Liikunnat vko 46

maanantaina, marraskuuta 19, 2012

Miten musta tuntuu niin tyhmältä laittaa näitä viikon liikuntoja tänne? No varmaan siks, että näissä ei todellakaan ole mitään hurrattavaa..vieläkään. Mä olen jo pohtinut, nähnyt painajaisia, toivonut ja pelännyt tulevan neurologin tapaamista. Mitä jos sieltä ei löydykään mitään? Mitä jos löytyykin? Entä jos sanovat mun vaan kuvittelevan? Tai mua ei muuten vaan uskota? Onneksi äiti lähtee mukaan, edes joku joka varmasti uskoo, kun on nähnyt mun huonovointisuuden ja tietää, kun itse kärsii samasta vaivasta. Painajaisissa on näkynyt niin kasvaimia, pään räjähtelyä kuin mustia matoja tulevan aivoista. Tosi ihania unia siis, mutta eihän tässä auta itku markkinoilla. Mä olen saanut hieman kehitettyä itselleni urheilumotivaatiota ja innostus on salia kohtaan lisääntynyt, mutta toistaiseksi pelko ja jaksamattomuus on pitänyt mut pois sieltä. Eikä tätä aikaakaan tunnu olevan ihan hirmuisesti ylimääräistä, vaikka mitään en olevinaan ole tehnytkään. Onneksi en ole ainut, keneltä aika katoaa, tätä on saanut lukea muidenkin blogeista. No mutta tässä taas listaus.


Ma: tallityöt 50 min, ratsastus 45 min
Ti: -
Ke: - (partylite esittely)
To: tallityöt 50min ratsastus 45min
Pe: -
La: Vaellusratsastus 4h
Su: - (kova päänsärky + partylite esittely)


 Tää kuvastaa mun oloa täydellisesti :D

Polle painoitteinen viikko siis. Ja nuo PartyLite esittelytkin vie oman aikansa. Kovin säälittävää luettavaa. Jotenkin todella noloa edes pistää näitä esille. Mä kun luen vielä ihan hirvittävän montaa blogia ja toisten liikunnat on niin upeita, että itteä ihan hävettää omat liikkumiset. Torstai on toivoa täynnä, ainakin tällä hetkellä. Anteeksi, kun olen hörpöttänyt tästä niin paljon. Toivotaan, että tälle hommalle saatais vihdoin piste iin päälle ja saisin jatkettua elämää sen kummemmin miettimättä joitan vaivoja. Tää lentsukin vaivaa vielä, joskin on kyllä helpottanut jo ihan hirmuisesti.

Mutta ihanaa viikonalkua kaikille ♥ Mites teillä meni viikonloppu? :)

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Toivottavasti pian selkiää mikä sinulla on vaivana. :P Itselläni näkö temppuilee ja alan jo olla ihan ihmeissäni tämän ongelman kanssa. Keskiviikkona onneksi lääkäriin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta ♥ Hyvä että menet lääkäriin! Näön kanssakaan kun ei auta temppuilla! Josko sulla olis vaan näkö huonontunut ja se selittää sit sen temppuilun.

      Poista