Jouluista

perjantaina, marraskuuta 30, 2012

IHANAA kun tuota lunta oikein tupruttaa ja mun puolesta se saisi myös pysyä maassa ainakin tammikuuhun asti! Nyt se kaivattu joulufiiliskin kumpusi mun nuppiin. Jee :) Joulu on jo ihan nurkan takana ja nyt tuli se fiilis, etten jaksa odottaa! Apua, joulukalenterit ostamatta! Tää täytää ehdottomasti korjata viimeistään huomenna. Huomenna, joulukuun ensimmäisenä päivänä, olisi tarkoitus pitää suursiivouspäivä ja laittaa joulua kotiin. Kaikkia uusia ihania juttuja pitää vielä ostaa lisää, mutta kyllähän niillä jo olemassa olevilla pääsee erittäin hyvin alkuun. Kuusi meille ei kyllä vielä pääse antamaan tunnelmaa, se saa odottaa vielä hetken.

Kaivelin täältä netin syövereistä kaikkia ihania jouluisia kuvia antamaan inspiraatiota huomiselle suursiivoukselle. Ainoa vaan, että mun tekisi mieli aloittaa homma jo heti :D


Ihanaa, ihanaa, ihanaa ♥ Musta tuntuu, että mä olen nyt ollut joka vuosi enemmän ja enemmän jouluihminen. Kai mä olen kyllä ollut aina, mutta nyt tuntuu, että tämän vuoden joulua odotan niin maan eniten. Mä en edes oikein tiedä mitä mä tältä odotan. Varmaan vaan sitä joulurauhaa, yhdessä olemista ja lahjojen antamista. Iloiset ilmeet kasvoilla, rentouteneita mieliä ja onnellisia ihmisiä. Sitä tunnelmaa. Eilen piti syökästä jo ensimmäinen satsi joululaatikoita. Ai nam, miten ne olikaan hyviä. En edes muistanut, että tykkäsinkin niistä niin paljon. Tänään pakko vetäistä toinen satsi :D Kohta pitää alkaa suunnittelemaan joulun ruokalistaakin, kun tänä vuonna on monta päivää vapaata. Pitää hommata ruokaa tarpeeksi. Voi miten mä tykkään tästä :)

♥ JOULU ♥

Ihanaa alkavaa viikonloppua! Onhan teilläkin jo joulumieli? Jos ei, niin alkakaahan kaivelemaan sitä esille ;) ♥
edit: Mä julkaisin tän postauksen päivällä kahdelta ja nyt iltasella, kun sain aikaa hetken tulla vastaamaan kommentteihin, niin huomasin että bloggerin pönttiäinen oli jättänyt mun postauksen luonnoksiin. >:( Voi kökkeli. No, nyt sit uus yritys.

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Täällä toinen jouluintoilija ♥♥♥ Niin ihana joulufiilis tulee näistä kuvista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa :) Kiva kuulla, niin kyllä tulee mullekin <3 Mä kuvailen sit meidänkin kodin joulunäkymää, kunhan saadaan homma hoidettua :)

   Poista
 2. Voi, mäkin haaveilen joulusiivouksesta...aikaa ei tosi liiemmin ole :D Vaan pakkohan se on jostain keksiä.

  Joulufiilis on kyllä mulla ihan huipussaan, olis ollut kyllä ilman luntakin. Ihana kun saa avata joulukalenterin ekan luukun huomenna. Mulla ei ole ollut kalenteria vuosiin ja odotan kai siksi nyt niin kovasti huomista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosta ajan puutteesta vois kyllä kirjoittaa ihan eepoksen, mihin himputtiin se katoaa? Sama vika on ollut täällä, aikaa ei ole meinannut löytyä. Mun koko sunnuntaikin menee PartyLiten esittelyissä, joten mulla on periaatteessa vaan yks vapaa tällä viikolla. No, loppukuuhun en ole ottanut mitään menoja.

   Mä kyllä kans pääsin jo pikkusen virittymään vaikkei lunta ollut, mutta nyt se oikein tärähti tajuntaan :) Minkäslainen kalenteri tuli ostettua? Ostitko ihan suklaan? Ääk, mä en pääse aamusta aukasemaan ku pitää ensin käydä ostamassa :D Ihanaa, että säkin olet niin innoissas <3

   Poista