Ikeasta iloa pääkivulle ja sekalaista sössötystä

perjantaina, lokakuuta 19, 2012

Mä olin eilen illalla ihan sata varma, että mun pää halkeaa kahtia. Tai oikeastaan jo kovasti toivoinkin sitä, että kipu hellittäisi. Meni eilinen ilta niin mönkään tän samperin kivun takia, ettei tosikaan. Mulla piti olla PartyLite koulutus kuudelta ja meninkin töiden jälkeen kuluttamaan aikaani taas kerran Sokos Emotioniin (odottakaa vaan, mitä upeaa taas löysin :D) ja siellä kipu tuntui nousevan taas sellaisiin sfääreihin, että pakko oli luovuttaa ja lähteä kotiin. Hyvä, että edes kotiin asti selvisin. Kipu päästä siirtyi niin kovin silmiin, että näkö oli mitä oli. Onneksi pääsin lopulta turvallisesti kotiin ja lösähdin sohvalle samantien. Cata oli kyllä sitä mieltä, etten saa nukkua ja se puski naamaan ja nuoli karhealla kielellään, että pakko oli lepäillessä samalla silittää sitä. Kipu vaan paheni ja paheli. Olin koiran unessa, kuuntelin koko ajan mitä Cata tekee ja samalla taisin vaipua vähän syvemmällekin unimaailmaan. Olo ei kuitenkaan helpottanut, vaikka mulla oli kylmäsäkkikin päässä. Katselin illan Emmerdalet ja Salkkarin yhdellä silmällä tai lähinnä kuuntelin. Lopulta oli luovutettava, tehtävä vain tämän päivän eväät valmiiksi ja mentävä kunnolla sänkyyn. Puol yhdeksältä siis jo untenmaille, tai koirauntenmaille. Pääkivun ollessa järkyttävä, ei unikaan tule kunnolla vaikka kuinka yrittää. Heräilin yöllä sata kertaa ja aamulla lopulta herätyskellon soidessa....kipu ei ollut tietenkään poissa :( Nyt mä sit olen töissä ja koetan tehdä täällä sen, mitä pää antaa myöden. Välillä on otettava vähän taukoja ja lepuutettava silmiä. Tämänkin tekstin kirjoittamiseen on mennyt kaaauan aikaa. Nii, ja ettei sitten taas vaihteeks pelkkä pääkipu olis mun riesana, niin alaselkäkin huutaa hallelujaa. Mua särkee ristiselkää ihan kamalasti ja välistä tuntuu, että jalatkin puuttuu. Pelottaa vaan, kun en tiedä onko kipu ihan selkärangassa vai niissä viereisissä lihaksissa. Ei oo vaihteeks helppoo olla mä.

No se taas niistä negatiivisista asioista tälle päivää ja onhan tänään perjantai :). Mä odotan ihan hirmuisesti tämän työpäivän loppumista. Ensinnäkin pääsen testaamaan niitä eilen Emotionista ostamia tuotteita, kun en päänsäryltä sitä eilen kyennyt tekemään ja mun rakas serkkutyttö Meli tulee tänään meille viettämään syyslomaa. Jee :) Serkku valmistuu pian kosmetologiksi ja häneltä saan kasvohoidon synttärilahjaksi tällee pikkasen jälkikäteen ja hierontaakin meinasin vähän ruinata ;) Ja jalkahoitokin olis tosi kiva :D Mutta mikä kivointa, niin meillä kääntyy huomenna auton nokka kohti Helsinkiä kauneus- ja terveysmessuja :) Mä niin odotan jo innolla mitä kaikkea sieltä löytyykään. Me mennään sinne kolmen tytön koplalla, minä, serkkuseni ja ystäväni Reetta. Tyttöjen laatuaikaa. Niksu joudutaan valitettavasti jättämään pois jengistä, mut mä vähän veikkaan, että hää meneekin mieluummin omien kavereiden kanssa touhuamaan joitain, entä katsomaan tyttöjen hullaantimista :D Myydäänköhän siellä messuille paljon kaikkia meikkijuttuja? Se meinaan tietää ihan varmasti mulle rahan menoa... Mua jäi meinaan kaivelemaan jo eilisestä Emotion käynnistäkin muutama tuote ja koko ajan mietin, että ajelenko tänään töiden jälkeen vielä sitä kautta hakemaan ne :D Katsoo nyt. Oli kyllä sellaisella alennuksella niitä tuotteita, et himottais, mut toisaalta en mä niitä oikeasti tarvitse, niinkuin niitäkään mitä ostin jo :D. Ehkä mä säästän nekin rahat huomisille messuille. Jee :)

Onko asia ja teksti jo tarpeeks asiasta toiseen hyppivää ja sekalaista? No hyvä, sekotetaan pakkaa vielä pikkasen, puhutaan vähä aiheitten vierestä ja melkein aiheesta. Viime viikonloppuna tuli pyörähdettyä myös Ikeassa Hullareiden lisäksi, koska sain tietää mun veronpalautus summan. IIIIIkkkk! Vessa remontti alkaa varmasti heti uuden vuoden jälkeen ja piti käydä vähän tutkailemassa mitäs kaikkea sieltä hankittaisikaan. Rahat kuitenki tulee vasta joulunkuun alussa, niin ei siinä stressissä enää kannata edes koettaa alottaa remonttiakin. Suunnitelmat on siis hyvin pitkälti valmiit, mutta kaikki pitää vielä ostaa ja metsästää sopivat ostettavat. Ikeassahan mä meinasin hullaantua jo ihan totaalisesti, mutta onneksi sain vielä hillittyä itseni. Kuitenkin mulle tuli huoli ja murhe, että mitä jos tuo mun suuresti himoitsemani meikkiteline myytäiskin loppuun ja mä jäisin ilman. Mun oli siis ihan pakko ostaa se jo nyt. Ne toiset läpinäkyvät rasiat oli ainakin sellaisessa paikassa mistä en niitä löytänyt tai loppu, joten pelastin tämän itselleni jo turvaan.

IKEA Godmorgon lokerikko 19,90€

En malta enää mitenkään odottaa, että saan lajitella meikkini tuohon, mutta samalla taas en haluisi tehdä sitä vielä vaan vasta sitten, kun remonttikin olisi valmis. Samalla pitää tehdä inventaario mun meikeille. Kiinnostaisko nähdä? Eipä niitä kyllä paljoa ole. Mut nyt olen ainakin turvallisin mielen, että sain oman lokerikkoni :)
IKEA Julmys helminauha 2,95€

Voitteko kuvitella, että poistuin Ikeasta vain kahden eri tuotteen kanssa? No en minäkään :D Nuo jouluiset helminauhat ostin kyllä ihan PartyLitejä varten, eli noilla vähän koristelen esittelyssä tuotteita yms, mutta ajattelin teillekin vinkata, että tällaisia löytyy, mikäli teitä kiinnostais.

Mut tässä perjantai päivän höpötykset. Mikäli juttu on kovin sekalaista niin pistetään se lahon pään piikkiin ;)

Huisin mahtavaa viikonlopun alkua ♥

You Might Also Like

7 kommenttia

  1. Mulla on kans tuo meikkilaatikko ja se on kyllä ollut aivan huippuostos! Enää ei pyöri meikit pitkin keittiötä ja vessaa vaan kaikki pysyy järjestyksessä. Oon muuten huomannut, että nyt kun kaikki meikit ja sudit ovat näkösällä niin siveltimiäkin tulee pestyä useammin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, toivottavasti sais tuo ihana laatikko myös mussa aikaan tuon siveltimien pesun :D Mulla jotenkin vaan aina jää se homma tekemättä ja sit aina kun seuraavan kerran alan käytämään, niin muistuu mieleen et ne on likaset. Toivottavasti saan siis samanlaista inspiraatiota. Aikakin sen, että kaikki pysyis hyvässä järjestyksessä :)

      Poista
  2. Voi että noita sun päänsärkyjä :( Milloin loput koetulokset verikokeista tulevat? Josko niistä löytyisi jotain...

    Kiva että pääsette tekemään remppaa vessaan :) Meillekkin tulee sen verran veronpalautuksia että uusitaan koko talon lattia ja vähän tapetteja samalla ;)

    Oikein rentouvttavaa viikonloppua ja toivotaan että päänsärky pysyisi poissa! :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen, että vastaukset ovat jo tulleet, mutta lääkäri sanoi ilmoittavansa, mikäli niissä on jotain kovin poikkeavaa. Ei ole soittoa tullut, joten oletan, että kaikki on aika pitkälti kunnossa. Vois olla kyllä ihan hyvä soittaa ehkä itse vielä varmuuden vuoksi.

      On tosi tosi kiva päästä remppaamaan! Meidän vessa on meinaan niin kamala! Kiva, että tekin pääsette vähän laittamaan uutta kotia. Voi miten mielelläni olisin katsellut remppakuvia teiltäkin <3

      Kiitos ihanainen <3 Hurjan rentouttavaa viikonloppua myös teille <3 Pidetään peukkuja, et särky osais pysyä poissa :)

      Poista
    2. Ehkä jonain päivänä taas innostun bloggailemaan ja tulee niitä kuviakin :)

      Poista
  3. Voi kurja taas tota särkyä :( Mua niin harmittaa sun puolesta.

    Muistimpa tän postauksen myötä että mulla oli se Ikeahaasta juttu vielä tekemättä, ryhdympä toimeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta, munkin mielestä tää on kurjaa :( Kyllä tää varmaan tästä :)

      Joo, teepä se! :) Mä olenkin odotellut niitä ;)

      Poista