Oh, yes sir, I can Boogie

tiistaina, maaliskuuta 22, 2011

Onpa tänään ollut ihanan lämmintä. Meidän mittari näytti 9,7 astetta plussaa ja mittari on varjopuolella. Vesi lorisi ränneissä ja piha oli täynnä lätäköitä. Eihän tätä kumminkaan kauan kestä. Eikös ne huomiselle jo luvanneet pakkasta? Kerkesimpäs kumminkin nauttimaan kelistä, sillä lähdin hauvan kanssa lenkille heti herättyäni. Noin tunnin kävin kävelemässä ja sen lenkin pituus on suurinpiirtein 5km. Kauhean vaikeata oli kävellä pellolla, kun vähän väliä jalat upposi syvälle lumeen. Hauva juoksenteli onneissaan vapaana, vaikka senkin matka välillä tyssäsi lumeen hukkuen :D Sitten vielä siivosin ja pesin pyykkiä. Pitäisi olla tosi siistiä sitten lauantaina, kun on ne rakkaani synttärit. Kaksi perhettä on jo ilmoittautunut tulevansa ja yksi perunut. Olisin halunnut järjestää isommatkin juhlat, mutta eipä oikein ketään asu lähellä, keitä olisi voinut kutsua. Eikä tuo mun ihana mieheni ilmeisesti edes halua isoja juhlia.Tarjottavat on jo keksitty, joten ei muuta kuin enää niitten tekeminen. Stressiä siis aiheuttaa vain lahja...

Tässä nyt vihdoin niitä kuvia. Eli tässä meidän konkkaronkka, me pulkkamäkeläiset :) Minähän sain kyydin pulkkamäkeen :) Kiitos vaan kulta <3 Mun serkut myös kävelivät reippaasti, naapurin tyttö halusi välttämättä kyytiin.
Sain monta hauskaa hyppyrikuvaa, mutta kaikki oli otettu edestäpäin, niin en niitä sitten halunnut julkaista. Mutta siis oikein mukavaa meillä oli siellä.Tässä ne serkkuni tekemät kynnet. Tykkään kovasti väristä ja päälle laitetusta hilelakasta. Punainen oli joku Essien lakka, mutta tuosta toisesta mulla ei ole tietoa(en siis muista :D)Vihdoin sain kuvattua nuo mun uudet treeni varusteet. Tuo laukku on "love at first sight". Mun oli ihan pakko ostaa se, hintaa oli 26,90€ Kärkkäisellä. Samoin tuo vaaleanpunainen Casall-urheilutoppi on Kärkkäisen alennusmyynneiltä, hintaa tais jäädä 12€(onpas se ryppyinen :D). Urheilurintsikkatoppi on H&M:ltä ja hintaa oli 14,90€ Nämä tuli oikeasti todella tarpeeseen ja vielä tarve listalla on hyvät salikengät, jotka soveltuvat myös jumppatunneille, sekä hyvät trikoot.


kuvat:Janet

Meillä on tosi pitkään käytetty älyttömän tylsiä veitsiä ja mietimme vain uusien ostamista vanhoihin tukkeihin, mutta Robin Hoodissa oli alennuksessa tuo veitsisarja tukin kanssa 7,50€ joten sehän lähti meidän matkaan. Veitset eivät ole mitään huippulaatuisia, mutta muuten todella mukavan näköisiä :) Eli ehkä enemmänkin ostettiin ne koristamaan keittiötä, vaikka veitsien käyttö yllätti, ne on ihan hyvät.

Tämöstä sitten tänään. Latasin puhelimeeni nyt sitten bloggerin mobiiliversion.. josko sais niitä postauksiakin tehtyä useammin :)

You Might Also Like

0 kommenttia