkiinnolla testaan tätäkin, sillä olen tällainen kuivanahkainen tyyppi :D

Lumene Sensitive Touch hellävarainen silmämeikinpoistoaine on MakeupPirita-vlogin Piritan suosikki. Piritan videoita seuraan kovasti ja uskon tämän tuotteen tehoon jos hänkin. Lumenen silmämeikinpoistoainetta olen testannut vedenkestävän meikin versiota, mutta tämä hellävarainen on jäänyt testaamatta. Juuri edellisen loppuessa on kiva saada uusi testiin. Tämä on kehitetty yhdessä allergia- ja astmaliiton kanssa ja tämä sopii herkkäihoisille ja piilareiden käyttäjille. Innolla siis testaamaan.

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick kosteuttava hoitosuihke on SN Makeup-blogin Emilian valinta. Hoitosuihke kosteuttaa ja selvittää hiukset tehokkaasti takuista Cell Perfector- teknologian ja hyaluronihapon johdannaisten avulla. Pitäisi palauttaa hiusten ihanteellisen kosteustasapainon, kiillon ja joustavuuden. Mikäli toimii, kuten lupaa, niin tämä jää todellakin käyttöön. Testiin todellakin.

Viimeisenä vielä Cutrin Chooz Refreshing kuivashampoo onn Uino Aino bloggaaja vloggaajan suosikki. Tämä Cutrin kuulemma pelastaa pahimmankin hiuspäivän. Sellaisia mulla on paljon, joten olettettavasti tämä pääsee käyttöön jo ihan just kohta. Tämä raikastaa hiukset välittömästi puhtaan tuntuisiksi, virkistäen rasvaiset ja veltot hiukset pesujen välillä. Pitäisi sopia myös tummille hiuksille. Voipi olla, että heti huomenna aamulla pakko suihkia päähän :D


Kokonaisuudessaan pidin boxin sisällöstä. Nyt kun vielä testaus, niin saa kunnon fiiliksen tuotteista.
Mitä te piditte syyskuun boxista, tästä bloggaajaboxista?

Nyt ihanaa alkavaa viikkoa! Nyt tää lähtee valmistautumaan alkavaan viikoon tän kovasti potkivan babyn kanssa ♥

You Might Also Like

3 kommenttia

  1. Hitsit tuo Isadoran kajal, oon meinannut ja meinannut ostaa ja unohtanut autuaasti. Katotaan unohtuuko taas ennen ku tilipäivä koittaa :D
    Odotan myös kokemuksia tosta Cutrinin kuivashampoosta, kerrohan sit miten toimi!

    VastaaPoista
  2. Semmoista palautetta, että tuo yläpalkin blog contact jne ei rullaudu sivun mukana eli se haittaa jossain määrin lukemista:)

    VastaaPoista
  3. Kiva uusi ulkoasu :) itse en osaisi säätää mitään :D

    VastaaPoista