Päivä Porvoossa

lauantaina, elokuuta 04, 2012

Päätettiin eilen Niksun kanssa suunnata Porvooseen viettämään päivää ja katselemaan mitä kaikkea sieltä löytyykään. Tässä siis muutama kuva :)


Kävimme ensin joenrannassa syömässä, paikka jonka nimeä en edes katsonut, ja naureskelimme naapuripöydässä syövälle kaverille. Osasivat linnut hienosti odottaa, kun ihmiset olivat syöneet ja tämän jälkeen ne liitelivät paikalle kun mitkäkin varkaat.


Meidän upea ratsu jäi odottamaan ;)Hämmästelimme vinoja taloja. Näinköhän vinouden huomaa myös sisällä...


Ihmisiä oli hurjan paljon liikkeellä. Olisin ostanut tekstillisiä kulhoja eräästä sisustusliikkeestä, mutta myyjä kertoi turistien ostaneen jo kaikki. Ilmeisesti kauppa on käynyt hyvin.Suloisia kapeita kujia.
Todella ihania ja kutsuvia ovensuita lähes joka liikkeellä.


Ja siellähän meikäläinen palloili. Tämmöiset salakuvat on mahtavia :D Saanen kysyä mikä jalkojani vaivaa? :D


Mä säikähdin jonkun jättäneen lapsensa pihalle ilman vahdintaa, onneksi se olikin nukke.

Kuvat: Janet & Niksu

Lopuksi istuskelimme vielä joenvarressa, katselimme pikkukaloja, rannan toisella puolen kuvattavaa hääparia ja ihanaa jättikokoista puuta, jonka alla olisi ollut sopiva kuhertelupakka ;) Kivahan tuolla on viettää aikaa ja hämmästellä kaikkea mitä sieltä löytyy. Harmillisesti matkaan ei lähtenyt mitään, toisaalta ei tuonne mun kassiin olisi hirmuisesti mitään mahtunutkaan. Mukavaa oli ja sehän tässä oli kuitenkin tärkeintä :)

Oletteko te käyneet Porvoossa? Mitäs te tykkäätte siitä?

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Porvoo on ollut aika hitti viime viikkoina, tää on jo nejäs blogi jossa on postaus päivästä Porvossa ja tiedätkö mitä :D Mä olen tänään lähdössä päiväksi Porvooseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon nyt lomalla niin huonosti kerennyt seuraamaan blogeja, että multa mennyt ihan ohi :D Mut ihan mahtavaa päivää sulle Porvoossa <3

   Poista
  2. Noh, säätiedotus lupasi Porvooseen vettä ja stadiin aurinkoa niin tulikin päivä ihan täällä kotinurkilla :D

   Poista
 2. Kiva päivä teillä ollut :) Tuo kuva linnusta on ihan mahtava! :D Porvoossa ei ole tullut käytyä. mutta kiva olisi sinnekin joskus mennä kiertelemään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oi kyllä ihan kivaa :) Noita lintuja oli ihan mahdottoman paljon. Siinä kun odoteltiin ruokaa ja katseltiin niiden touhuja niin tuli saatua aika hyviäkin otoksia niiden ruokapöllinnöistä :D
   Porvoo on ihan kiva kaupunki ja kyllä siellä ihan kivaa on kierrellä. Käy ihmeessä joskus jos sinne päin eksyt :)

   Poista