Remontti reiskat

keskiviikkona, elokuuta 08, 2012

Tänään ollaankin sitten remontoitu, suunniteltu, hurautettu ostoksille ja pähkäilty. Huomenna sama homma jatkuu, mutta todella iloisia kasvoja täällä hyörii ympyrää. Katse katon rajaan ja silmä lepää. Miten tää projekti onkaan voinut kestää näin kauan? Onneksi tää loma on antanut virtaa ja näin me ollaan saatu hommailtua tätä kotiakin kuntoon.

Tässä siis alkutilanne, joka on kestänyt luvattoman pitkään. Miten voikaan yksien listojen asentaminen olla ollut niin kamalan hankala homma, ettei sitä ole saanut tehtyä. Mutta voi pojat kun tykkään lopputuloksesta :)


Ja kyllä, taulut edelleen valkoiset... Meidän päät on ihan tyhjinä ideoista. Mikäli teiltä löytyisi jotain mahtavia ideoita, mitä noihin voisi maalata, niin kertokaa ihmeessä :)


Ilme näyttää heti hurjan paljon viimeistellymmältä, eikö? Tuokin kuva on otettu vielä kesken hommien, mutta nyt on joka kohdassa listat. Tai no nyt huijasin hieman, parista kohtaa puuttuu, mutta siihen on hyvä syy ja se syy löytyy noista pahvilaatikoista alla olevasta kuvasta.

kuvat: Janet

Mitähän jännää noista mahtaa löytyä? ;) Ihan pakko teitä vähän kiusata :D Juuri paraikaa Niksu tuolla vähän asentelee kyseisiä juttuja paikoilleen tai oikeastaan tekee lisäosia, kun kaikki ei suju ihan niinkuin elokuvissa, niinkuin aina. Tietenkin pitää aina sattua mutkia matkaan. Niin, ja kuvassa koreilee myös vihdoin lattialistatkin. Ne olisi tarkoitus huomenna asentaa paikoilleen. Jee, mä olen niin iloinen. :) Ne tekee asunnolle kuitenkin hurjan paljon :) Remonttia meillä on tässä vamasti iäisyyksiin asti, vessan remontoimista odotan tällä hetkellä ehkä eniten, se on kuvottava!, mutta hiljaa hyvä tulee. Tätä varmaan toitotan hamaan loppuun saakka.

Siis Ikeasta nuo paffiloodat tuli haettua. Piti vielä sinne hurauttaa tänään, koska...no oli pakko just tänään. :D Ei maltettu odottaa huomiseen vaikka tänään ei tätä remontoimista oikein enää voi jatkaa, johan naapurit hermostuu. Löysin Ikeasta myös aivan mahtavan jutun tulevaan arvontaani. Anteeksi kun kiusottelen teitä tälläkin, mutta mä olen löydöstäni erittäin iloinen ja matkalla kassalle kerkesin löytöäni hehkuttaa äitille ehkä sataan kertaan. Nyt olenkin miettinyt kuumeisesti, milloin tämän arvonnan oikein sitten teille pitäisin. Tässä kuitenkin on vielä aikaa blogin 2-vuotis päiviin, mutta jonkun spesiaalin päivän arvonnalle ehdottomasti haluaisin. Odottaakko siis marraskuuhun saakka, vai pitäisikö sen jo aiemmin? Vaikeaa vaikeaa.

Nyt taidan lähteä apumiehiksi hommiin (ihan kun mä mitään edes olen tehnyt, pitänyt välillä listojen toisesta päästä kiinni), tai jos ei muuta niin kommentoimaan työnjohtajana. As if ;)

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. No mutta hiljaa hyvä tulee! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillä mä kovasti yritänkin lohduttautua ;) Ei tämä tietenkään mitään saamattomuutta ole ;D

   Poista
 2. Se on totta että listat tekevät paljon. Ja usein ne juuri remontissa jääkin uupumaan, meilläkään ei tuolla eteisessä eikä vessassa ja kodinhoitokopperossa niitä vielä ole. Olisi pitänyt laittaa heti silloin eikä jättää roikkumaan :S
  Pahvilaatikot näyttää ihan samalta kuin meillä kun komeroita ostelin, tuleekos teille siis jonnekin uusia kaappeja? ;)

  VastaaPoista
 3. Ilme on kyllä hurjasti huoliteltumpi ja mielellään katseen nostaakin tuonne katonrajaan tällä hetkellä. Normaalisti välttelisin sitä. Olen monissa kuvissa huomannut, kuinka tosiaan muiltakin ne ovat jääneet uupumaan. Hassun pieni juttu saa paljon aikaseksi. :)

  Hyvin arvattu! Kyllä, kaapinovethan noista pahvilaatikoista löytyy, komero löytyy kyllä jo omasta takaa. Saisi vähän siisteyttä noista ovista kodin ilmeeseen :)

  VastaaPoista
 4. Näyttää kyllä heti paljon paremmalta kun listat on asennettu :) :) Mitäköhän ihmettä te olette siellä asennelleet? Mielenkiinnolla odotan lopputulosta! :)

  VastaaPoista