So, it´s monday..again

maanantaina, maaliskuuta 14, 2011

Eikai ihmistä voi väsyttää alle neljän HUONOSTI nukutun tunnin jälkeen? Jep, väsyttää ja niin kamalasti. Jos viikonlopun jälkeen herätys on 4.45 niin se on taattu maanantai väsymys ja sama jatkuu vielä tiistaina.. pahempana. Yritän todella kovasti olla tänään menemättä päikkäreille ja illalla hyvissä ajoin nukkumaan, mutta mä pelkään etten pysty pitämään silmiä auki kun pääsen töistä.

Viikonloppu meni tosiaan ihan vain lepäillessä. Ei käyty missään, kotona vaan oltiin. Saldona kolme leffaa, yksi pellillinen tonnikalapasteijoita ja kaksi korvapuusteja. Elokuvina Mr. Nobody, Buried ja eilen illalla neloselta Sex and the City 1. Kahdesta ekasta tulossa sit taas leffapostaus jossain vaiheessa, mutta SATC1... Olen varmasti ainut joka näki sen eilen vasta ekaa kertaa, ihan hävettää myöntää tämä :D Miksiköhän en ole katsonut sitä aikaisemmin? Se oli meinaan ihan mun mieleinen leffa :) Mulla oli kyynelkanavat auki lähes koko ajan ja mun ihana rakkaani naureskeli mun herkkyydelle. Jep, thats me, itken kaikissa vähänkin koskettavissa elokuvissa. Sama tapahtui Buried-leffan kanssa. Itkin. Mä olen oikeasti varmaan tosi huvittava näky, mä vaan eläydyn elokuviin ihan kauheasti. Mutta SACT kyllä vei mut ihan mukanaan. Oli niin inspiroivia asuja ja kyllä juoni vaan vei niin mukanaan. Mun on ihan pakko mennä vuokraamaan SATC 2 lähiaikoina. Toivottavasti se on yhtä hyvä kuin ykkönen.

kuvat:google

Koitan olla tänään reipas ja mennä taas zumbaamaan. Viime kerrasta onkin jo ihan liian pitkä aika. Mutta jatketaan näillä meiningeillä ja oikein mukavaa viikonalkua kaikille :)

You Might Also Like

0 kommenttia