Tältä näyttää, mutta muuttuu

perjantaina, huhtikuuta 29, 2011

Niinhän se perjantai tuli taas ja nopeasti tulikin :) Pitäis aina olla neljä päivää töitä ja neljä vapaata. Menis paljon mukavammin. Tänään on taas kiireinen työpäivä. Mutta nopeammin tää työpäiväkin menee kun on koko ajan hommaa. (Ei vieläkään ole kuulunut mitään uutta tästä jatkosta...)

Mitään sen kummempia vappu suunnitelmia meillä ei ole, kuin grillaaminen ja kotona hengailu. Harmittaa vaan, kun ovat luvanneet niin kehnoa säätä. Ei siis voi jatkaa auringonottoa. Eikä sitten kylmällä ilmalla oikein tarkene tuolla terassillakaan oleskella. Tässä nyt tämän hetkisiä kuvia. Tältä näyttää siis tällä hetkellä, mutta muutoksia tulee vielä. Nuo kaksi pyökkiä hyllykköä tullaan maalaamaan, mustaksi tai valkoiseksi. Kumpi teistä olis parempi? Niihin ostan sitten koreja ja niissä voikin sitten säilöä vaikka tuikkuja ja grillinhoito välineitä. Seinällä olevat hyllyt saatetaan ottaa pois. Tai mieheni haluaisi, mutta mä en ole ihan varma. Voishan niihin jotain kivaa keksiä. Nyt tuo koko alue on melkoisen täynnä romua. Päätettiin jättää ensi kesäksi tuon terassin lautojen hiominen ja öljyäminen. Niissä on kaiken maailman läikkiä ja sotkuja ja siistimmäksi tulee sitten sen hoitamisen jälkeen. Meillä olis niin paljon vielä hommia tuon asunnon kanssa, mutta niitä pitää yrittää tehdä tärkeys järjestyksessä. Vessa me haluttais heti laittaa, mutta pitää ensin kerätä siihenkin rahaa. Pankki ei antanut remonttilainaa... Noh, hiljaa hyvä tulee, kai :Dkuvat: Janet

Mä en oikein tiedä millä värillä sisutaisin tuota terassia. Tuonnehan käy ihan mikä väri vaan ja sitä on sitten helppo myös vaihtaa. (Vihaan muuten tuota talon sinistä "korostus" maalia.) Mies on ihan kyllästynyt punaiseen joten se ei sitten varmaan tule kuuloonkaan. Ajattelin tyynyt ja ehkä pari vilttiä ostaa tuonne. Illan viiletessä on sitten mukava kääriytyä lämpimään. Katsotaan nyt mihin lopputulokseen me päästään tuon kanssa. Olen silti tyytyväinen meidän kalusteisiin.

Hei oikein ihanaa viikonloppua ja Vappua kaikille :) Pitäkää hauskaa!

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Kiva huone! Onko siinä siis seinät joka puolella? sehän on sitten kuin toinen olohuone.
  Mä varmaan maalaisin tuon hyllykön valkoiseksi. Ja pitäisin tuon seinähyllyn tuolla, saattaisin jopa laittaa toisen ;) Sitten jotain roikkuvia kukkia joko hyllyn kulmalle tai amppeliin..

  Innolla odottelen mitä tuonne keksit ;)

  Hyvää Vappua teille myöskin!

  VastaaPoista
 2. Hitsi, mähän teenkin sitten kattavamman esittelyn tuosta meidän "terassista". Me sanotaan sitä kesähuoneeksi, sillä siinä on tosiaan seinät joka puolella ja pieni liukuovi takapihallemme. Pitää vain ensin hieman siivota, että saa paremmat kuvat :)

  Mä kans mietin, että valkoisena nuo hyllyt on paremmat ja samaa mieltä oli tuo ukkokultakin. Mustat korit sopii sitten paremmin. Noita valkoisia seinähyllyjä onkin kaksi, toinen vain hieman ylempänä. Kukat on tosi kiva idea, mutta niiden pitääkin sitten olla sään kestäviä.

  Katotaan mitä saadaan aikaseks :)

  VastaaPoista