Livbox - lokakuu 2016

tiistaina, lokakuuta 18, 2016

Heti alkuun ilmoitusluontoista asiaa, koska eilen unohdin sen ihan totaalisesti remonttiin kiiruhtaessani kirjoittaa. Eli I Love Me-messuliput on nyt arvottu ja voittajiin on otettu yhteyttä sähköpostitse. Eli käyhän nyt kurkkaamassa inbox siltä varalta, jos viestiä on tullut. :)


Nyt vihdoin ja viimein pääsen taas Livboxin kimppuun. Tällä kertaa syynissä siis lokakuun boxi. Boxi, joka on aiheuttanut monelle mielipahaa sisällöltään. Ja ymmärrän kyllä, koska harmistuinhan itsekin hieman. Jokainen on varmaan sisällön jo nähnyt, mutta jos joku vielä ei tiedä, niin pläjäytän sen heti eetteriin.


Kuten kuvasta näkyy, on boxin sisältö aikalailla pelkkää testeriä ja matkakokoa. Ainoastaan yksi tuote oli "täysikokoinen" ja se on siis tuo sivellin. Sekään ei kuulunut kuitenkaan boxin perussisältöön vaan lisätuote. Harmitus tosiaan tuli, tuotteiden hinta ei ylitä boxin hintaa millään ilveellä. Livboxilta tulikin aiheesta viestiä ja pahoittelivat tapahtunutta. Boxin sisällön kanssa oli kuulemma sattunut useampikin väärinkäsitys, jonka vuoksi sisältö oli lopulta tämä. Ymmärrän toistaalta myös heidän kantansa. Kaikki ei mene aina kuin Strömsössä, mutta nyt tilaajan näkökulmasta harmitus oli silti suuri. Tilaajat saivat hyvityksenä 30 pistettä. 60 pisteellä saa siis tilattua itselleen ilmaisen boxin, mutta mielestäni tämä ei ollut nyt ihan kamalan hyvä pahoittelu, varsinkin jos miettii kertatilaajia. Hehän eivät tee näillä pisteillä käytännössä mitään. No mutta nyt harmillisesti pääsi käymään näin ja toivotaan, että seuraava boxi pelastaisi tämän lokakuun sisältöä. Katsotaan nyt vielä tuotteet läpi.

Boxin sisältö on tehty piristämään syksyä. No siinä ei nyt ihan onnistuttu, harmituksen vuoksi, mutta tuotteet on valittu sillä perusteella. Boxin sisällöstä löytyi pari lisätuotetta. Vichy Pureté Thermale puhdistusgeeli näyte sekä ehdottomasti boxin paras tuote Iberon häivytyssivellin. Iberon sivellin pelasti boxia edes pikkasen ja sivellin tuntuu laadukkaalta ja toimivalta. Pääsi heti paraatipaikalle, että tulee käyttöön. Perussisältöön kuuluu viisi tuotetta. Kaksi näytettä ja kaksi matkakokoa.

L'oréal Paris Pure Clay Purify kasvonaamiosta olen kuullut paljon ja sen testaamista olen oikein himoinnut. Kaikki kasvonaamiot ovat aina olleet yksi suosikki osa ihonhoidostani. Tästä testeristä riittää nyt ainakin yhteen kertaan. Puhdistava ja mattapinnan antava naamio sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän kolmea tarkoin valittua savityyppiä sekä eukalyptusta. Syväpuhdistava naamio poistaa iholta epäpuhtauksia ja ylimääräistä talia. Tämä tuote on varmasti iholleni huipputuote. 

Moroccanoil treatment hiusöljy onkin varmasti tuttu tuote pidempiaikaisille tilaajille. Mä olin ihan sata varma, että tuote on tullut joskus aiemminkin boxin mukana ja oikeassa olin. Piti kaivella vähän menneisyyttä, mutta vuoden 2013 tammikuussa on tämä samainen tuote boxissa ollut jo. Tuote on todella hyvä ja voin sitä lämpimästä suositella. Olenhan ostanut sitä itselleni jo täysikokoisen putelinkin. Harmi, että jo toistamiseen tulee sama tuote. Tosin varmasti on paljon uusia tilaajia tuosta tammikuusta, ettei tämä varmaan monellekaan ole toistamiseen saatu tuote.

Lumene Lähde Pure Arctic Miracle 3in1 Micellar- puhdistusvesi on ihan uutuustuote. Lumene tosiaan uudistui tässä hetki sitten ja heille tuli paljon uusia mielenkiintoisia tuotteita. Tämä misellivesi pääsikin mulla heti käyttöön. Puhdistusvesi sisältää puhdasta, happipitoista pohjoista lähdevettä sekä luonnollista tehokkaasti kosteuttavaa koivun mahlaa. Tämän pitäisi siis kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Sopii kaikille ihotyypeille. Tämä on erittäin mielenkiitoinen tuote ja olenkin tykästynyt ähän jo.

Palmolive Smooth Delight matkakokoinen saippua on muistaakseni näkynyt boxissa myös aiemmin. Eri tuoksuissa mahdollisesti. Ihan toimiva saippua, tätä on tullut ostettua joskus aiemmin täysikokoisena. Toimii siis ihan ihan hyvin.

Tresemme Heat Defence Styling Spray lämpösuojasuihke jää itselläni varmasti taas vähimmälle käytölle, jos pääsee käyttöön ollenkaan. Noita lämpösuojia kun ei ole hirveen paljon tullut käytettyä. En meinaan tee hiuksille paljoa mitään. Tämä kuitenkin suojaa hiuksia 230-asteiselta muotoilun aiheuttamilta vahongoilta. Hiukset jää kiiltäviksi ja uskomattoman pehmeiksi. Pakko kai sittenkin kokeilla :D 

Tässä oli koko sisältö. Mikä oli teidän fiilis tästä? Jäikö harmitus vai tuliko joku muu tunne enemmän? Olen kuullut, että moni lopettaa tai ainakin harkitsee tilaamisen lopettamista. Mäkin olen sitä kyllä jo pähkäillyt, mutta mä tykkään silti vielä kerran kuussa tulevasta boxista, että toistaiseksi vielä tilailen. Hetken vielä ainakin kuulostelen.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Parasta paketissa taisi olla tuo meikkisivellin ja hiuksiin laitettava öljy.
    Ihanaa viikkoa <3

    VastaaPoista
  2. Tuo kolmen vuoden takainen boxikin oli parempi kuin tämä :D häivytyssivellin on kyllä hyvä, samaten misellivesi. Vichyn pikku samplet jäi lähinnä harmittamaan, mahtavat tuotteet joista olisi sen ison koon mieluusti ottanut :/

    VastaaPoista