Mikä keli!

perjantaina, joulukuuta 09, 2011

Tänään onkin ollut melkoisen jouluinen tunnelma. Töissä tarjottiin jouluruokailu (kuinka hyvä laatikot olikaan) ja tuo lumi :) Olipa melkoinen yllätys töistä lähtiessä, kuinka paljon sitä olikaan satanut. Kyllä mä ikkunasta olin päivän mittaan katsellut, että lunta sataa, mutta määrä yllätti mut totaalisesti. Tämän vuoden ensimmäiset lumityöt tehty :) On se kyllä kivaa puuhaa, mutta lumi oli kaamean painavaa. Menee melkein punttis treenistä.kuvat: Janet

Näkymää etupihalta, kun saavuin kotiin. Reippaasti on siis lunta tullut :) Vihdoin näyttää sireenipuuhun laitetut jouluvalotkin fiksummalta, kun lumi peittää niitä vähän. Ei ole niin karu enää.

Vielä olis tallille mentävä. Piti mennä ratsastamaan, mutta taidampa jättää väliin. Koiran kanssa lenkkeillessäkin lumi piiskasi kasvoja ihan reippaasti, et pollen selässä se olis varmasti vielä kamalampaa. Varmaan heppakin tyytyväinen, kun saa kunnon harjaukset ja hellää huolenpitoa, eikä pimeessä myrskyisässä kelissä liikkumista.

Ja ihanaa kun taas on vapaat. Tää viikko meni kyllä kauheeta haipakkaa ja ihan varmasti maananaikin tulee taas.... Ihanaa viikonloppua teille ja mä taidan suunnistaa huomenna taas jouluostoksille :)

You Might Also Like

3 kommenttia

 1. Onpas teillä lunta! Meillä on tuosta ehkä noin puolet vain.. :)
  Hyvää viikonloppua teille - itsehän menen taas töihin.. :/

  Miten mahasi muuten voi?

  VastaaPoista
 2. No ompas siellä tosiaan lunta :o Täällä ei vieläkään vaikka ei se mua kyllä haittaa yhtään :D

  VastaaPoista
 3. Karoliina: Meillä oli lunta, mut nyt on jo vesi vieny osan pois. Koitahan jaksaa tehdä töitä :)
  Maha on paljon parempi jo, kiitos kysymästä <3

  Milma: Joo oli lunta, mut on meillä tuosta vähentynyt jo paljon veden takia. Sun kannalta siis hyvä kun ei tuu niin paljon :)

  VastaaPoista