Loppuneet tuotteet elokuu 2014

torstaina, syyskuuta 04, 2014

Justhan mä vasta postailin teille heinäkuun loppuneet, mutta hitsi vieköön, pakko pistää elokuun tuotteetkin näytille ennen kuin huomaan lokakuun saapuneen. Elokuu olikin hiljaisempaa aikaa tuotteiden loppumisen osalta. Varmasti vaikutti tuo loma, kun ei noita puteleita tullut tarvittua ihan yhtä paljon kuin arkisin. Varsinkaan siis meikkejä. Mutta kyllähän mä silti sain tuotteita kulutettua.


Viime kuussa käyttelinkin ahkerasti tuolta suihkun puolelta tuotteita. Elokuussa loppui virallisesti seitsemän täysikokoista tuotetta, neljä näytettä sekä kertakäyttö sheiveri. Kynsilakka lähti kaatikselle ihan vain väri sekä koostumutmuutoksen takia, eli pilalle menneitä yksi. Yhteensä 13 tuotetta.


Frank Provost Expert Repair shampoo odotteli tyhjentymistä kauan. Siis todella kauan. Putelin lirut jopa pääsi muuton mukana tänne uuteen kotiinkin. Mulla vaan loppuu hoitsikat aina ennen shampoita. Niin kävi näidenkin jättiputeleiden kanssa. Muistikuvani tästä shampoosta ja hoitoaineesta yhdessä on mieluinen. Muistelisin hiusteni tuoksuneen todella puhtaille sekä tuntuivat hoidetuilta. Tuoksu tuntuu tuotteessa itsessään todella omituiselta, mutta pestessä se tuoksuu puhtaalle, siis vähän kuin raikkaalle ilmalle. Shampoo pesi oikein hyvin ja voisin näitä jopa ostaa lisääkin. Ärsytti vaan tää jättikokoinen puteli, se ei tuntunut loppuvan ikinä! :D

Biozellin hopea shampoo ja hoitoaine, HALLELUJAH! Nyt sit löysin sellaisen kombon tän tukan pahimman keltaisuuden taltuttamiseksi. Todella miellyttävät käyttää ja hiukset näuttivät todella luonnollisen vaaleilta näiden käytöllä. Shampoo pesi hyvin puhtaaksi ja hoitsikka taas hoiti tarpeeksi hyvin. Mitä nyt hiukset valitettavasti meni aina tamppuun parin päivän jälkeen pesusta. Niin mulla kyllä käy monen muunkin tuotteen käytöllä. Mutta näit ostan ihan sata varmasti lisää. Jos siis vaaleehiuksisena aion pysyä. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, uskon että tykästyt. Vielä on yksi Biozellin hopeatuote, joka kuuluisi myös tähän samaan hehkutukseen, mutta se ei ole vielä loppunut. Ehkä jutellaan siitä sit myöhemmin.

Oriflame HairX Restore Therapy Hair Mask Argan Oil for damaged hair ei kyllä saa täältä plussia tahi peukkuja. Jo perus Pirkka hoitsikka tuntuu hoitavan hiuksia enemmän kuin tämä teho hiusnaamio. Sain kaveriltani ilmaiseksi ja tämä purkki oli kyllä ensimmäinen ja viimeinen täällä. Ei vain yhtään tuntunut tässä reuhkassa hyvältä.

Livboxista tullut Sim System 4 Bio Botanical shampoo on myös lojunut hyllyllä pitkään. En vain saanut kulutettua sitä loppuun. Haju pisti edelleen nenuun ja onhan noita parempiakin tuoksuja päähän tungettu. Onneksi oli vain pieni näyte.


Yves Rocherin saippuan korkit ovat kokeneet uudistuksen ja todella hyvän uudistuksen ovat kokeneetkin, Korkki on nyt tasainen ja putelin saa nyt pidettyä hyvin väärin päin, saippuan ollen hyvin saatavilla. Myöskin mielestäni helpompi avata. Ja oih, tämän Pomegranaten mikä se muuten olikaan suomeks? granaattiomena? tuoksu, iihaana! Saatoin löräytellä tätä aina vähän reippaammin ja pestä nahkaa oikein urakalla. Jäi meinaan ihanan vienosti tuoksumaan iholle.

Toinen Yves Rocherin tuote, Peeling aprikoosin kiveä sisältävä kuorinta-aine, taas ei ollut niin mahtava. Kyllähän sillä kuori, mutta vähän heikosti. Mä tykkään karkearakeisista kuorinnoista ja tämä ei ollut sitä. Rakeita oli kyllä, mutta ne tuntui todella siloisilta ja näin ollen nahka ei tuntunut niin kuoritulta. Eihän tuo muistaakseni maksa juur mitään, mutta en kyllä kokenut sitä silti rahan arvoiseksi. Toista ei siis taida meille tulla.

Ja taas käsisaippua. Onkohan tämä Palmoliven tuoksu ollut vielä ennen? Ihana, persikan ja mansikan tuoksuinen saippua. Yksi ostetuimmista meillä. Toimii hyvin.

Livboxista tullut BIC Soleil kertakäyttösheveri yllätti mut todella positiivisesti. Höylän varsi oli käteen todella miellyttävä, terät todella terävät vielä muutamien käyttökertojen jälkeen, mutta sitten ajelusta tuli oikeastaan aika raastavaa. Kertakäyttöiseksi kuitenkin ihan huipputuote! Yritin näitä metsästää kesälomareissullamme, mutta missään ei näkynyt. Ostin sitten Gilleten vastaavia, hävisivät tälle ihan kuus nolla. Suosittelen siis!


Vuonna miekka ja kirves ostettu Wild and Crazy lakka on muuttanut väriään ja koostumustaan tässä vuosien aikana. Ennen tämä W80 Bombay oli lämmin lila, mutta nyt se on punertavanpinkki. Me kun serkkutyttöjen kanssa käytiin mun kynsilakkavarastot läpi, huomasin uuden kummallisen sävyisen lakan. Sen oli siis aika lähteä lakkahautuumaalle.


Multa löytyy testereitäkin ihan järkyttävä määrä ja tyttöjen kanssa nekin siivottiin ja käytiin läpi. Monta pussukkaa oli kummallisesti haihduttanut sisälmyksensä, joten niitäkin pitää yrittää käyttää pois. TUo Dermosilin Moisturizin Hair Treatment onkin ainut, jonka sain omista varastoista nyt käytettyä. Olin oikein yllättynyt tuotteen tunnusta. Hiukset tuntuivat käytön jälkeen pehmeiltä ja hoidetuilta, joten sanoisin tuotteen kosteuttavan, kuten lupaa. Voisin jopa ostaa isomman purkin kokeiluun.

Richin Argan Oil Elixir tuli myös Livboxista ja se ei toisenkaan käyttökerran jälkeen saanut multa hyväksyntää. Hiukset jäi edelleen klimppisiksi ja lähmäisiksi, joten parin kerran kokeilu riitti. Moroccan oil on ja pysyy.

Sitten, totaalinen miracle shit, niin kuin Niksu mulle tästä Biothermin Blue therapy Serum in oil night tuotteesta totesi. Mun naama on tällä hetkellä ihan kamala. Siis ihan järkyttävä. Mua hävettää kulkea tämän naamataulun kanssa ja kaiken lisäksi sitä sattuu. Mulla on ihan kamala finnipelto taas päällänsä ja pohdinkin, että kehtaanko näyttää teille, missä oikein mennään. Huonossa jamassa meinaan. Mutta kuitenkin, Kauneus&Terveys lehden välissä tuli tuo testeri ja mikäs siinä, kokeillaan vaan. Kovia lupauksia lehden sivuilla sanottiin tuotteesta ja mä en todellakaan uskonut niitä. Mutta mutta...kahden käyttökerran jälkeen mun kasvot oli heleämmät ja hyvinvoivemman näköiset, vaikka finnejä edelleen oli. Siis todellista ihmeainetta. Jo kahden kokeilukerran jälkeen tuote vaikutti mut, joten tätä on varmasti saatava lisää.


Tällaiset tuotteet siis tällä kertaa. Kyllähän niitä tyhjenee, mutta on niitä lisääntynytkin. ;)

You Might Also Like

0 kommenttia