Lokakuun eka ja liikunnat vko 39

maanantaina, lokakuuta 01, 2012

Pahoittelut parin päivän blogihiljaisuudesta! Yksinkertaisesti en vaan oikein jaksanut tulla tänne höpisemään, vaikka asiaa olisi ollut. Mä vetäisin itseni aika loppuun messuilla ja lauantai-ilta sekä sunnuntai otettiinkin ihan rentoilun kannalta. Kun odottelin saunan lämpeämistä, mä kyllä rustasin tänne pari lausetta, mutta siihen se sit jäi. Aivot ei vaan enää jaksaneet työstää sanoa päässäni ja jalat kaipasi nostoa ilmaan ja hierontaa. Perjantai illan kutsut kaverillani oli ..noh.. en nyt sanois turhat, mutta ei sieltä oikeastaan mitään kokemusta saanut. Lähinnä vaan harjoittelin tavaroiden esillelaittoa, vaikka turhalta sekin tuntui. Vieraita oli vain kolme. Emäntä itse, hänen sisko ja naapuri, jota ei voinut vähempää edes kiinnostaa. Mua harmitti kyllä kovasti kaverini puolesta, kun hänen kaverit eivät edes ilmoittaneet tulostansa :/ No, hän ja siskonsa kyllä ostivat, joten ei se silti turha reissu ollut. Messut kyllä yllättivät mut ihan täysin. En jännityksissäni pystynyt edes syömään aamulla mitään, joten vedin koko messut pelkästään Fenix-piristävän juoman avulla. Messuilla olin siis 9-16. Uskonette varmaan, että mulla oli kiljuva nälkä sen jälkeen. Mutta siis joo, myynti oli aika hyvä ja se mikä mut yllätti kaikkein positiivisimmin, että sain kymmenisen ihmistä kiinnostumaan ja saamaan heidän yhteystiedot mahdollisia esittelyjä varten. Jo kahteen esittelyyn on jo ajankohtakin sovittu. Nyt vaan toivitaan, että ne pitävät paikkaansa loppuun saakka :) Kivasti siis meni ja olen kyllä ollut asiasta niin iloinen.

Tänään alotettiinkin uus viikko sit ihan kamalalla stressillä ja kiireellä. Välillä tuntui, että miten mä pystyn repeämään niin moneen paikkaan kerralla, mutta hyvinhän tää päivä on kuitenkin sit mennyt. Nyt on onneksi vähän helpottanut. Hetkellisesti varmaan stressi nostanut sykkeet johonkin tuhanteen, mutta onneksi kaikki on kuitenkin selvinnyt. Ja niin, tänään on hertsileeri jo lokakuun eka! Taas kerran voi vaan todeta, että tää aika menee kamalaa vauhtia. Huhheijaa. Eipä mulla nyt tähän hätään ole oikein mitään sen kummempaa, tietty ne joka maanantaiset viikon liikunnat, mutta niilläpä ei ole todellakaan taaskaan hurraamista. Ja niin, päänsärky on ollut nyt viime päivät melko hiljaisina, pienen pientä jomotusta vaan, eli onneksi ei siellä messuillakaan pahemmin kiusannut.


Ma: tallityöt 40min ja ratsastus 40 min
Ti: kävely 40min
Ke: tallityöt 30min ja ratsastus ilman satulaa 40min
To: - (kirppistelyä 2h)(koulutus)
Pe: - (esittely)
La: messuilla seisomista ja hytkymistä 7h
Su: -


Heikolla menestyksellä edelleen liikuntaa. Keskiviikkona taas lääkäriin tän pään takia. Onneksi on nyt ollut vähän parempi, muttei silti kokonaan pois. Mutta mä jaksan silti uskoa, että tää liikunta tulee ehkä paranemaan. Pitää vaan koettaa saada yhdistettyä kaikki. Päivätyö, "harrastustyö" Party, elukat, heppailu ja liikunta. Tähän kaikkeen pitäsi vaan löytää hyvä tasapaino, vielä niin, että parisuhdekin kukoistais. Välillä tää tuntuu tosi haastavalta.

Mutta ens kerralla ehkä vähän muuta, nyt pakko jatkaa hommat loppuun ja sit lähteä äitille makutuomariks pokien valitsemisessa :)
Mukavaa alkanutta viikkoa :)

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Ihana että esittelyt ja messut meni hyvin :) Niin ja aika menee kyllä niin nopeasti että kohta on taas joulu ja joulustressi :D

  Tää elämäon kyllä välillä niin pirun kova tahtista ja tekemistä on enemmän kun yks ihminen mutta minkäs teet. Ei oo helppoa täälläkään tällä hetkellä, loppuu vuorokaudesta tunnit kesken ja sitten kun vieläon tosiaan se parisuhdekin olemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä, mä oikeastaan jo vähän stressaankin joulua, vaikkei todellakaan vielä edes pitäisi :D Ja olen kyllä niin iloinen, että esittelyt ja messut meni niin kivasti :) Eilen soittelin asiakkaille ja ekat kutsut on jo 14.10. eli ihan pian :)

   Välillä on liian kova tahtista. Tuntuu ettei aikaa ole kun tekee niin paljon kaikkea ja todellakin loppuu vuorokaudesta tunnit kesken. Varsinkin kun mun pitäis tän pääkivun takia saada tietty määrä unta kalloon, mutta jostainhan sitä aikaa on aina verotettava. Teillä on varmasti vaikeeta, kun olette niin eriaikoihin töissä :( Me kuitenkin nähdään joka ilta. Hurjasti jaksamista sinnekin ♥

   Poista
 2. Hyvä hyvä! Sekä messujen, liikuntojen (musta toi näyttää ihan hyvältä saldolta) ja pääkivun osalta :) Toivottavasti stressikin vielä helpottaa :)
  Mäkin pääsen sunnuntaina kynttiläkutsuille, pitkästä aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana, tulipa hyvä mieli kun sanoit noin. :) Silti hävettää, onhan tossa niin kevyttä liikuntaa :D Toivotaan joo :) Hurjan kivoja kynttiläkutsuja :) Nyt on ne ihanat GloLitet tarjouksessa :)

   Poista
 3. Ainiin, piti vielä sanoa et luin eka et meet äitille makutuomariks poikien valitsemiseen, mietin et mitähän poikia siel nyt sit valkkaillaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ähähähää xD xD Sain tästä ihan huippunaurut :D Joo, äitille poikia xD hih.

   Poista
 4. Mä en oo ikinä ollu kynttiläkutsuilla tai millään sisustuskutsuilla mitä näitä kaikkee nykysin! Haluaisin kyllä joskus mennä paikkaamaan aukon sivistyksessä :)
  Mut hei, sut on haastettu:
  http://littlebigthings-littleb.blogspot.fi/2012/10/ikea-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon näissä oikeesti aika amatööri. Viime vuonna kävin ensimmäisillä kutsuilla ja tässä sitä ollaan, sain siitä lisätyön :D Mutta mikäli joskus haluat paikata tämän aukon, niin pyydä mut esittelemään ;) Mä tulen kyllä mielelläni :)

   Ja voi kiitos ihana haasteesta ♥ Nää on niin kivoja!

   Poista