Liikunnat vko 41

maanantaina, lokakuuta 15, 2012

Möh, heräsin tänä aamuna kaktus kurkussa. Mistähän se sinne oli tiensä löytänyt? Olen koettanut häätää sitä niin teen kuin ajatuksenkin voimalla. Kyllä se vähän niitä piikkejänsä on ottanut sisäänpäin, ettei niin karhealta tunnu niellä, mutta ei se silti ole vielä viitsinyt pois muuttaa. Häätö on kyllä annettu heti, kun huono käyttäytyminen huomattiin. Kyllä kaapista löytyy onneksi vielä kovempikin häätökaveri, nimittäin Strepsils :D Mutta joo, muuten täällä on maanantai alkanut aika kiireellisissä tunnelmissa. Töitä riittää niin työ rintamalla kuin näissä riehuvissa elukoissakin. Taitaa asiakkaat välillä ihmetellä, kun koira haukkuu :D


Mut sit taas ne liikunnat... Pitäisköhän mun lopettaa näiden julkaiseminen? Oikein hävettää pistää tällasia tietoja jakoon, mutta parhaani mä kuitenkin tän pään kanssa yritän. Jotenkin tuntuu niin lusmulta, kun kattoo näitä listoja ihan konkreettisesti kirjoitettuna. Mä vaan toivon, että tää kipuili loppuisi ja saisin energiaa kovempaankin liikkumiseen. No, tässä taas yks lusmuilu viikko julkiseksi.


Ma: tallityöt 40min, ratsastus 1h
Ti: -
Ke: - (partylite kokous)
To: talityöt 40min, ratsastus 1h 15min
Pe: tallityöt 40min, ratsastus 30min
La: - (shoppailua 2h)
Su: - (partylite esittely)


Perjantaina ei kyennyt enää ratsastamaankaan kunnolla kovan pääkivun vuoksi, oli pakko mennä vaan rauhalliselle kävelylle. Tällaisella listalla nyt sit mennää viime viikko, eikä toistaiseks näytä tääkään viikko yhtään sen valoisammalta. :(  Yritys hyvä kymppi, mut voimia ei vaan yksinkertaisesti ole oikein kovempaan urheiluun.

Illalla olis tarkotus tulla postailemaan pitkään kirjoituksen alla ollut kasvopesuaine postaus. Eli palaillaan linjalle hiukka myöhemmin. 
Muksaa maanantainta <3

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Missäs sitä käytiin shoppaamassa? Mekin pyörähdettiin Jumbossa pika pikaa, ja kotiutin hulluilta päiviltä yhren tuoksun.....
  Kauheesti oli väkeä ja nopeesti takas kotiin;))
  -Skeit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Jumbon Hullareilla mekin. Tai mä kävin vain pikaisesti, Niksuahan sinne ei saanut kun piipahtamaan. Mä osaan arvata minkä tuoskun kävit kotiuttamassa ;D Sehän tuli Hullareille tarjoukseen. Mä pistän piakkoin myös mun lauantain löydöt tänne :)

   Äiti käski kysyä, et mites flunssa teillä? Onko helpottanut jo? Ja vasikka/sonni, miten Heebo jakselee? <3

   Poista
  2. Ei ollu Boss:n femme tällä kertaa, kokeiluun otin Cleanin fresh laundryn?!? En vielä tiiä tykkäänkö katellaan....

   Flunssa helpotti jo vähän yskää vielä ja sonni kasvaa 38 kiloo rapis vaakaan sunnuntaina (Pietu oli aikuisena painavimmillaan saman painonen) Riiviö kausi menossa mitään ei usko eikä tottele.....
   -Skeit

   Poista
  3. Oho :o Nyt meni veikkaus sit vikaan :D Mun pitääki tulla nuuskuttelemaan sitä sit teille :)

   Voi yskä :( Sekin on kurja vaiva. Toivottavasti paranette nopeesti <3 Herran jestas tuota "vauvaa"! Siitä tulee oikeesti ihan jättiläinen. Meidän riiviötä on kuitenki melko helppo pistää aisoihin, mut koitapa sit tuollane mörssäri :D

   Poista
 2. Hus pois kaktukset ja pääkivut! Tosi kiva kyllä että saat tehdä töitä kotoa käsin, varmasti jaksaa paremmin kun ei tarvi työpaikalla pääkivun kanssa olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta <3 Juu, on tää kotona työskentely kuitenkin paljon rauhallisempaa entä työpaikalla. Saa kuitenkin samalla levättyä jos olotila pahenee. Lähtis vaan kaikki kivut, et vois elää täyspainosta elämää.

   Poista