Kynsilakka hamstraaja

tiistaina, elokuuta 21, 2012

Hups.. Miten tässä nyt näin kävi?

Kävimme Niksun kanssa lauantaina leffassa katsomassa vikan Batmanin ja koska leffan alkuun oli vielä hetki aikaa, niin mä pyörähdin pikaisesti Gina Tricotissa. Koetin katsella uusia syysvaatteita noin pikapuolin, mutta pian löysin itseni kosmetiikka osastolta. Voi niitä ihania kynsilakkavärejä, mahtavia huulipunia ja kaikkia muita ihania. Tällä kertaa sain kuitenkin maltettua mieleni ja ostin vain kynsilakkoja. Huulipunat yms. I´m coming later ;) Seuraava ongelma oli, että minkäs värin niistä kaikista nyt sitten valitsisi. Syksy on tulossa kamalaa vauhtia, meillä oli aamulla vain +1 astetta!, joten tummat sävyt viehättivät aika lailla, mutta en ole vielä päässyt yli kesän hempeistä sävyistä. Ja eikä hommaa helpottanut se, että GT:ssä on kynsilakat 3kpl/9,90€. No eikös tuo jo pakota ostamaan sen kolme, eikö? Yksi kuitenkin olisi maksanut 3,90€ joten säästöähän mä nyt tein. Pikkuiset hempeät kynsilakat taas olivat valmiissa paketissa ja hinta vain 4,95€, en voinut jättää niitä. Kuusi kynsilakkaa samalla kertaa... voi mua. Nii ja tuo yksi "eriparilakka" tuli ostettua lomalla, mutta en viitsinyt sitä yksinään esitellä, joten tässä samalla sekin.

kuvat: Janet

Mutta väri valinta oli kyllä huisin vaikea. Mitä värejä ottaisin tuohon 3kpl tarjouksesta? Kaksi aika syksyistä väriä, tummansininen ja luumu?viininpunainen?mikälie? sekä kolmanneksi pitkään himoitsemani mattapinnan tekijä. Tällähän saa tavallaan tuplattua lakkansa, kun yhdestä lakasta saakin periaatteessa kaksi erilaista. No joo, innolla odotan kokeiluja, mulla on edelleen tarrat kynsissä. Pakko silti myöntää, että mun oli saatava kokeilla näitä edes pikkasen ja koekaniiniksi tietysti joutui Niksu :D Lakat kyllä otettiin heti pois ;)

Mutta mitäs mieltä olette hamstraamistani lakoista? Joko pitäisi hempeät jättää suosiolla ens kesään vai meneekö talven ympärikin?

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Eiköhän hempeät värit vain piristä synkkää syksyä. ;) juu, ei tuollaista tarjousta voi ohittaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Kuitenkin syksy tulee olemaan niin synkkä, että kynsipiristykset avittaa :)

      Poista