Päivän kauheimmat uutiset

torstaina, huhtikuuta 14, 2011

Mulla on tapana lähes päivittäin käydä lukemassa Iltalehteä ja Iltasanomia tai sitten puhelimesta katson ampparit-sovelluksen kautta päivän aiheet. Tänään olikin sitten jopa parikin järkyttävää uutista.

Suomeen leviää tappava loinen
Muutenkin ihminen joka kammoksuu ökköjä ja matoloita niin tosi kiva (NOT) kuulla (no lukea), että meidän naapurimaissa on jo paljon havaintoja tappavasta loisesta. Tätä ei kuulemma voi edes estää leviämästä. Loinen siis tuhoaa maksan ja tästä syystä tappava. Loinen voi levitä jopa koiran turkista sekä metsämarjoista. Tarkempi nimi on myyräekinokokki. Enemmän juttua on tämän päivän Iltalehdessä.
EDIT: Iltasanomat rauhoittelee Totuus uhkaavasta loisesta

Kuka myrkyttää koiria Keravalla?
Joku hemmetin idari myrkyttää koiria Keravalla rotanmyrkyllä. Mulla on tästä ihan omakohtaisia kokemuksia, kun meidän mummolan koira aikoinaan kuoli syötyään tätä myrkkyä. Eihän siihen aikaan tiedetty, että mitä olisi pitänyt tehdä ja kaatopaikoilla oli kauheita määriä rotanmyrkkyä. Tiettävästi Keravalla on jo kolme koiraa sairastunut. Asiasta on tehty rikosilmoitus

Miehet ostavat tytöiltä seksiä Sellossa
Siis mihin ihmeeseen tämä maailma on menossa? Tämä samainen ilmiö on ollut viime kesänä myös Kampissa ja tytöt saavat palkaksi vaatteita. Jopa jotkut tytöt ovat olleet aloitteellisia. Asiasta ei kuitenkaan vielä ole tehty rikosilmoitusta, mutta poliisi jatkaa tutkintaa. Miksi nuoret tytöt oikeasti suostuvat tuollaiseen. Ei se uusien vaatteiden tai tavaroiden himo voi olla niin suuri, että suostuu jonkun miehen kanssa seksiin. Mä en vaan voi ymmärtää. Ei näin!

kuva:google

You Might Also Like

0 kommenttia