Joulupuu on rakennettu

maanantaina, joulukuuta 19, 2011

Joulu on jo ovella,
Namusia ripustettu 
onpi kuusen oksilla...

5 yötä Jouluun on
Eilen me pistettiin kuusi kasaan ja voi kun se toikin ihanaa tunnelmaa. Lahjat odottaa juurella avaajaansa (vaikkei kaikkia ole vieläkään ostettu).


kuvat: Janet

Pieni ledkylä vaihtelee suloisesti värejä ja tuo entisestään tunnelmaa. Jos tunnelmaa ei saa pihalta, niin tehdään sitä sitten sisälle., mutta voisiko mitenkään aatoksi sataa lumi maahan?

Enää viisi päivää aikaa pusertaa kaikki valmiiksi ennen aattoa. Mulla onkin melkoinen kiirus. Huomenna olis tarkoitus äitin kanssa vääntää karjalanpiirakoita (kellekköhän tästä kiitos;D), keskiviikkona tallipäivä, torstaina tulee miehen pappa pitkän matkan takaa ja perjantaina pitäisi vielä käydä ostamassa viimeiset lahjat. Nii ja ruokaostoksetkin pitäis tehdä. Nyt se stressi ja paniikki sitten iski tajuntaan. Minkä ihmeen takia pitää kaikki jättää aina viime tinkaan? Siivoustakin vasta harkittu..

Jokos teillä on kaikki mallillaan?

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Onpa nätti kuusi <3

  Älä stressaa - ei meilläkään ole lähellekkään kaikki valmiina, hiljaa hyvää tulee :)

  VastaaPoista
 2. Karoliina: Kiitos <3
  Niinhän sitä sanotaan ja itsekin monesti sanon, etä hiljaa hyvä tulee, mut nyt vaan aika alkaa loppumaan :D Stressi on tyhmä juttu :D

  VastaaPoista
 3. Ihanan jouluisen näköistä! Meille ei tule tänä jouluna kuusta ollenkaan., mutta laitoin maljakkoon kuusenoksia ja koristelin sitten ne! :D

  VastaaPoista
 4. Hanilo: Kiitos :) Mut nuo oksathan ovat tosi hyvä vaihtoehto! Meillä kun on tuo muovikuusi, niin helppo pistää joka vuosi :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis kuusi!
  Olisi ihana saada kuusi sisällekin. Meillä on tänäkin vuonna kuusi vaan tuolla pihalla, mutta voi että sekin on kyllä ihana, etenkin nyt kun sataa lunta!

  VastaaPoista
 6. maisamiisa: Voi kiitos :)
  Onhan se kuusi toki pihallakin ihana ja helppohoitosempi ehdottomasti :) Ja ihanaa kun lunta tulee!

  VastaaPoista