Jes, mikä tuuri!

perjantaina, joulukuuta 23, 2011

Mullahan tunnetusti on huono sellainen. Käväisin tässä työpäivän aikana lekurissa, kun poskissa tuntuu (varsinkin vasemmassa) painetta. Olihan se pakko tarkastaa josko lentsu on siirtynyt poskionteloihin asti. Ja olihan se. Kiva kiitti hei! Mä en ala. Joulu kipeenä... Onneksi kuitenkin jaksaminen on ihan ok, että ei mee vapaat ihan nukkuessa.


Meillä olikin eilen pienessä kodissa melkoinen väen paljous, sillä mieheni sukulaisia tuli käymään ja yöpymään. Oli ihanaa nähdä heitäkin näin Jouluna, kun asuvat erittäin kaukana. Mut voitte vaan kuvitella kuinka hyvin sain nukuttua neljän kuorsaavan miehen kanssa ja lisänä vielä tää oma tukkoinen olo. Jep, voitte siis vaan arvata. Yhdessä tuhisevassa koirassa ja harvoin kuorsaavassa omassa miehessäkin on liikaa kestämistä ja nyt raikui koko huusholli. Pieni haitta siihen nähden, että heitä tapaa :)

Tää MattiMyöhänen lähtee vielä tänään siis joululahjaostoksille ja hankkii viimeisetkin tykötarpeet. Piparien ja torttujen paistoa olis illasta luvassa, jos vaan jaksaa.

Erittäin ihanaa Aaton Aattoa kaikille :)

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Laitan sulle nyt sata kommenttia kerralla mut pakko tähänkin vielä kommentoida että voi räkä! Kurjaa että oot sairastunu, mut toivottavasti jaksat silti nauttia joulusta!

  Ihanaa joulua teille!

  VastaaPoista
 2. maisamiisa: Ihana vaan kun kommentoit <3 saa laittaa vaik sataviismiljoonaa :)

  Onhan tää sairastaminen kurjaa, mut kyllä onneksi on energiaa viettää Joulua täysin siemauksin :) Ääni on karkuteillä, mut ei se syömistä haittaa ;D

  Ihanaa Joulua myös teille <3

  VastaaPoista