Weird pain

tiistaina, huhtikuuta 26, 2011

Heippa vaan kaikille!
Mites se pääsiäinen nyt sujui? Olihan kaikilla lämmintä ja mukavaa, niinkuin meillä? Ja paluu takaisin arkeen ketuttaa yhtä paljon kuin mua :D Ei olis kiinnostanut, kun tätä stressiä tuntui saavan vapailla hieman helpottamaan. Tällä viikolla pitäisi näistä työkuvioista jo ehkä jotain kuuluakin. EHKÄ. Ei sitä olekaan pitkitetty kuin parilla viikolla ja pidetään vain työntekijöitä tiedottomassa tilassa. Melkosen ahdistavaa tälläinen. Olen yrittänyt elää koko ajan päivä kerrallaan tämän asian kanssa, stressaamaatta..

Tänään pitäisi saada ne meidän terassihuonekalut. Enhän mä malta niitä odottaa, vaikka nyt on enää tunneista kiinni. Eilen illalla ennen Potteria me siivottiin terassia kuntoon, että tänään sitten vain isketään tavarat paikoilleen. Jos mun huono tuuri jatkuu, niin saletisti ne kalusteet ei saavu tänään... Pitäkäähän peukkuja! Tänään on myös serkkutyttö tulossa meille yhdeksi yöksi ja rakkaani kanssa vähän mietittiin josko sitä sitten tehtäisi tänään jotain kivaakin :)

Mutta mä olen nyt ollut melkosen ihmeissäni, kun mulla on ollut ihan ihme maha kipuja. Aina kun syön, vatsa tulee todella kipeäksi ja on helpompi olla syömättä. Juominen ei tee pahaa, mutta ruoka ei tee yhtään hyvää. Olen silti koko ajan vähän syönyt, mutta sitten ollaankin kippurassa. Mikäköhän kumma tää voi olla? Katsotaan nyt mitä mä tän kanssa teen. Odottelen vielä ja katsoo josko sitä on sitten mentävä lääkäriin.

Onneksi on vain neljä päivää töitä. Mukavaa päivänjatkoa kaikille :)

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Kurjia tuommoiset kivut :S Voisiko se johtua jostain tietystä ruoka-aineesta? Tai sitten stressistä.. Toivottavasti on jo helpottanut tai jos pitkittyy niin ainakin löytyisi jokin syy.. :)

    VastaaPoista
  2. Nyt on onneksi jo kivut vähän helpottanut. En kyllä ole millekkään allerginen... mutta eikös allergiakin voi puhjeta aikuisena? Voihan tuostressikin tätä pahentaa..

    VastaaPoista