Lahjoja pt.2

torstaina, joulukuuta 29, 2011

Tänään siis vuorossa saadut lahjat. Iso kiitos jokaiselle lahjan antajalle, lahjat oli tosi ihania! Ja kiitos erityisesti rakkaalleni, miksi taasen tuhlasit niin kovin? ♥


Äitiltä sain ihanan pitkän mustan neuleen. Tämä hankittu Seppälästä. Heti seuraavana päivänä otin jo käyttöön. Niin lämmin ja korkeakaulus on huippu! Ja lisäksi sain nameja.


No tulipa tärähtänyt kuva... Mutta tämän ihanan Candles-laatikon saimme veljeni perheeltä. Varmastikin hänen ihana avovaimo on kuunnelut mun tykkäämisiä :) Ja olin yllättynyt, kun tuo mun mieskin tykkäsi tuosta.

Seuraavassa kuvassa onkin yksi lahja isäpuoleltani meille. Tuo ravintolalahjakortti paketti, yhteensä 40€, oli tosi osuva lahja. Mehän nykyisin tykkäämme käydä viikonloppuisin ulkona syömässä ja tutustumassa eri ravintoloihin niin nyt päästäänkin kokeilemaan jotai uutta :) Seuraavat lahjat onkin sitten mieheltäni.


Ensimmäisenä avasin tuon hajuveden. Tykkään kovin tuosta Beyoncen Heat- tuoksusta, mutta toivomuksena olikin siitä Rush-versio. Mieheni oli unohtanut peräliitteen ja osti tuota perustuoksua. Onneksi tykkään tuostakin :) Seuraavaksi avasin tuon Timanttisten lahjakortin ja arvoa sillä on 100€. Saan kuulemma mennä ostamaan nitä itse haluan, kello mulla on ollut mielessä, mutta äiti ehdotti sormusta. Taidan silti päätyä johonkin muuhun, sillä sitä yhtä sormusta nyt odottelen edelleen. Katsotaan, mitä keksin. Kiitos koruliikkeen valinnasta kuuluu kuulemma veljen avovaimolle, joka oli miehelleni tuota ehdottanut. Timanttisilla useimmiten shoppaankin :)Mieheni on jo pitkään (siis oikeasti pitkään) puhunut siitä, että mun pitäisi saada autoon uusi soitin, kun auton mukana tullut mankka oli vähän mitä oli. Olen aina kieltäytynyt haluamasta soitinta, sillä vanhastakin kuului ihan hyvin. Nyt kuitenkin paketista kuoriutui Sonyn soitin ja mä olen myyty. Miten se äänen laatu paranikin niin paljon? Ja erikoista tässä soittimessa on se, ettei sinne mene CD:t vaan muistitikku, mikä onkin äärimmäisen hyvä juttu. 16GB tikku sisässä ja musiikkia voi laittaa niin paljon kuin mieleen juolahtaa. Tää oli oikeasti ihan huippu lahja vaikka olinkin ollut sitä vastaan. Eilen mieheni vielä asensi taakse lisä kaiuttimet. Nyt kelpaa kuunnella. Jos teillä on mankan hankintaa edessä niin ehdottomasti suosittelen tuota!


Nyt kulkee kamera helpommin mukana! Joskos sais niitä kuviakin napsittua enemmän. Kameralaukku tuli vihdoin luokseni, eikä mun tarvinnut pähkäillä mallin kanssa, kun mieheni oli sen tehnyt puolestani :) Tää on tosi ihana.


Sitten päästäänkin viimeiseen lahjaan ja tätä oli toivottu pitkään. Mä sain monitoimikoneen :)


On taikinanvaivaus toimintoa.....


Ja lisä osina löytyy (nyt joku saa kertoa mulle noiden oikeat nimet, ku mä en tiiä :D) "blenderi, smoothien tekijä" ja "raastaja, pilkkoja systeemi" ja mehupuristin.


Mä olen tällaista toivonut oikeasti monta vuotta ja nyt kun sen sain, en tiedä mitä kaikkea hyvää sillä tekisin.


Uuden Vuoden lupaukseksi aion tehdä itselleni terveemmät elämäntavat ja laihdutuksen/kuntoilun (näinköhän näissä taaskaan onnistun). Nyt siis tervetuloa kaikki hyvät smoothiedrinksu ohjeet ja kaikkea muutakin mitä tuolla vehkeellä voi tehdä. Lisänä sain CD:n joka sisältää 90 reseptiä tuolle, en kylläkään vielä ole päässyt kurkkimaan sitä. Mutta niin ihana vempula, etten malta odottaa kun keksin jotain tekemistä sillä.

Todella ihana joulu vietettiin ja ihania lahjoja tuli. Lopuksi vielä kuvaa meidän kahden joulupöydästä. Vaikkei pöytä kovin korea ollut, niin nälkä ainakin lähti :)

kuvat: Janet


Mitäs tykkäsitte mun saamista lahjoista? Mä ainakin tykkäsin :)

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Upea yleiskone,itsekin sellaisesta salaa haaveilen..Nykyiseen kotiin se ei mahdu,seuraavaan tulee ehdottomasti.Missä muuten tulet säilyttämään tuota?Kaapissa vai pöydällä?

    Elina

    VastaaPoista
  2. Elina: Kyllä tekee tiukkaa meilläkin, että mahtuu. Tämä 53m2 asuntoon ei kauheasti tavaraa saa ahdettua ja haaveissa onkin iso omakotitalo. Kyllä mä jouduin laittaa sen kaappiin säilöön ja sieltä se aina pääsee ulkoilemaan. Ei vaan yksinkertaisesti pyötätila riitä. Tai jos ihan täyteen tahtoo ahtaa, mut kaapissa oli sopiva kolo sille. Suosittelen kyllä ehdottomassti ostamaan tuollaisen. On kätsä!
    Ja kiitos kommentista :)

    VastaaPoista