Beebe lippies, siis Baby Lips

keskiviikkona, syyskuuta 17, 2014

Baby Lips on tainnut olla vähän jokaisen huulilla tässä kesän aikana. Siis jopa ihan kirjaimellisestikin. Mä katselin innostuneena kuvia niiden julkaisusta ja odotin innolla, milloin itsekin pääsisin niitä ostamaan. Saatoin olla ihan itsy bitsy tiny winy kateellinen muille, ketä sai niitä testiin blogiensa kautta. Odotin ja odotin, milloin ihmeessä ne oikein ilmeistyisivät kauppoihin. Sitten, siinä se oli edessäni, hyllyllinen toinen toistaan suloisempia Baby Lipsejä. Meinasin mennä ihan sekaisin ja kahmia kourat käteen jokaista sävyä, mutta päätin aloittaa yhdestä. Ensimmäiseksi valitsin söpön pinkin tuubin Pink Punch.

Kotona äkkiä paketti auki ja huulet tötterölle valmiina vastaanottamaan paljon kehuttua sävytettyä huulivoidetta. Ihana oli ensimmäinen reaktio ja kovaan käyttöönhän tuote jäi. Pigmenttiä ei ole kamalan paljoa, vaan mielestäni sillä saa sopivasti huulet hieman muun sävyiseksi. Kahdeksan tunnin luvattua kosteutusta se ei kyllä tee, mutta tämä ei minua ainakaan haittaa. Levittelen mielelläni tuotetta useammankin kerran huulille päivän aikana.

Olin siis kovin vakuuttunut tuotteesta ja ilokseni huomasin Robin Hoodin tarjouslehdessä mainoksen, Baby Lipsejä 3kpl 10€. Jaahas, ei muuta ku nokka kohti Robbaria. Halusin ehdottomasti saada kaksi muutakin sävyttävää huulivoidetta Cherry Me ja Peach Kiss ja kolmanneksi valikoitui Hydrate, voiteista kosteuttavin. Ja innolla taas kotiin avaamaan paketit.


En allekirjoita sitä, että mikään näistä voiteista kosteuttaisi sitä kahdeksaa tuntui, ei edes tuo Hydrate, mutta pistää miettimään, että kosteuttaako mikään muukaan? Huulirasvat kuitenkin kuluu huulilta päivän mittaan. Oli miten oli, nämä voiteet tuntuvat huulilla ihanilta ja niillä tosiaan saa sitä sävyä kivasti huulille. Kädelle swatchattuna vasemmalta katsottuna Cherry Me, punainen sävy, joskin melko hento. Tuoksuu ihanasti kirsikalle ja mielestäni tämä tuo huuliin sopivasti punakkuutta. Omat huulet näyttää terveiltä, täyteläisiltä ja omilta mutta paremmilta :D Seuraavana onkin Peach Kiss, ihana persikalle tuoksuva nude voide, joka vaalentaa ainakin omia huuliani kivasti. Riippuu siis omien huulien sävystä, mutta minulla tämä ainakin vaalentaa ja saa huulet sopivan nudeiksi, ei liian. Viimeisenä sitten ensimmäisenä ostettu Pink Punch. Ehdottomasti porukan pigmenttisin. Makealle, olisikohan joku passionhedelmä, tuoksuva viileä vaaleanpunainen saa huulet söpön Barbiemaisiksi. Eniten käyttämäni näistä kaikista.

Monen olen kuitenkin kuullut olevan pettynyt näihin. Kumpaan kastiin sinä kuulut? Mä olen ainakin hypetyksen kanssa samaa mieltä. Oikein onnistuneet sävyttävät huulivoiteet ja tarpeeksi kosteuttavatkin. Voi kumpa näitä tulisi muissakin sävyissä :) Löytyykös teidän meikkipusseista näitä?

You Might Also Like

17 kommenttia

  1. Mulla ei ole mitään havaintoa kyseisestä tuotteesta, kommentoin vaan että toteutin sun ehdottoman postausaiheen. Nyt on paljasteltu! :D

    VastaaPoista
  2. Minä ihastuin cherry mehin, se on mahtava sävy itselleni. Ei huulipunan korvikkeena mutta vapaalla. Oma suosikkini kosteuttajista on mint fresh (? meniköhän nimi oikein, se vihreä). Minä tykäsin, en pettynyt. Töissä on yksi ja laukussa kulkee yksi. Rakastan huulirasvoja ja näissä on hinta-laatu suhde omaan makuuni kohdallaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ei nää kyllä huulipunaa korvaa sitten mitenkään :) Mutta kiva sävyte huulille kuitenkin. Ja juu, mint fresh se taitaa olla. Katsotaan, josko sen hankin sitten hydraten loppumisen jälkeen :)

      Poista
  3. Mä en ole vielä kokeillut, mutta haluaisin kyllä! Tykkään mieluummin käyttää sävyttävää huulivoidetta kuin oikeaa huulipunaa, nyt käytössä on joku Yves Rocherin voide ja ihan hyvä sekin mutta sävy on vähän kylmä. Haluaisin jonkun persikkaisen, noista babyista varmaan löytyis just hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit, ei muuta kun hankkimaan! Nämä kun ei tosiaan ole edes kamalan kalliita. Tuo Peach Kiss voisi olla ihan hyväkin sulle :)

      Poista
  4. Miulla on tuo Cherry Me ja on kyllä ihana! Tulee juuri sopivasti pigmenttiä huulille, joka myös kestää koko päivän kun ruokiksen jälkeen vähän sipaisee lisää. Lisäkosteutta en kyl miekään oo huomannu, että näistä tulis mutta kiva tuote silti. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mun mielestä kans siitä tulee just sopivasti, että omat huulet näyttää paremmilta. :) Kiva, että ollan samoilla linjoilla, en siis puhu ihan puuta heinää ;D

      Poista
  5. On keikkunut mullakin ostoslistalla pitkään mutta jäänyt toistaiseksi kauppaan, eilen jo katselinkin mutta ei sitten ollut mieluista sävyä enää tarjolla. Näiden sun perusteella se voisi olla tuo Cherry me, sopivan hintsusti väriä mutta vähän kuitenkin. Punia en osaa käyttää mutta kuitenkin usein kaipaa huuliin "jotain", joten ehkä nämä voisi olla ratkaisuna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt Maisu muru vaan kauppaan ja ostat tuon. Se ei tosiaan anna ihan kamalasti sävyä, mutta silleen, että omat huulet näyttää sillee jänskästi paremmilta :) Siis just tuon Cherry men kanssa. Mä taas näkisin, että sulle sopisi upeasti kunnon siipirajaukset ja punaiset huulet. Pitäs saada testattua ;)

      Poista
    2. No nyt on mullakin oma bebe. Ja valitsin tosiaan tuon cherry me:n, ja on just sitä mitä kaipasinkin! Kerrankin tärppäsi. Rajaukset ja punaset huulet mulla kuulostaa aika hurjalta, näyttäisin varmaan tosi hassulta ;D

      Poista
    3. Jes, ihan mahtavaa! Jotenkin oletinkin sen olevan just sun juttu <3
      Ja kyllä, me vielä kuule meikataan sut silleen <3 ;)

      Poista
  6. Ehkä mun pitää myös kokeilla näitä, koska niin paljon oon kuullut myös hyvää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Reetta, mun mielestä sulle sopis täydellisesti tuo Pink Punch! :) Osta se ihmeessä. <3

      Poista
  7. Tää olikin mulle hyödyllinen postaus :) Ostin kesällä matkoilta ton hydraten ja nyt olis kiva saada jolu värillinen. En vaan osannut päättää mikä. Taidan hommata ton Peach Kissin tän postauksen perusteella :) Kiitos <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, jos tästä oli jotain hyötyä. Se voisikin olla sulle sopiva sävy :)♥

      Poista
  8. Tää olikin mulle hyödyllinen postaus :) Ostin kesällä matkoilta ton hydraten ja nyt olis kiva saada jolu värillinen. En vaan osannut päättää mikä. Taidan hommata ton Peach Kissin tän postauksen perusteella :) Kiitos <3

    VastaaPoista