Nautiskelijat

maanantaina, marraskuuta 05, 2012

Normaalista täällä on hirmuinen meno päällä. Tare jahtaa Cataa ja sit hetken päästä toisin päin. Cata hyppää Taren pyllyyn kiinni, käyttää selkää trampoliinina ja Taren häntä on tosi kiva jahtaamiskohde. Tare tykkää muuten vain perässä juoksemisesta. On nää kyllä epeleitä. Onneks välillä osataan myös rauhoittua, vaikka tätä saa varsinkin iltaisin odottaa tovin jos toisenkin. Me ollaan välillä yllätetty ne pussailemasta. Heti kun huomataan tai paremmin sanottuna ne huomaa meidän katsovan, pussailu loppuu seinään ja saattavat näyttää jopa yrmeää naamaa. Cata tykkää välillä nuolla Tarea, kai se koettaa hoitaa, mut hetken päästä se kuitenkin puree :D Sit Tare kertoo vastalauseensa ja välimatka on taas kilsan. On ne hassuja <3 Kuitenkin välillä yllätetään ne hellästi nukkuvan vierekkäin <3
Näkeekö kuvista yhtään, kuinka tuo rääpäle on kasvanut? Se saavuttaa Taren kokoa vaan koko ajan. Kohta ne painii keskenään ihan kunnolla. Nää tän hetkiset painit on kuitenkin sen verta kevyitä, kun toinen on niin pieni. Tosin, sillä on kynnet etulyöntinä. Tare ilmoittaa kyllä kovaan ääneen, kun kankkuun uppoaa pienet terävät piikit. Se on vaan niin hyvän näköistä, kun toinen mukamas loukkaantuu ja hetki ollaam mökömököjä, mut sit taas jatketaan leikkiä.

Tässä kuitenkin jokaiselle täks illaks mahtava venyttely ohje. Ottakaa siitä mallia :D Tää ei oo ees pahin asento. Mistä on pienes kissat tehty? Kuminauhoista, venyvyydestä... :D


Rauhallista maanantai iltaa teillekin <3

p.s. Pitänee lähteä nyt viimein vaihtamaan ne talvirenkaat. Pakkasta luvattu koko viikolla ja ens yönä lunta tulee kait pikkasen paljon. Eli illaks vielä hommia ja sit saunaan <3 Onkos teillä jo talvigummit alla?

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Voi miten ihania möllyköitä <3 :)

  Talvirenkaat ollu jo meidän molemmissa autoissa pari viikkoa - sen verran paljon lunta oli jo parisen viikkoa sitten (nyt kaikki on tietysti jo sulaneet, mutta huomennahan sitä saadaan lisää) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö ookkin ♥ Möllyköitä tosiaan ♥

   Tänne etelämpäänkin tuli silloin pari viikkoa sitten lunta pikkasen, mutta pää tiet pysyi sulina, niin en viitsinyt vaihtaa renkaita, ettei nastat karkaa sillä välin. Nyt oli kyllä jo ihan hyvä laittaa, niin en tartte niistäkään murehtia.

   Poista
 2. Ihania :D <33 ! Täällä on ajeltu talvirenkailla jo hyvät tovit, vaikka lumi antaakin oottaa itseään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meijän karvapyllyt :D ♥
   Toivottavasti tänä vuonna lunta ois kuitenki jouluna. Viime vuonnahan lunta saatiin vasta tammikuussa.

   Poista