Uutuudet

keskiviikkona, huhtikuuta 06, 2011

Eipä ole tuo mun päänsärky vieläkään lähtenyt pois ja se kurja esti mua myös tänään menemästä salille. Pelkkä kävelykin aiheuttaa ihan kauheeta painetta päässä. Onneksi mua silti piristi tuo Hennesin paketin sisältö. Kaikki oli sopivia, vaikkakin mietin tuota tuubitoppia vielä, että onko se siltikään ihan hyvä. Mutta kaikki pidän ja paketista jäi vielä uupumaan farkkushortsit ja musta tuubitoppi. Tulevat sitten joskus. Pitäisi vaan laihtua, että vaateet näyttäisi paremmalta päällä. Miksi mun paino vaan pyörii samassa koko ajan, vaikka en syö 2000kcl päivässä ja juon paljon vettä? Olen niin turhautunut. Mä tarviin kohta oikeasti jonkun auttamaan.. Mutta joo siihen sisältöön :)
Jep, tykästyin kovin tähän pitsi toppiin. Tulee varmasti kovaan käyttöön. Tämänhän olisi voinut ottaa vaikka kokoa isompanakin ja pitää löysemmin, mutta tää oli silti huippu. Hintahan oli 9,95€


Yes, this was love. Kerrankin löytyi mulle sopivat shortsit. Mua on aina puristanut reisistä tai muuten vain olleet huonon malliset, mutta nää oli just hyvät. Vaikka reisistä pitää silti saada pois liikoja... Hintaa oli siis 9,95€ kipale


Turkoosi toppi oli ihana 6,95€ ja tämänkin olisi voinut ottaa kokoa isompana ja pitää löysemmin. Valkoiseen perus toppiin olin hieman pettynyt, mutta mitä voi odottaa jos maksaa 4,95€. Olen tykännyt tosi paljon GinaTricotin topeista, ne on tosi jämäköitä. Ja tuo tuubi on kyseenalainen sen takia, kun se ei tunnu pysyvän mun päällä kunnolla. Olisiko koon sitten pitänyt olla yhden isompi, että pysyvyys olisi parempi, tiedä häntä ja hintaahan oli 4,95€ eli ei se mua konkkaan aja.


Sitten jutut mitkä olen unohtanut esitellä. Äiti osti mulle alennuksista tuommosen suloisen meikkipussin. Seppälästä löytyi ja hintaa oli vain 2,95€ Ei laisinkaan paha ja tähän mahtuu enemmänkin sisältöä.


kuvat:Janet

Kiitos rakas serkku kun annoit nämä kivat korvikset :) Eli suurkiitos hänelle ja nämä tulee varmasti kovaan käyttöön. En vain koskaan muista vaihdella korviksia ja koko ajan on vain joululahjaksi saamat hopeiset "timantti" korvikset. Näitä en edes ota yöksi pois.

Eli semmoisia juttuja tänään. Olen myös tutustunut Elloksen tarjontaan. Löysin sieltä wedget jotka voisin ehkä kotiuttaa, mutta pelkään kenkien ostoa netistä..ne ei kumminkaan ole sopivat. Mutta löytyi sieltä silti tilattavaa. Pistin ne harkintaan ja katsotaan tuleeko sitten tilattua :)

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Ihania kesävaatteita! Tulisipa vaan pian sellaiset kelit että tuollaisia voisi käyttää... :S

    VastaaPoista
  2. Jep, nyt on kova odotus, että näitä pääsee käyttämään :) Pitänee ehkä ostaa/tilata lisää ;)

    VastaaPoista