Piirakoita piirakoita

keskiviikkona, joulukuuta 21, 2011

Ja vielä vähän lisää Karjalanpiirakoita.

Eilen töiden jälkeen kiiruhdin äidin tykö tekemään piirakoita ja nam ku niistä tuli hyviä! Äiti oli saanut hommat jo hyvälle alulle ja mä menin siihen sitten lisää räveltää. Ei mua siihen hommaan olis edes tarvittu, mut  mä olin kova pastakoneen käyttäjä. Sillä siis tavallaan "kaulittiin"eli rullattiin piirakanpohjat oikean ohuisiksi. Eihän niitä piirakoita tullut kun 126 kappaletta!

kuva: Janet

Tässä vain pieni osa. Kerkesin pistää osan jo pakkaseen, ennekuin tuli mieleen et kuvahan piti ottaa. Suurinpiirtein puolet äiti mulle niistä antoi. Ja mun rypytyksestä ei sitten puhuta mitään :D Eipä näyttäny piirakoilta ei :D

Ja voi perskuleen lentsu, en mä sua oo tilannu! Kauhea kiire töissäkin, ettei oikein olis varaa olla saikulla ja joulu on ihan just. Kurkkukipiänä mennään, mut kaippa tää tästä.
Ollaankos siellä pysytty terveinä?

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Oi mitä herkkuja! Yläasteella tehtiin piirakoita ja mun piti sillo saada oma pulikka (vai mikä se olikaan millä niitä kaulitaan), mutta käyttämättä on jäänyt. On niin suuritöisiä ettei ikinä jaksa ruveta siihen. Vai muistanko väärin?

  VastaaPoista
 2. maisamiisa: On varmasti suuritöinen jos sulla pulikalla/kaulimella alkaa hommaamaan. Meillä tosiaan hommaa helpoti pastakone, jolla siis saatiin sopivan paksuiset pohjat. Meni tosi nopeesti sitten itse teko. Pisin aika meni puuron keittämiseen ja hauduttamiseen. Mutta hyviä on ehdottomasti :)

  VastaaPoista
 3. Äääk miten hyvännäkösiä piirakoita :)

  VastaaPoista
 4. bonnie: ja on muuten myös hyviä :)

  VastaaPoista