Siivous sunnuntai

sunnuntaina, joulukuuta 04, 2011

Huhheijaa ja nyt tuoksuu koti ihanan puhtaalle. Aamusta saakka ollaan siivottu ja nyt voikin sitten hyvillä mielin aloittaa uuden viikon. Eilen saatiin shoppailtua jotain, mutta niistä lisää sitten myöhemmin.

Tässä tulee teille kuitenkin tämän päivän meikistä pari kuvaa. Ei mitenkään huippu onnistunut, mutta samapa tuo minkänäköinen sitä siivouspäivänä on :Dkuvat: Janet

Tulin nyt tekemään vaan tämmöisen pikapäivityksen. Nyt olis tarkoitus lähteä vielä ruokaostoksille ja sit rauhoittumaan huomista päivää varten. Ensin töihin ja illalla sitten pikkujouluihin :)
Kivaa sunnuntai iltaa teillekin :)

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Tykkään! Kivan värinen tuo lila, minkä merkin se on?
    Mulla on sellaset ärsyttävät "ruttuluomet", et vaikka miten luomiväriä sinne laittaisin ni se ei sieltä kunnolla näy. Pöh. Voi toki johtua meikkaustaidoistakin ;D

    VastaaPoista
  2. maisamiisa: Voi kiitos :) Nää värit on niistä Nellyltä tilaamistani Palette 88. Tykkään niistä ihan sikana ja varmasti tilaan uudet kun vanhoista loppuu napit. Täältä löytyy siis kuva niistä http://my-fantazya.blogspot.com/2010/12/new-year.html. Ja siis tuo meikki tehty niillä matta väreillä :)

    VastaaPoista