Sain jotain itsellekkin

maanantaina, joulukuuta 12, 2011

Niinhän se viikko pärähti taas käyntiin ja uni olisi maittanut paremmin kuin hyvin. Tuli yöllä heräiltyä kauhean moneen kertaan ja lopulta nousin aiemmin ja ajelin töihin. Pääsenpähän aiemmin poiskin. Lauantaina tuli shopattua jalat kipeiksi, lompakko kovasti kevyemmäksi ja siltikin puuttuu suurinosa lahjoista. Hyvä minä! Kaverin kanssa ajeltiin Itäkeskukseen asti ja vietimmekin siellä koko päivän. Toivon todella, että lahjat ovat saajien mielestä hyviä. Etsin itsellenikin kaikkea ja löytyihän vaikka mitä kivaa, mutta en vaan raaskinut ostaa. Halusin, että rahaa jää enemmän muiden lahjoihin (en vielä viitsi täällä esitellä, ettei vahingossakaan saajat saa tietää mitä paketeista paljastuu) ja mä pääsen shoppailemaan sitten joulunjälkeisiin alemyynteihin paremmalla omallatunnolla. En kuitenkaan lähtenyt ihan tyhjin käsin vaan löysin Hennesistä ihanan huulikiiltolajitelman.


Hintää tällä oli vain 4,95€ ja nämä tuoksuu äärimmäisen herkulliselle. Ei kauhean pigmenttisiä, mutta tuli mulle tarpeeseen. Ei mulla ollut kuin kaksi kiiltoa jäljellä meikkipussukassa. Ja voi tosiaan, mitä kaikkea ihanaa löysinkään, mutta välistä ihan järkytyin hinnoista. Yksi toppi maksaa sen 50€ niin kyllä se mielestäni saa jäädä kaupan hyllyä koristamaan. Tästä syystä olenkin varmaan kova aleostelija, kun en raaski yksinkertaisesti maksaa maltaita halvemmallakin saatavista tuotteista. Olimme ystäväni kanssa myöskin hintojen lisäksi kovin häkeltyneitä ihmisistä. Kaikki niin nyrpeän näköisiä, kävelevät suoraan päälle väistämättä eikä lähimmäisen välittämisestä mitään tietoakaan. Hyvä ettei tuotteita viety käsistä, kun koot alkoivat vaatteista loppumaan. Mä olin oikeasti ihan järkyttynyt tuosta meiningistä tuolla Itiksessä. Taidan tästä lähtien edelleen mieluummin shoppailla näissä pienemmissä paikoissa. Onko kukaan muu törmännyt vastaavaan vai oonko mä vaan liian herkkis? :D

Eilinen mekinkin sitten ihan vain lepäillessä tekemättä juurikaan mitään. Tai no leivoin mä taas mutakakun ja kutsuin ystäväni herkuttelemaan iltateelle. Muuten nautittiin vapaasta ja saunottiin.
Mieheni halusi lauantaina herkutella taas kiinalaisella ja eilen teinkin sitten kinkkupekonipastakastikkeen. Nam, sanon minä!


kuvat: Janet


Eli tagliatelle pastaa keittymään ja pannulle kuullottumaan yksi iso sipuli. Hetken perästä laita kaksi tuoretta herkkusientä kuutioituna sipulien sekaan ja lopuksi pekonipalaset ja kinkkusuikaleet. Niiden ollessa kypsiä pari purkkia ruokakermaa ja mausta. Itse laitoin yhden lihaliemikuution, valkosipulijauhetta ja mustapippurijauhetta. Meni hyvin kaupaksi. Jos teillä on jotain herkkuja kastikkeita niin otan mielelläni vastaan ohjeita :)

Mites teillä sujui viikonloppu?
Erittäin mukavaa viikonalkua! :)

tais olla taas sekavaakin sekavampi teksi...laitetaan väsymyksen piikkiin...tai maanantain :D

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Kuulostaa hyvältä tuo kastike, saattaisi jopa kelvata tuolle meidän nirsoilijallekin (kunhan en kerro että sieltä löytyy sieniä :D ). Täytyy siis kokeille joskus.

    Kuulostaa että kaupoilla on ollut liikkeellä pientä joulustressiä :D Huh, mitähän se touhu on sitte alennusmyynneissä. Itse en tuollaiseen ole vielä törmännyt, tosin enpä kyllä ole missään suurissa ostoskeskuksissakaan käynyt..

    VastaaPoista
  2. Suosittelen kokeilemaan ja jätä vaikka sienet pois, jos ei yhtään tykkää.

    Mitä ilmeisemmin se on ollut joulustressiä, tai mistäs sitä tietää mikä ketäkin kiukuttaa, mutta ihan ihmetykseksi pisti. Mä tykkään näistä maalaiskaupoista ku ei niissä käy ketään :D

    VastaaPoista