Hyvä ja halpa Essence

perjantaina, lokakuuta 28, 2016

Uuden kosmetiikan testaaminen on ihan mielettämön kivaa. Uusien ja hyvien merkkien tai tuotteiden löytäminen on sellaista hurraahuutoa, että tekisi mieli vetää pieniä voitontansseja. Kosmetiikkaa on kuitenkin ihan laidasta laitaan. Löytyy niitä totaalisia susia, mitkä ei toimi millään tavalla ja sitten on niitä Holy Grail tuotteita, joista pitää huudella koko maailmalle, että kaikki saavat sen tietoonsa. Toki aina on näitä makuasioita, mistä ei voi kiistellä ja toiset tuotteet sopii toisille ja toisille taas ei. Olenkin siis erittäin iloinen voidessani hehkuttaa teille merkkiä, joka yllätti minut ja monet muut totaalisesti hinnaltaan ja laadultaan. Essence, laadukas halpa merkki.

kuva: Jannica Lönn

Pääsin viime keskiviikkona osallistumaan Essencen lanseeraustilaisuuteen Helsingissä monien ihanien kanssa siskojeni kanssa. Essence on rantautunut Suomeen jo hyvä tovi sitten, mutta nyt vasta pidettiin kunnon lanseeraustilaisuus. Meille tule Saksasta asti Essencen esittelijä paikalle ja kertoi samalla meille Essencen historiaa ja periaatteista. Erittäin mielenkiintoista kuultavaa ja tämä lisäsi entisestään mielenkiintoa merkkiä kohtaan.


Essence meikit on alunperin lähtenyt yhden naisen toimesta ja omasta olohuoneesta. Hyviä laadukkaita tuotteita oli tarkoitus tuottaa ja tämä on edelleen Essencen pääperiaatteista. Laatu on erittäin tärkeää Essencelle. Mieluummin painotetaan laadukkaisiin tuotteisiin kuin isoihin mainoskampanjoihin. Tuotteita ei ole testattu eläimillä ja uusia tuotteita tulee tasaisin väliajoin valikoimaan. Moni voisi kuvitella sarjan olevan suunnattu täysin nuorisolle, mutta tilanne on todellisuudessa toinen. Essence on nimenomaan tytöista naisille suunnattu merkki. Kynsilakat ovat olleet Essencen pääpaino, joskin meikit ovat lisääntyneet ajan saatossa paljon.


kuva: Jannica Lönn

Keskiviikkona tosiaan tutustuttiin merkkiin lähemmin ja lanseeraustilaisuudessa mahtavien tietojen ja opin nojalla pääsimme pikalakkauksiin, näimme meikkejä ihan konkreettisesti meikkaajan laittamana malleille ja tietysti itse Essencen esitys. Erittäin ihana tilaisuus ja tällaisissa on kyllä niin ihanaaa käydä.

kuva: Jannica Lönn

Minä kipaisin heti ensimmäisenä lakkaukseen, kun me oltiin Hannan kanssa vähän etuajassa paikalla. Valitsin erittäin neutraalin kynsilakan ja esittelenkin teille sen sitten myöhemmässä vaiheessa. Mutta tämä mamma oli kuulkaan onneissaan päästessään jonkun muun lakattavaksi. Pitkän päivän jälkeen oli vain ihana istahtaa kaunistettavaksi :)

kuva: Jannica Lönn


Me pääsimme ihmettelmään kaksi metriä pitkälle meikkitelineelle Essencen meikkejä ja voi mitä ihania upeuksia sieltä löytyikään! Se mikä tästä kaikesta teki vielä ihmeellisempää, niin voitteko kuvitella, Essencen keskimääräinen hinta tuotteille on 2,50€. Eli merkki ei todellakaan köyhdytä lompakkoa ja silti tuotteet ovat laadukkaita. Siinä telineiden edessä riitti ihmeteltävää ja voin kertoa, että niin moni tuote tuntui pistävän paikan naiset ihan sekaisin :D Itseni tietysti mukaan lukien :D


kuva: Jannica Lönn

Saimme tuotteita tietysti myös testata esityksen aikana ja voi miten moni tuote meni heti ostoslistalle. Voisin heti huudella teillekin, että käykää katsastamassa kynsilakat ja huulituotteet. IHANIA!

kuva: Jannica Lönn

kuva: Jannica Lönn

Lähdimme iloisen onnellisina tapahtumasta kotiin superin goodiebagin kanssa, josta tulen teille kertomaan vielä tarkemmin. Essencen meikit todella tarvitsee saada päivänvaloa, ne meinaan toimii vaan niin ihanasti!

Onkos teille merkki tuttu entuudestaan? Onko jotain tuotteita mitä te suosittelisitte, että ehdottomasti kannattaa käydä ostamassa testiin?

You Might Also Like

3 kommenttia

 1. Käytän jonkin verran Essenceä. Joitakin ihan huippuhyviä olen löytänyt kuten yhden parhaista huulipunasävyistä ikinä eli Essencen huulipuna Come Naturally. Se on upea hieman siniseen taittava nude sävy. Laatu on melko hyvä tai oikeastaan ainoa miinus tulee huonosta pysyvyydestä. Myös jotkin Essencen luomivärisiveltimet ovat todela hyviä, ainakin blending brush ja se ihan tavallinen eye shadow brush.

  Olen kuullut kehuja Essencen poskipunista ja highlightereista, mutta en ole itse kokeillut.

  VastaaPoista
 2. Just näitä ostelin Saksasta! :D

  VastaaPoista
 3. Essencen Liquid Ink liner on ehdoton ostos, se kestää jopa suihkussa käymisen :)

  VastaaPoista