Keittiö kuvista Hulluille Päiville

keskiviikkona, lokakuuta 10, 2012

Mistäs sitä nyt jutun tänään aloittais? Mulla olis montakin asiaa mistä kertoa ja nyt onkin sit kauhee valinnan vaikeus mistä kertoa ensin :D Noh, alotetaas vaikka näistä parista uutuudesta, jotka mun piti vilauttaa teille jo silloin synttäritarjottavien kanssa samaan aikaan. Toinenhan näistä vilahti kyllä, dippikupitkin esittelin tosi hyvin, mutta toista näistä ette ole ainakaan nähneet. En vaan viitsinyt tunkea ihan kaikkea kerralla, mä en tietenkään unohtanut näitä... :D Eli kesälomalla, yli seittemän viikkoa sitten, käytiin Niksun kanssa motskari ajelulla ja samalla mukaan tarttui pari kivaa juttua. Mä olen vähän hurahtanut kaikkiin teksti juttuihin ja pikkuhiljaa olen työntänyt niitä joka kohtaan kotona. Koskakohan Niksulle riittää? :D Mut mä en vaan voinut vastustaa kiusausta. Nää on kivoja.

kauppa? Keittiöpyyhe 4,95€

kauppa? Pöytäliina 10,90€

Nyt sit olis himotuksena saada keittiöön noitten pelkkien valkoisten paneeliverhojen tilalle valkoiset tekstillä koristellut paneeliverhot. Olen tätä haudutellut päässäni jo jonkin aikaa, mutta sopivia ei ole vielä löytynyt. Tekstiä ei saa olla liikaa, vain verhon yläosassa ja jollain kivalla tekstillä. Olisko teillä tietoa mistä moisia vois saada?

Ja sitten toiseksi, tänään alkoi Stockmannin Hullut Päivät. Mähän tulin tänään ihan fyysisesti töihin paikan päälle ja samalla olis tarkoitus töiden jälkeen mennä Jumboon Hulluilemaan ja pähkäilemään pääni puhki, mitä kummaa ostaa Niksulta saamalla lahjakortilla. Mä olen kysynyt Niksulta jo ehkä joku sata kertaa, että mitä mä ostaisin ja aina vastaus on sama "Sitä mistä tykkäät". No mut mitä jos tykkää toooooosi monesta jutusta eikä niitten väliltä osaa päättää? Varsinkin, kun nyt alkoi Hullarit ja siellä olis vaikka mitä kivaa alennuksessa. Mä kyllä vihjasin Niksulle, että mä saatan joutua tuhlaamaan lisääkin rahaa, kun siellä on liikaa kaikkee kivaa. Ja niin, mähän menen tänään menettämään Hullari neitsyyteni. Älkää naurako, mut joo, en ikinä ole niissä käynyt. Mitä nyt olen moneltakin ihmiseltä kuullut, niin ihmiset on siellä oikeesti ihan hulluina ja vetää tyyliin tuotteet toisten käsistä irti. Totta vai ei, tiedä häntä. Toisaalta mä toivon, et ne mitä mä olen ajatellut ostavani, olis myyty jo loppuun, et mun ei tartteis tuhlata, mut arvatkaa vaan harmittaistko, jos en niitä nyt saiskaan. Ja nyt kun tän sanoin, niin varmasti jään ilman niitä mitä olen suunnitellut ostavani. Eli pliis, jättäkää mulle sinne yhet UGGit vielä 38 koossa, kiitos :) Ne olis ne kovimmat himotukset. Mä olen niitä käynyt jo aiemminkin ihailemassa. Pitäkää siis peukkuja, et mäkin saisin omani. Mä tulen varmasti viettämään tänään Stockalla tovin jos toisenkin, mutta kuudelta mun pitäis olla jo PartyLite koulutuksessa, joten ei sitä aikaa nyt ihan kamalasti ole tuhlattavana. Onneks lahjakortti on kuitenkin voimassa vähän pidempään, jos en tänään vielä saa päätettyä mitä sillä hankkisin.

Ja sit kolmas juttu, lääkäri juttu. Eilen sain osan verikokeiden tuloksista ja jouduin kaiken lisäks vielä uusiin verikokeisiin. Ne onkin tosi kivoja tällaiselle lievästi piikkikammoiselle ihmiselle. Näin verikokeista jopa viime yönä painajaisiakin. Unessa veri tuli niin hitaasti pieninä pisaroina, että se kesti iäisyyden ja kipu taipeessa oli kova. Heräsin sitten siihen ja mä puristin itse sitä veren otto kohtaa :D Taive on kyllä tosi arkana verikokeista ja yks vielä lisää sitä puristamalla :D Mä selvisin kokeista, mutta kokeista ei selvinnyt juur mitään. Suurin osa tuloksista ei ensinnäkään ollut eiliseksi tullut vaikka labrahoitaja kertoi niiden olevan tiistaina valmiit. Ne tulokset mitä oli jo tullut oli kaikki ihan ok. Tulehdus-, maksa- ja kilpirauhasarvot normaalit, hemoglobiini myös kunnossa, mutta kaikki muu tieto sitten puuttui. En mä tiedä mitä kaikkea muuta siinä katottiin, mutta näin lääkäri sanoi eilen. Mutta siltikään kun mun päänsärky ei ollut helpottanut, jouduin heti ensiapuun ja multa otettiin uusi verikoe. Tällä tutkittaisi, löytyykö multa veritulppaa kehosta. Migreenipotilaana ja e-pillereiden käyttäjänä mulla on riski saada tulppa herkemmin kuin normaalisti. Koe paljasti sen, ettei mulla sellaistakaan ole. Sydänfilmikin oli normaali. Päänsärky silti jatkuu vieläkin, joten lääkäri laittoi lähetteen neurologille, joka sitten jatkaa mun tutkimista. Miten mulla on vaan sellainen tunne, ettei tästä neurologilla käynnistä seuraa mitään hyödyllistä. Mulla taitaa kyllä olla tosi huonoja kokemuksia, sillä jokainen neurologi jonka vastaanotolla olen ollut, on tehnyt tutkimuksia vain näennäisesti. Eli katsonut saanko sormilla kosketettua nenään silmät kiinni ja pystynkö miten heiluttelemaan käsiä millä tavoin. Toivottavasti tämä kerta olisi erilainen, vaikka kuitenkin olen melko skeptinen tästä. Viikon verran kuulemma menee, että ilmoittavat ajankohdan koska voin vastaanotolle saapua. Sitä siis odotellessa ja päänsärystä sillä välin kärsien.

Mitä lääkäristä on sitten tähän mennessä muuten irronnut? No montakin eri vaihtoehtoa, jota epäillään. Mulla voi olla ollut piilevä flunssa, joka on jäänyt junnaamaan. Poskionteloistahan mulla löytyi turvoitusta. Voi toki olla kroonistunut migreeni, jonka pois saaminen onkin sitten monimutkaisempi juttu. Mulla voi myös toki olla jotkut hermot jumissa ja se aiheuttaa pääkipua. Tietysti ei lihasjumitkaan ole pois suljettuja. Päässä voi olla jotain, mikä aiheuttaa säryn. Otapa näistä kaikista nyt sit selvää tai paremminkin selvitä mikä vika on. Villejä veikkauksia? Mikäli neurologin käynnistäkään ei ole hyötyä, niin mä leikkaan pään irti ja ostan uuden. Mä olen tosi kyllästynyt omaani.

Mutta eipäs masistella sen enempää näillä pääkoppa jutuilla vaan pähkäillään se enemmän jumiin tämän päivän ostoksilla :D Olen aiheuttanut tästä itselleni jo melko hyvän stressin. Voisko kello olla jo sen verran, et voin mennä Stockalle? :D Meinaatteko te hulluilla tai ostaa verkkokaupasta?

You Might Also Like

6 kommenttia

  1. Mä meinaan hulluilla ihan livenä perjantaina :) Se verkkokauppa taitaa olla nimittäin aika tukossa ja kaatuu koko ajan, näin kuulin.

    Mä olen myös aikanani käynyt neurologilla migreenin takia ja samat tutkimukset on tehty mitä kerroitkin eli ei sen kummempia. Mun migreeni on kyllä sen verran selkeä oireinen niin neurologi katsoi ettei muita tutkimuskisa oireiden selvyyden takia tarvita. On aura, särky ja pahoinvointi eli selvä tapaus. Sulle kyllä soisin tarkemmat tutkimukset mutta ymmärrän toisaalta ettei niitä turhaan tehdä jos lääkäri näkee/tietää ( onhan sillä ammattitaito mitä meillä ei ole ) ettei niitä tarvita. Ja ne koske nenään ja muut jututhan on sellaisia että jos et pystyisi koskemaan jne niin kyllä joku olisi pielessä siellä aivoissa.

    Toisaalta olishan se hyvä että nyt tutkittaisiin kunnolla niin sais selvyyden aj sullekkin mielenrauhan.
    Mut tsemppiä taaslääkäreihin, ehkä sieltä jotain nyt sitten selviää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmikseni piti huomata, että kaikki mitä mäkin olisin sieltä halunnut ostaa oli niin loppuunmyyty, että tyhjääkin tyhjemmät hyllyt oli. Sain mä jotain, mutta toinenhan ei edes kuulunut hulluihin hintoihin :D

      Niin, mut jotenkin turhauttaa kun vuosienkin jälkeen samat testit tehdään, mutta koskaan ei sitä kivun aiheuttajaa löydetä. Mä tiedän, et mulla on vaikeahoitoinen migreeni, mut nyt tää ei enää tunnu siltä, kun särkee ja särkee. Toivottavasti nyt lääkäri tekis jotain mistä sais jonkinlaisia varmempia tietoja, et mikä nyt vaikaa.

      Se mielenrauha ja kivun loppuminen olis tosiaan se hyvä juttu. Jotenkin musta tuntuu, että puolet järjestä on jo hävinnyt tän takia.

      Poista
  2. Ihanko tosissas sinne ekan päivän ryysikseen sitten menit;))) Ei varsin ole pää enää kipee, kun on tallotut varpaat ja kyynerpäät silmäkulmassa kun toiset daamit ja herratkin siellä tietään raivaa (kerran olen alotuspäivänä eksyny, en eksy enää;))
    Mä vähän kaavailin että jos sitten vkl:na kävis kokeilemassa onneaan tai kääntyy ovella ympäri.....
    -Skeit-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Menin :D Hämmennyin, palloilin ja lopulta tuhlasin :D Joskaan en kamalasti omaa rahaa.
      Mä haluisin kyllä mennä vielä uudestaan. Nyt olen vaan etäpäivillä ens ke asti, joten ei nyt viitsis "turhaan" sinne asti ajella :D Viikonloppuna vois kyllä mennä ;)

      Poista
  3. Mä en nyt yhtään tiedä tätä sun pääkivun taustaa, mutta i feel you! Itellä kans migreeniä,tosin pääkipu menee ohi ihan vahvalla särkylääkkeellä. Itsellä on jotain tosi vialla hermostossa - nasma puutuu ajoittain ja särkee aina ranteeseen asti. Lääkärille en oo edes viitinyt mennä, sillä tehohietonta auttaa - kerran viikossa kuukauden ja sitten taukoa. Olen vaihtanut tyynyn, on kaikenmaailman voiteita, kauratyynyä, jota muuten suosittelen ja kohta hommaan varmaan hammasmuoin, koska olen kova stressaamaan ja se on vihoviimeistä pään oiriden kanssa. Jos et ole kokeillut hermoratahierontaa niin käy ihmeessä, suunnitelmiasa itselläkin ja sitä on kovasti kehuttu. Onneksi kuitenkin pääkipu on ensisijaisesti oire jostain muusta ei niin vakavasta. Tsemppiä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sinä onnellinen, onneksi sulle vielä lääkkeet tehoaa! Pitäisi kyllä mennä noihin hierontoihin ja saada nyt auki tuo takaraivo. Siellä ne syvät lihakset on vaan niin jumissa. Tyynyn ja patjojen vaihto vois toki olla ajankohtainen myös täällä. Meillä on jotkut iänikuisen vanhat ja muotonsa menettäneet. Kauratyyny (vai oliko mulla vehnä?:D) on hyvä ja mä pidän sitä aina pakkasessa, kun kylmä helpottaa tähän pääkipuun.
      Tsemppiä myös kovasti sinne :)

      Poista