Kengät jotka on pakko saada!

torstaina, maaliskuuta 24, 2011

Oikein mukavaa torstaita kaikille! Se olis enää huominen ja sit pari päivää vapaata. Jes! Mähän voisin olla vapaalla koko ajan :)

Tänään aamusta lähdettiin äidin kanssa etsimään tuolle mun rakkaalle miehelle synttärilahjoja ja onneksi sellaiset löytyikin. En nyt tiedä olenko niihin ihan tyytyväinen... Kuvaa tulee niistä vasta sitten, kun rakas on avanut paketit. Pitäkää peukkuja, että onnistuin ostamaan mieleiset. Kai tässä viidessä vuodessa pitäisi jo toiselle osata ostaa niitä mieluisia juttuja, mutta musta tuntuu etten mä vaan osaa.

Siinä lahjojen etsinnän lomassa tuli hieman katseltua itsellekin jotain halpaa ja löysinkin kengät, jotka mun on oikeesti pakko saada! Olen jo monen bloggaajan jaloissa tälläiset nähnyt ja ihastellut kuola poskella. Nyt sitten löysin itsekin sellaiset, mutta en mä vaan raaski laittaa 69€.. Onhan noita varmasti saatavilla halvemmallakin, mut mä en ole löytänyt mua täysin miellyttäviä, ennen kuin tänään. Heti pistin popot jalkaan ja se oli siinä. Mun on saatava ne. Voisiko joku vinkata mulle, mistä tälläiset kiilakorkoiset kengät (vai onko ne oikealta nimeltä sitten wedget) voisi saada vähän halvemmalla. Mielellään "mokka"pintaiset. Tämä kyseinen kauppa, missä kävin, oli nimeltään ihan outo niin eipä sekään jäänyt mieleen. Ja joo, mä olen pönttö kun en raaski laittaa mieluisiin juttuihin liikaa rahaa.. varsinkin jos se tulee itselle. Mieheeni voin laittaa viimeisetkin pennoseni, mutta itseeni en vain kehtaa.


kuvat:nelly.com


Ainakin Millan jaloissa olen törmännyt tuollaisiin kenkiin. Joten nyt kaikki lukijat, kertokaa mulle mistä saisin? Ja jos jollakulla on myydä mulle kyseisenlaiset kengät, niin koko 37-38 kelpais tänne. Ja myöskin kiinnostaa jos jollakulla olis tietoa mistä saisi noita Louis Vuittonin laukkuja. Kommentoikaa ihan rohkeasti tai laittakaa sähköpostia :) Kiitos avustanne jo etukäteen!

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Ootko kokeillu henkkamaukan vataavia? ei kyllä ihan tommoset oo mut sinne päin ;)

    VastaaPoista
  2. En oo kokeillut, mutta jostain luin, että ne kuulemma on aika huonot. Ja se ei ole ihan sellaiset mitkä haluan. Kiitos kumminkin ku kerroit :) Ja kiva ku olet back :)

    VastaaPoista