Dermosileja

torstaina, elokuuta 16, 2012

Enpä muista miltä nettisivulta tilasin itselleni Dermosilin lehden itselleni tutustumiseksi, mutta kohtaloksenihan se koitui. Kyselin samalla myös muita tilaajia joukkoon, niin Niksukin päätti tilata. Toimitus oli hurjan nopeaa. Sain perjantaina puhelimeeni viestin, että tilaus oli vastaanotettu (lähetin tilauksen siis postitse). Maanantaina tulikin jo viesti, että tavarat on pakattu ja laitettu Itellalle kuljetukseen. Tiistaina tavarat sitten saapuivatkin suoraan kotiovelle. Hyvää ja nopeaa palvelua siis. Mieleni olisi tehnyt tilata vaikka mitä kaikkea kivaa, varsinkin meikkejä, mutta maltoin mieleni ja aloitan kokeilun pienemmällä satsilla. Olin hurjan yllättynyt, että jopa Niksu innostui näistä tuotteista. Hän on kerennyt ottaa jo kokeiluunkin, kun minä vielä käyttelen vanhoja pois alta.


Ostin siis kokeiluun mitäpä muutakaan kuin noita finnitorjunta kasvopesuja, pitäähän se paras löytää. Myös vartalonkuorinta tuli tarpeeseen kun vanha pääsi loppumaan varkain. Sitten ihan vaan hauskan purkin ja tarpeellisuutensa vuoksi käsisaippuaa. Vielä en siis ole mitään näistä kokeillut, sillä pitäähän vanhat käyttää alta pois, mutta innolla jo odottelen näiden käyttöä.


Niksu osti itselleen man-sarjan kasvopesun sekä after shave voiteen, hurjan hyvän tuoksuisen hajuvesipakkauksen sekä likaisten käsien saippuan. Oikeastaan mä näitä hänelle ehdotin ja hän vaan suostui :D Kuitenkin hän on näistä tykännyt ja hajuvesien tuoksi kyllä yllätti, ne onkin tosi kivan tuoksuisia.

Pakettia tarkastellessani ihmettelin neljän ylimääräiseen tuotteen tuloa. Luulin ensin, että ne oli pakattu väärin, mutta ne kuitenkin näkyi tilauslomakkeessa. Sen jälkeen tajusin katsoa hintaa ja niitä ei oltu laisinkaan veloitettu. Eli näytteitä tilaajan tehneelle :) Olipa hurjan kiva yllätys :)

kuvat: Janet

Limen tuoksuisia tuotteita, niin roll-onia, voidetta kuin saippuaakin. Ja pinkki käsisaippua. Olipa mukava yllätys. Ihana päästä kokeilemaan hyväksi kehuttua merkkiä. Monista blogeistakin olen kehuja lukenut ja nyt on viehdoin aika tehdä omat kokeilut tuotteiden suhteen. Ainakin tähän mennessä mulla ei ole muuta kuin hyvää sanottavaa merkistä sekä heidän toiminnastaan. Ei siis muuta kun kovaa käyttöä tuotteille.

Oletteko te muuten käyttäneet Dermon meikkejä, onko ne hyviä?

You Might Also Like

3 kommenttia

 1. Kiva kun sinäkin pääset tutustumaan nyt Dermoihin :) Tosi hyviä tuotteita on käytössä olleet. Meillä aina arvotaan työpaikalla nuo "extratuotteet" ja minä voitin myöskin tuon vaaleanpunaisen käsisaippuan - vielä en ole sitä kuitenkaan päässyt kokeilemaan.. Mutta uskon että on varmasti oikein hyvä käytössä :)

  VastaaPoista
 2. Minäkin käytän paljon noita Dermosilejä, monta vuotta jo ollut milloin minkäkin näköistä käytössä. Noita samoja "finnintorjunta-aineita" on mullakin nyt käytössä, tai lähinnä tuo puhdistusaine ja siitä ainakin tykkään :) Kosteusvoiteena käytän tällä hetkellä dermosilin Laminarghane-voidetta ongelmaiholle. Sekin on ihan jees :) Myös P käyttää paljon dermon miesten tuotteita, saippuaa, kasvorasvaa, tuoksuja yms. Hyviä tuotteita :)

  VastaaPoista
 3. Mulla löytyy dermoja vähän joka tarpeeseen :D
  Näistä uusista meikeistä olen käyttänyt huulipunia, joista kyllä tykkään mutta en oikein osaa verrata niiden laatua mihinkään, kun en muita punia juurikaan ole käyttänyt.

  VastaaPoista