Vielä muutama tunti

lauantaina, joulukuuta 08, 2012

Hihii, enää hetki ja sitten istahdetaan poppoolla leffateatterin tuoleihin ja jännitetään miten vika osa loppuu. Kolme naista ja Niksu :D Hän totesi, ettei kehtaa lähteä mukaan meidän likkojen matkaan, kun hävettää olla ainoana miehenä mukana :D Ehdotin, että voin pukeutua huomaamattomasti toiseksi mieheksi, mutta se olis ollut vielä huonompi vaihtoehto. Voi kikkeliskokkelis kun en malta odottaa. Onneksi en taida olla ainut ;) 


Koska taas oli aikaa meikkaamiseen, niin pistetäänhän tän päivän kuvat jakoon samantien :)

Melko neutraaleilla väreillä, taas vaihteeks. Ruskea on mun luottomeikkiväri ja se onnistuu lähes aina. Ripsillä ensimmäistä kertaa Yves Rocherin Lash Pumping ripsaria, ihan jees ensi vaikutelma, mutta pitää testailla vielä muutama kerta kunnon mielipiteen muodostamiseksi. Muuten meikki on tehty Coastal Scetsin paletilla. Mä tykkään niistä ihan hirmuisesti. Suosittelen edelleen. Mutta tänään on taas vaihteeks podettu maailman pahinta   naama kriisiä. Mä en kestä. Mikä neuvoksi? Nää ihonalaiset finnit saa mut raivon partaalle. Ilmeisesti ne on hormonaalisia, kun tuolla leuan ja suun ympärillä tykkäävät asustaa, mutta mä en kestä. Niitä kun ei saa edes piiloon :( Masennus naama. Joka päiväinen kuorintakaan ei ole jeesannut. Hyvät vinkit jakoon, mikäli teiltä edes sellaisia löytyy. Mä veikkaan, ettei teillä todellakaan ole tällaisia vaivoja. No, mieltä onneks piristää Twilight :)

Mitäs muuten tykkäätte perusmeikistä?

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Näiden kuvien jälkeen menin heti kattomaan sun tunnisteet, josko siellä vaikka löytisi jokin silmämeikkeihin liittyvä tunniste. Katoin noista sun "make-up"-tunnisteista kaikki kuvat läpi. Siis WAU!! Sulla on niin upeet silmät ja sun kädenjälki on jotain uskomattoman kaunista!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei *punastelee*, kiitos ihana ♥
   Kiva kuulla, että noista tunnisteista on jotain iloa. Mä alkuun kuvittelin, et ne on ihan turhat :D

   Poista
 2. Ihana perusmeikki! Siis apua, mulla ei juhlameikkikään ole noin nätti ja huolella tehty :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos maisuliini ♥ Mä taidan luokitella kaikki ruskeat perusmeikeiksi :D

   Poista