Juhlat juhlittu

maanantaina, maaliskuuta 28, 2011

Oikein mukavaa viikonalkua! Taas alkoi tämä ennen viittä herääminen ja viime yö meni aika pitkälti koiran unta nukkuen. Eli kunnon uneen en edes päässyt ja kelloa vilkuilin vähän väliä. Taitaa mennä tää päivä aika pitkälti ihan koomassa, vaikka ei mua edes kauheasti nukuta. Kellojen siirto ei mun elämään niin kauheasti vaikuttanut, vaikka tuntui eilinen päivä liikkuvan oikein vinhaa vauhtia. Tämän päivän harmitus on tuo lumisade. Sais oikeesti jo loppua.

Oli oikein mukavat juhlat lauantaina ja koko viikonloppu tuli herkuteltua. Oliskohan tällä viikolla sit extra kovat treenit :D Mun elämäni ensimmäinen voileipäkakku oli ihan onnistunut. Tai se ainakin loppui jo. Se meni oitis parempiin suihin. Täytekakkua olisi vieläkin jäljellä. Rakkaani taisi olla ihan tyytyväinen juhliinsa ja sanoi päivän olleen ihan huippu :) Mulle tuli tosi hyvä mieli. Illallahan me ei sitten lähdetty mihinkään vaan katsottiin miehen kavereiden kanssa elokuva Salt(joka oli oikeasti huono, tästä taas myöhemmin enemmän) ja tilattiin pizzaa. Heidän lähdön jälkeen vielä hieroin kultaa ja siinä se päivä sitten olikin. Kiva kun meillä oli välillä vieraita vähän enemmän. Meillä harvoin käy ketään. Aina on työkiireitä tai muuta ihmeellistä. Eli ohjehan oli Kinuskikissan vaikka sitä hieman muuntelin. Eli miedän versiosta poistettiin purjo ja kurkkusalaatti, mutta lisättiin kuorrutus tuorejuuston joukkoon kevymajoneesiä ja voin sanoa, että se antoi kyllä niin mukavan maun siihen. (nyt mulla alkoi taas tehdä mieli tuota :D) Seuraaviin juhliin noita tarvitsee tehdä varmasti kaksi. Kokeiluun ensi kerralla kalatäytteinen.En ollut tyytyväinen mun täytekakkuun. En kerennyt käyttää siihen niin paljon aikaa kun olisin halunnut ja tästä syystä sisus ja koristelu ei mielestäni ollut onnistunut, mutta kyllä tuokin näytti silti maistuvan vieraille.

kuvat: Janet

Lahjat oli kuulemma oikein mieleiset. Valkoisen vyön ostamisesta rakkaani olikin puhunut jo monta kertaa ja ajattelin sen nyt hänelle ostaa ja kuulemma kello oli myös todella hieno lahja :) Eli kaippa nuo lahjat sitten oli onnistuneet valinnat.

Tänään olisi sitten ohjelmassa Zumba ja viikon verran salkkareita katsomosta. Katotaan josko kerkeis vaikka päikkäreillekkin :) Mut oikein kivaa maanantaita!

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Näyttää niiin hyvältä tuo voileipäkakku! Pitäisi joskus kokeilla, ohjeita on jemmassa vaikka kuin mutta jotenkin ajatuskin voileipäkakun teosta tuntuu niin työläältä :D Ja kun mummo tekee maailman parhaat voileipäkakut niin masentuisi vaan kun itse ei saa yhtä hyvää tehdyksi x)

    VastaaPoista
  2. Mä olen kans aina kuvitellut, että se on kauhean työlästä ja maku myös jännittänyt, mutta tuo ohje oli oikeasti ihan huippu. Suosittelen kokeilemaan eikä se teko ollu oikeesti niin työlästä ku kuvittelee :) Pitää vaan tehdä tosiaan sisus edellisenä päivänä, että kerkeää kunnolla vetäytymään ja koristelu sitten syöntipäivänä :) Oli muuten hyvää :)

    VastaaPoista