Ekasta viikosta selvitty

perjantaina, elokuuta 24, 2012

Loma on hatara muisto enää. Olen jo tottunut tähän työskentelyyn vaikka aamuherätykset ottaakin vielä koville. Varsinkin tää syksyn tuoma pimeys vaikeuttaa niitä. Ennen lomaa kuitenkin tottui siihen, että on niin valoisaa, mutta nyt on jo hämärää. Kauhulla jo odottelen niitä talviaamun herätyksiä pilkkopimeeseen :( Yöh.

Mitäs mä keksinkään itselleni palkinnoksi hyvin hoidetusta viikosta?... kröhöm, koetin vaan keksiä jonkun hyvän selityksen itselleni tilaamisen syyksi... No ensinnäkin Hennes on muistanut lähettää tasaisin väliajoin sähköpostia ja toisinaan niissä ilmoitetaan melkoisen kivoja alennuksia. Viimeisimpinä niistä oli -10% koko valikoimasta ja toinen oli -25% yhdestä tuotteesta. No en vaan voinut ohittaa näitä, koska olen muutamia tuotteita vilkuillut jo jonkin aikaa (enpä vielä kaikkea haluamaani tilannut) ja pienet alennukset niistä sai mut vaan ostamaan.Tuo musta pusero on tulossa myös korallin värisenä. En vaan osannut päättää väriä niin piti ottaa molemmat. Niihin molempiin käytin siis sitä -10% alennusta. Molemmissa vaan alkuun näytti toimituspäivä olevan joskus jouluna, mutta nyt musta on jo tulossa kotiin tuon upean laukun kanssa ♥ Niin, taas laukku... mut mä ihastuin tuoho korviani myöten ja kun sähköpostiin kilahti se -25% alennus en vaan voinut hillitä itseäni enää. Ja toisekseen, tein havainnon kesälomalla. Multa puuttuu ihana musta laukku. On mulla kaksi mustaa, mutta ne ei oo ihan niin ihania, et voisin niitä käyttää silleen..tiiättekö, silleen :D Ja vanhoista laukuista vois vaikka ehkä koettaa päästä eroon. Hiih, tämä paketti on siis ilmeisimmin tulossa ensi viikolla :)

Ja sitten se Elloksen alennus, josta mainistin jo pari päivää sitten. Maltoin odottaa perjantaihin ja tilaukseen lähti muutama tuote.


Lappuhaalarit oli ihan vain hinnan ja söpöytensä sokaisemana ostoskoriin klikattu tuote, kengät vei kyllä syrämmen ♥ :D Nyt pidetään sit vaan peukkuja, että tuotteet on hyviä eikä tartte laittaa palautukseen. Eniten kyllä pelottaa noiden korkkareiden korko. Näinköhän mun jalat kestää sen? Ne saattaa siis joutua palauttamaan, koska muuten jäävät käyttämättä. Pidetään peukkuja.

Mitäs tykkäätte? :)

Mutta mikä ihaninta tässä päivässä on? Saan rakkaani takaisin kotiin ♥ Töiden jälkeen jo nähdään, ihanaa ♥ ja tietty ihanaa, et on perjantai. Ekasta viikosta töissä on siis selvitty. Hyvä minä!p.s. Ihmettelen tässä vaan, kuinka tyhmät kuvat noista tilauksista leikkasin... Ei vaan osaa :D

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Tuota samaista laukkua minäkin himoitsen vähän väliä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä niiin ihana :) Jos et kerkeä tilaamaan sitä ennen ku mulle saapuu se, niin kerron vähän miltä se vaikuttaa ;)

   Poista
 2. Kivoja ostoksia, etenkin nuo elloksen kengät ♥ Mulla tuolla paketti jo odottaakin avaamista ja sovittelua :)

  Ihanaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans tykkään hurjasti noista Elloksen kengistä. Nyt vaan peukut pystyyn, et ne on sopivat jalassakin :)

   Ihanaa viikonloppua myös sinne <3

   Poista
 3. Kivoja ostoksia ja laukku erityisesti ! :)

  VastaaPoista