Liikunnat vko 48

maanantaina, joulukuuta 03, 2012

Mua ei huvittais niinku yhtään puhua näistä liikkumisista. Kamalaa katsottavaa edelleen, siis todellakin kamalaa! Tai no on sillä jopa yks kävelylenkki, wohoo! Parempia aikoja edelleen odotellessa. Viikonloppukin meni niin kamalan nopeasti, että mä taidan olla jopa väsyneempi entä viikonlopun alussa. Lauantai aamupäivä menikin kaupoilla ja ilta siivotessa. Eilen sit koko päivän sain suhata PartyLite esittelyissä. Ei enää kaksia kutsuja samalle päivälle! Pää teki todellista kuolemaa sen jälkeen. No mutta joo, nyt ne liikunnat, sehän tähän maanantaihin kuuluu.


Ma: - (partylite kokous)
Ti: -
Ke: - (partylite esittely)
To: kävelylenkki 40min
Pe: tallityöt 45min, ratsastus järkyttävässä tuulessa 40min
La: - (shoppailua 4h)
Su: - (2x partylite esittely)Todella PartyLite voittoinen viikko. No nyt on tämän vuoden esittelyt pidetty, joten nyt saan keskittyä ihan rauhassa joulun valmisteluun. :) Pitääkin pistää teille kuvia piakkoin meidän jouluisesta sisustuksesta. Niksu oli reippaana asennellut eilen meille valoja ja mä sitten tein enemmän noita sisäsisustuksia. Ihanaa tunnelmaa ♥ Mä voisin vaan ihastella koko ajan kaikkia ihania joulujuttuja kotona, ei tee mieli lähteä mihinkään. Nyt mä odotan sit joulukuusen laittoa. Pelottaa vaan kovasti miten tuo pieni Cata tuholainen oikein suhtautuu siihen... Se on niin utelias tölliäinen, että se on jo kertaalleen tippunut vessanpönttöön, ei välittänyt lumesta juur mitään, mutta piti sen jälkeen kyllä pestä ittensä huolella. On se semmonen pöljä :D Ja hihii, ainakin parin henkilön joululahjat ostettu jo kokonaan, eli ei tartte niistäkään enää murehtia. Joo, jouluisella mielellä mennää täällä, mites siellä?

Ihanaa viikonalkua! ♥

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Meilläki joulusiivot tehty matto vaihdettu valoja ja tonttuja ripusteltu sekä lauantain työvuorosta selvitty elävänä:)
  Mut arvaa mitä onkos lauantai meijän leffa ilta?!?

  Kärsimättömänä tää jo oottelee....
  Voisit mun mielestä vähän valottaa että kenen lahjoja sitä ollaan jo haalittu? Aikuisillehan ei pitäny ostaa;;;P
  Ja mites ne syömingit pikkujouluihin, mimmosta herkkuu???

  -Skeit-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, teillä on varmasti niin tunnelmallista siellä <3 Saahaako me lauantaina tulla vaikka vähä aikasemmin vaikka Anne on mukana? Ja jos siis sille sopii... Mäkään en jaksa oottaa :D Hyvä, että selvisit myös työlauantaista! Mullakin tuo sunnuntain PartyLitet tuntui todellakin työltä. Ei kaksia kutsuja enää.

   Mä en mitenkään voi valottaa kenelle on lahjoja ostettu, elähän utele siellä ;D Lapsille ne ei ole ja aikuisillekin SAA ostaa lahjoja :D Nyt mä sit vaan jännitän, että lahjan saajat ovat tyytyväisiä. Isikin soitti tänään ja ilmoitti, ettei lahjoja saa ostaa. Kortti pitää lähettää, mut paketteja ei saa tulla :D Käsky oli kova.

   Sä loihdit viimeksikin niin hyvää syömistä, että en mä osaa sanoa. Ne pizzat ois olla aika kova sana, kun joulumättöä kuitenkin vedetään sit muutama päivä putkeen. Vai mitä olit suunnitellut? Hihii, kohta nähhää <3

   Poista
  2. Saatte tietysti tulla:)
   Siis jos Anne uskaltaa...;)
   Olitko varaillu jo lippusia tai katellu näytöksiä (täällä yx saamaton ei ole kyllä laittanu tikkua ristiin;))
   Ja jos kerettäis vielä pyörähtää lindexillä kun on kummitytön synttärit su ja lahja ostamati://

   -Skeit-

   Poista
  3. Mä varaan liput vasta tänään kympin jälkeen, kun ne näytösajat julkaistaan vasta silloin. Niihä me sovittii, et mä varaan :) Mikäli vaan keretään ennen kauppojen sulkeutumista sinne, nii toki voidaan käydä. Eikös S päässy töistä vasta myöhempää, et voi tulla vähä kiire keritä kaupoille. Ja leffalippuja pitäs käydä (ellen maksa jo nyt heti) noutamassa kans tunti ennen näytösaikaa. Onko muuten väliä, et mihin iltanäytökseen mennään?

   Poista
  4. Neljältä S pääsee, niin joo ei taida kerkii;)
   Ei kai sillä ajalla niin mutta ei kauheen myöhään että tää vanhus pysyy hereillä;))

   -Skeit-

   Poista
  5. Nii mä vähän muistelin :) Mä koetan kattoo sillee sopivaan aikaan alkavan. Kyllä sä siellä pysyt hereillä, eihän Twilightin seurassa pysty nukkumaan :D Jos ei muuta nii mä tökin sua ;D

   Poista