Touhua riittänyt

sunnuntaina, marraskuuta 18, 2012

Huomenta ihanat!

Niin se sunnuntai aamu taas meille valkeni, vaikkei pihalla kyllä mitenkään kovin valoisaa ole. Mulla lähti tääkin päivä käyntiin taas kovan päänsäryn saattelemana, joten koetan tässä ajaa suurinta kipua pois, että kykenen lähtemään PartyLite esittelyyn. Enää muutama päivä neurologiin. Jännitys alkaa hieman jo tulla pintaan. Löytyisköhän siellä syy ja apu tähän kipuun? Toivon parasta ja pelkään pahinta, eikai tässä oikein muuta voi tässä tilanteessa edes tehdä. Ja elää tietty mahdollisimman normaalia elämää. Ja viikonloppuna olenkin kerennyt taas touhuta vaikka ja vallan mitä. Perjantaina töiden jälkeen me oltiin äiskän kanssa sovittu, että pidetään pienoiset karaoke iltamat. Minä, äiti ja ystäväni Anne vedettiin niin tunteella biisejä nelisen tuntia. Naapurit tais tykätä ainakin meidän Girls just wanna have fun- vedosta. Kieuttiin kun mitkäkin pahaiset kanat :D Hauskaa meillä oli ja sovittiin heti, että pidetään uusi iltama mahdollisimman nopesti :)



Eilen olikin sitten taas vaellusratsastuksen vuoro. Harmillisesti tämä kerta ei sujunut ihan niin hyvin muiden osalta, niinkuin aiemmin on mennyt. Meillä oli matkassa kaksi hyvin vähän ratsastanutta tyttöjä ja veikkaan, että tämä reissu ei heille ainakaan mitään kovin positiivisia tunteita jättänyt. Ensimmäiseksi toinen tytöistä jätti ratsastuksen kesken, kun polle oli ensin säikähtänyt pikkasen autoa, mutta säikähtäessään ratsastaja oli säikähtänyt niin paljon, että oli alkanut kiljumaan, joten siitähän polle entisestään pelästyi ja lähti laukkamaan päättömästi kohti vetohevosta. Takavetäjä sai kyllä heidät pian kiinni. Tyttö säikähti niin kovin, että jätti hommat sikseen ja meni autolla pois. Hän selvisi kuitenkin säikähdyksellä. Luulimme, että loppumatka meni jo ihan putkeen, mutta viimeisellä laukkapätkällä yksi taaimmaisista hevosista lähti vetämään ihan täyttä laukkaa muiden ohi, eikä ratsastaja osannut pysäyttää. Minä puolessa välissä letkaa kuulin vaan takaa avunpyyntöjä, mutka edessä joten jotain oli mielestäni tehtävä. Ohjasin oman hevosen jonosta pois keskelle tietä ja ja jäin jarruttelemaan eteen, että toinen pollekin pysähtyisi. Ensin näytti siltä, että hevonen juoksisi meitä päin, se ei hidastellut ollenkaan, kunnes meilkein meidän kyljessä kiinni se teki äkkijarrutuksen ja tyttö lensi kaaressa yli maahan selälleen. Muutaman sekuntin päästä edestä mutkan takaa tuli auto. Mitä jos en olisi ollutkaan pysäyttämässä pollea? Olisi edempänä olevat kerenneet pysäyttämään tarvittavaan aikaan, ettei hevonen ja auto olisi törmänneet? Tiedä häntä, mutta nyt tämä meni näin. Muuten oli kyllä todella kivaa ja aivan varmasti lähdetään uudestaan, mutta toiveessa olisi, ettei enää ihan liian vähän ratsastaneet osu ainakaan samaan ryhmään.

Ratsastuksesta selvinneenä äkkiä kotiin laittautumaan, sillä meillä oli tarkoutus lähtemä vähän juhlistamaan äiskän synttäreitä. Käytiin syömässä, sit heille kakkukahveelle ja lopulta saunomaan. Eli kiva päivä oli kokonaisuudessaan. Onneksi päänsärky tajusi edes eilisen pysyä pienemmällä teholla, että sain noista touhuista nauttia. Tänään sitten tosiaan taas sain säryt varmaan kiusaksi kahden päivän edestä.


Tällaisen pikameikin tein eilen syömingeille. Tuo väri on niistä toisesta Coastal Scentsin paletista. Kuva hieman vääristää, enemmän viininpunainen se kyllä ainakin paletissa oli.

Mutta nyt mun on kuitenkin hetki levättävä, että olisi olo edes pikkasen parempi esittelyn alkuun mennessä.

Mukavaa sunnuntain jatkoa <3

You Might Also Like

12 kommenttia

  1. Ihanaa että pääset vihdoin sinne neurologille !!! Yritä olla jännittämättä vaikka vaikeetahan se on. Mä olisin kauhusta kankeana kun pelkään lääkäreitä niin paljon :D

    Hurja ratsastusreissu teillä on ollut ! Onneksi ei käynyt pahemmin...hyvinkin voi olla että sun toiminta oli todella tärkeää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä yritän, mutta mulla on kanssa pelko noussut ihan hirmuisesti pintaan. En mä itse lääkäriä pelkää vaa enemmänkin sitä, ettei syytä löydy ja saan lopunikää kärsiä tästä :( Yritän olla ajattelematta ja jännittämättä :) Kiitos sulle ihana, kun olet jaksanut tsempata ja olla muutenkin mukana tässä ♥ Kiitos ♥

      Joo, kyllä se tälleen pitkään ratsastaneena silti tuntui hurjalta. Olen kyllä ihan sitä mieltä, ettei tuollaisille yhtään vaativimmille reissuille pitäisi lähteä liian kokemattomat, tai ainakaan kokeneiden joukkoon. Mulle tuli vaan kovin syyllinen olo siitä, kun tyttö tipahti. Hän taisi hieman jopa suutahtaa mulle, kun tuli eteen. Koin sen kuitenkin olevan turvallisempi vaihtoehto kuin se, että ne olisivat jatkaneet vään päättömästi eteenpäin. Tiedä häntä.

      Poista
  2. Hei onko tuo Partyliten somiste mikä on peilin laidalla? Saisiko siitä lisäkuvia, näyttää todella hyvältä nimittäin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, on se. Mä laitan sulle tänään siitä enempi kuvia sun sähköpostiin, kunhan pääsen kotiin :) Noi on kyllä todella ihanat! Jutellaan sähköpostilla sit enempi. Menee varmaan iltaan, että kerkeän laittamaan.

      Poista
    2. Joo :) karkkiliina@hotmail.com on osoite :)

      Poista
  3. Hyvä että pääset neurolle, kuulostaa aika invalidisoivilta nuo sunkin säryt :/ Onko lääkäreillä mitään ajatusta mitä se voisi olla tai mistä johtua? Ja mitä tutkimuksia sulle on tehty?
    Oon ite kans jonossa neurolle. Järkyttävät migreenit kun on vihdoin saatu edes jotenkin hallintaan, niin nyt oon sit pari vuotta kärsinyt tulehtuvan kallonpohjan aiheuttamasta päänsärystä :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No invalidisoivia ne kyllä ovat välillä todellakin olleet. :( Mä olen toistaiseksi käynyt ihan vaan terveyskeskuksessa omalla lääkärillä, mutta hän ei osannut sanoa mitään. Verikokeista selvisi sen verran, että mulla pitäis kaikki olla muuten kunnossa eli niistä ei löytynyt mitään ihmeellistä. Sydänfilmissä, verikokeissa ja lääkärin jossain testeissä, missä kosken nenänpäähän, lääkäri tökkii tikulla ja mun pitää sanoa miltä tuntuu, en siis missään sen ihmeemmissä testeissä.

      Voi että, ei toi sunkaan olotila kauhean ihanalta kuulosta. Mulla kans välillä särkee tuonne kallonpohjaan, mutta suurin särky otsassa, jossa mulla on tuntoaisikin jo vähän kärsinyt. :( Auttaako sulla yhtään lämpö siellä niskassa?

      Poista
    2. Eikö se oma lääkäri edes migreenistä osannut sanoa? Tai ootko saanut migreenilääkettä kokeeksi? No, toivottavasti neurologi löytää syyn ja oikean hoidon.

      Sillon ku on toi mun kallonpohja on tulehtunut, niin lämpö vaan pahentaa. Kylmällä pitäs yrittää hoitaa ja sit taas toisaalta osata välttää ihan pienintäkin vetoa ja kylmyyttä niskalle.

      Poista
    3. Migreenihän mulla on todettu siis jo ala-asteella ja siitä asti olen erilaisia lääkkeitä vetänyt huiviin. Tällä hetkellä tilanne on vaan se, ettei enää lääkkeet tehoa muhun. Tavan buranat ja panadolit on mulle vaan pahanmakuisia karkkeja, jotka aiheuttavat vatsakipuja, mutta särkyä ne eivät ole multa vieneet vuosiin. Olen yrittänyt pitäytyä niistä erossa, mutta välillä toiveikkaana saatan kuitenkin kokeilla. Mullehan lääkäri määräsi näistäkin kivun tullessa jo melkoisen coctailin, että olen kokenut paremmaksi olla ilman. Migreenilääkkeitäkin on kokeiltu, ei ole auttaneet :( Mä olen joku kyborgi, mihin ei tehoa mitkään :D

      Okei, sama kun mulla migreenissä, kylmä on ehdottomasti parempi kuin lämpö. On toi kallonpohjan hoitokin sit hankalaa, kylmää mut ei kylmää :/

      Poista
    4. Tuntuuks susta kuitenkin et noi säryt on migreeniä vai muunlaista särkyä? Ja onks sulla ollu migreeninestolääkettä koskaan?

      Poista
    5. Migreeninestolääkettä mulla ei ole ollut, koska en ole sitä halunnut. Nyt tosin vaikuttaa siltä, että kai sitäkin olisi kokeiltava. Nää 14 viikkoa olleet kivut eivät kyllä yhtään tunnu migreeniltä. Liian paikallaan ollut kipu koko ajan vasemman silmän ja hieman ohimon kohdalla. Katsotaan mitä magneettikuvat näyttää.

      Poista
    6. No, toivottavasti tosiaan homma selviää ja saat avun. Mun lähete neurolta palautui eilen bumerangina. Luki vaan et lähetetietojen perusteella teille ei ole aihetta antaa vastaanottoaikaa. Että sepä siitä. :/

      Poista