Synttäri juttuja

tiistaina, lokakuuta 02, 2012

Huh, enää kaks päivää... Eikös tästä lähtien vois joka vuos täyttää vaan 25-vuotta? ;) Mun mielestä tää vois olla aika kova juttu :D Kuitenkin tällä hetkellä stressaan eniten lauantaita, kun tätä vanhenemista olisi tarkoitus hieman juhlistaa kotosalla. Ei paikalle ole tulossa kun lähimmäisiä, mutta stressin aiheuttaa mulle kuitenkin tarjoilut. Mitä kummaa sitä taas kerran keksisi tehdä? Tässä vähän mitä olen suunnitellut:

rieskarullat
salaattia
patonkia + juustoja
muffinseja
juustokakku
sipsejä
nameja

Siltikään mä en ole tohon tyytyväinen. Ainoastaan nuo rieskarullat on tällä hetkellä kivoin juttu. Eli nyt kaipailisin teiltä vähän apuja. Mitä kaikkea kivaa voisin tarjoilla? Myöskin karppaaja löytyy, eli mitä kivaa hänelle voisi tarjota? Miksi tää suunnittelu on aina kaikista vaikein? Suolaista ja makeaa pitää olla. Ja jos joku ihmettelee, että miksi tarjottavaa pitää olla aina niin paljon, niin se tulee kyllä jo ihan verissä. Siirtymänä äidiltä ja äidinäidiltä. :D Eli vinkkejä otan erittäin kiitollisena vastaan :) Täytekakkua ei tehdä. Se on meinaan joka kerta jäänyt syömättä. Mä en vaan osaa tehdä hyvänmakuista :(



Toinen mikä on aiheuttanut mulle päänvaivaa on se, kun multa on kyselty mitä haluaisin synttärilahjaksi. No mutta kun mä en oikeasti tarvitse mitään vaan mulle on tärkeintä, että rakkaat vaan kokoontuisivat yhteen. Olenhan mä jo sen ikäinen, ettei ne lahjat enää edusta sitä pääpointtia juhlassa vaan nyt kaipaan vaan rakkaita lähelleni. Niksu on ollut pahin kyselijä näitten lahjojen suhteen. En mä edes ole keksinyt mitään, kun hän on kysynyt mitä haluaisin. Nyt kuitenkin ajattelin kerätä kollaasiin sellaisia juttuja, mitä joskus olen ajatellut hankkivani.




1. Kello, tällä hetkellä ehdottomasti hakusessa kultametallinen, korumainen, sievä. Yhden olenkin jo löytänyt. Ei tuo DKNY:nkään ole huono vaihtoehto. Joskin löytämäni sopiva on halvempi. Olen tässä jokusen tovin muhittanut ajatusta ostosta, mutta vielä toistaiseksi on saanut olla.

2. Michael Kors Hamilton, mustana, ihan sama isompi tai pienempi yksilö, mutta ehdottomasti mustana kultaisilla osilla. Tai tämä olisi siis ykkösvaihtoehto. Valkonen ja konjakkinen tulisi hyvinä kakkosina. Musta on silti helpoin.

3. Menin rakastumaan tuohon pronssiseen/ruusunkultaiseen kelloon Reetan tekemästä kollaasista. Siitä lähtien se on tasaisin väliajoin kummitellut päässäni. Pelkään vain pahoin, että tuo kellotaulu on liian iso mun lapsiranteeseen :D Pitäisi päästä ihailemaan tuota livenä ja kokeilemaan.

4. Michael Kors lompakko, mieluiten musta kultaisilla yksityiskohdilla. Juurikin tuollainen vetoketjullisilla taskuilla varustettu. Korttipaikkoja saa olla monta ja seteleille ja muille lappusille hyvät tilat. Tuo näyttää kuvasta täydelliselle, mutta tuotakin pitäisi päästä tutkimaan lähempää tarkemmin. Mulla on vaativa maku.

5. Louis Vuitton Alma, tätä olen aina ihaillut Stricly Stylen-Mrs.V käsivarrella viininpunaisena. Näyttää todella kivalta laukulta, mutta tätäkin pitäisi päästä lääppimään ja kokeilemaan ;)


Nämä siis sellaisia haavehankintoja. Tiedä häntä, näinköhän näitä koskaan edes omaan kaappiin kotiutan. Näistä kuitenkin tykkään. Ja nämä ovat vähän sellaisia, että toiselle voi olla hankala ostaa, jos ei ole ihan varma juurikin sen olevan oikea yksilö. Jos jotain nyt pitäisi synttärilahjaksi oikein toivoa, niin mun mielestä lahjakortit on kyllä aina kivoja. Niitä voi olla vaikka vaateliikkeisiin (H&M, Cubus, Seppälä on ihan jees ;D), kosmetologille (kasvohoidot, manikyyri, pedikyyri), hierontaan (niskahartia, kokovartalo yms.), matka kylpylään (tosi jees ;D) ihan noin niinku äkkiä keksittynä. Mitä te toivoisitte synttärilahjaksi, jos pakko keksiä jokin tavara yms.?  Keksittekö helpommin kuin minä? :D

Vinkkejä siis kaipaillaan :)



p.s. onkohan ihan normaalia kun mua pyörryttää ja huippaa välillä aika pahasti. Äsken näytti siltä, kuin tietokone olisi lähtenyt pyörimään. Saakohan mun nuppi tarpeeksi verta? Pitänee pistää listaan uusi vaiva ja ilmoittaa tästä huomenna lääkärille. Tosi vajaa olo. Ei kiva :(

You Might Also Like

6 kommenttia

  1. Kyllä sitä mielellään täyttäisi jatkossakin aina 25v. ;)

    Hmm.. Jos suolaista kaipaat, niin osta lehtitaikinaa, ja hanki erilaisia täytteitä (esim. salamia, chiliä, kinkkua, juustoa, valkosipulia jne). Lehtitaikina kaulitaan ohueksi, reunaan ripotellaan pieneksi pilkottu valittu täyte, jonka jälleen se rullataan ja leikataan pikkuisiksi paloiksi, niinkuin mini kääretorttu. Ne pallerot vaan uuniin ja saat helppoja pieniä herkullisia suupaloja!
    Meniköhän nyt liian hankalaksi, tämä selittely. =D

    Olen tehnyt haave/lahjalista kansion työpöydälleni, jonne olen koonnut kuvia haaveilemistani jutuista, niin isoista, kuin pienistäkin! Auttaa silloin, kun ei keksi mitään. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli me siis täytetään jatkossa aina 25v ;D Hyvä juttu!

      Heiii, toihan olikin hyvä idea! Sopii lehtitaikinarullat hauskastirieskarullien kaveriksi. Mä olen monesti miettinyt niiden tekoa, mutta aina unohtunut. Kiva kun muistutit :)

      Toihan onkin muuten hyvä idea noin muutenkin. Voi katsoa, muuttuuko mieli haaveilujutuista noin muutenkin ja mulla kun muutenkin aina tuppaa unohtumaan, mitä haluan :D En tiedä miten tää edes on mahdollista :D

      Poista
  2. Ainiin, tuohon pyörrytykseen.. Rupeaako kunnolla huimaamaan pahan olon kera, vai huomaatko vain yhtäkkiä, että olet horjahtamassa, kun maisema lähtee kaatumaan?
    Noita tulee silloin tällöin minullekin ja sen lisäksi aikoinaan lähti aina välillä näkö muutamaksi minuutiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tuu sellaista huimausta pahanolon kera vaan nimenomaan noin, että "olen horjahtamassa" ja maisema kaatuu. Ja näköoireita myös täällä. Okei, eli tää voi olla "normaalia" ettei välttämättä liity nyt tähän pitkittyneeseen päänsärkyyn. Pitää ehkä kuitenkin mainita tästä tän päivän lääkärille varmuuden vuoksi. Toivottavasti tähän vihdoin tulis joku selko.

      Poista
  3. DKNY:lla on myös tuollaisia MK-tyylisiä lompakoita, eivätkä ole edes pahan hintaisia. Sain omani viime jouluna ja toimii kuin unelma, eikä ole kulunut yhtään.

    Mulla ei ole ihan samanlaista kuin tuo sun linkkaama, mutta aika lähellä ja varmaan DKNY:lla on niistä myös eri variaatioita.

    http://enninkengissa.blogspot.fi/2011/12/joululahjat-blogi-1-v.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos vinkistä Enni :) Ei tosiaan merkillä ole niin suurta merkitystä, kuhan löytyis se täydellinen kestävä lompakko :) Mun markkinoilta ostama lompakko on kestänyt ihmeen hyvin, mutta nyt se kyllä alkaa näyttää elääntymisen merkkejä.

      Poista