Winter wonderland

sunnuntaina, joulukuuta 02, 2012

Voih mikä hoppu onkaan ollut! Eilisen päivän suunnitelmiin tuli pieni muutos ja käytiinkin aamupäivästä joulushoppailemassa. Loppu ilta meni sitten siivotessa ja lopulta vielä levättiin leffan merkeissä. Nyt pitäis kiiruhtaa PartyLite esittelyihin, mutta tulin pikaisesti postaamaan eilisen päivän talvimeikin.
Mulla oli visiona Winter Wonderland tässä meikissä ja menin innoissani Niksulta kysymään, että tuleeko hänellä mieleen kylmä ilma ja talvi. En tainnut meikissä niiltä osin onnistua, kun ei tullut moinen mieleen :D No, mä ainakin kuvittelen, että tää on mun kylmän talven ihmemaan värimaailma. Mitäs te olette mieltä? :)

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Ihana meikki!
  Olen monesti ihmetelly et kuin sä et oo lähteny mitää kosmetologi tms.-juttuja opiskelemaan kun olet niistä niin kovin kiinnostunut ja TAITAVA. Siinä sinulle ura ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanainen ♥
   Mä olisin kovasti halunnutkin opiskella kosmetologiks/maskeeraajaks. En vain tiennyt sitä silloin, kun kävin kouluja. Eihän nytkään varmasti ole vielä liian myöhäistä, mutta opiskeluun ei ihan hirveesti olisi aikaa ja tässäkin tulee vastaan rahakysymys. Mut voi kiitos ihana ♥ En mä nyt tiiä oonko mä yhtään taitava kuitenkaan :D

   Poista