Livbox - elokuu 2014 arvostelu

tiistaina, syyskuuta 09, 2014

Mä en vieläkään voi käsittää, miten hyvä elokuun Livbox oikein oli. Jokainen tuote on ollut todella kovassa käytössä ja uusia rakkaustuotteita on tainnut löytyä. Taas kerran. Tää on just se boxin idea, josta mä tykkään ihan hirmuna. Se, että saat tietoisuuteen sellaisia tuotteita, joita et välttämättä olisi itse osannut kaupasta hakea. Vaikkakin osa oli jo ennestään tuttuja, oli tämä boxi silti ihan tajuttoman hyvä, todella!


Lumene Arctic Sun aurinkopuuteria olen sutinut aika lailla joka päivä naamalleni. Se on sopivasti ihan hitusen tummempaa kuin tämänhetkinen ihonsävyni ja sillä olen saanut kivasti pidennettyä rusketusta. Se antaa sopivaa lämpöä kasvoille ja mielestäni se ei ole yhtään oranssihtava, kuten monet aurinkopuuterit tuppaa olemaan. Tämän vaaleamman sävyn 1 Fresh Day / Päivän hehku uskoisin sopivan todella hyvin myös todella vaaleasävyisille. Tykkään ja varmasti jää vakikäyttöön :)Konjak Sponge oli mulle ennestään siis tuttu. Olen vain unohtanut totaalisesti bloggailla siitä. Ennestään multa löytyy sieni mustana, joka on tarkoitettu epäpuhtaalle tai rasvaiselle iholle. Boxissa tuli normaalille iholle suunnattu valkoinen sieni. Olen sientä käyttänyt ahkerasti joka päivä ja mielestäni kasvoilla on tapahtunut pientä muutosta ihohuokosten osalta. Ihan kuin ne olisivat vähän pienentyneet. Sieni kuorii hellävaraisesti ihoa ja tykkäänkin iltarutiinien aikaa pyöritellä sitä kasvoilla ihan reippaasti. Sieni on kova kopukka ennen kunnon uppokastoa. Sitten se paisuu kuin kunnon pullataikina ja siitä tulee pehmeä ja hieman liukas.


Sienessä on naru, josta sen voi laittaa käytön jälkeen kuivumaan. Sientä ei saa kierittää kuivaksi, vaan siitä pitää hellästi puristaa liiat vedet pois. Sieni kestää käytössä kuulemma 1-3 kuukautta. Itse olen käyttänyt nyt kuukauden päivät, eikä vielä näy ainakaan mitään muutoksia. Eli vielä jatkuu käyttö.Kuten kuvasta näkee, sieni todella paisuu. Musta on ihan totaalisen kuiva.

Höh, mun Batisten kuivahampoo XXL:n pohjalla taitaa olla enää lirut, hyvä jos vielä yhteen käyttökertaan riittää. Mutta voi miten huippu tuote! Hiuksista häviää rasvaisuus todella hyvin tämän avulla ja mukavaa tuuheutta saa myös tähän semipaksuun reuhkaan. Hämmästyin jopa miten hyvin. Varmasti ostan tuotetta lisää jatkossakin. Mun tummat juuret jäivät kyllä selkeästi vaaleammiksi kun tuotetta laittoi, muttei se silti liian selkeästi näkynyt. Tai siis sitä ei liikaa erottanut. En siis osaa sanoa, miten tummien hiusten kanssa sitten toimii.

Kuivat kintut ovat todella kiittäneet The Body Shopin Honeymania vartalovoin käytöstä. Mun rutikuivat, lohkeilevan hilseilevät sääreni ovat olleet kuin toisesta maailmasta. Niin kosteutetut, silkkiset ja terveennäköiset. Niin, siis aina kun olen muistanut ja jaksanut vartalovoilla rasvata. Tuoksu on kovin kukkainen, en siitä hunajaa oikeastaan löydä, mutta eipä tuoksulla niin väliä kun niin hyvin hoitaa. Ihan varmasti ostan uuden, mutta varmaan toisessa tuoksussa.

Mä olen ollut kesän aikana myös todella huono naaman rasvaaja. Johtunee myös siitä, että naama kukkii kuin punaisten kukkien pelto. Jotenkin alitajuntaisesti sitä sitten jättää rasvat pois, ettei ne vaan lisäisi kukintaa. Silmänympärysten kuivuuden tajusin vasta sitten, kun aloin käyttämään Clinique All About Eyes silmänympärysvoidetta. Kesänaikana pienet siristelystä johtuneet minirypyt ovat kadonneet kuin taivaan tuuliin ja silmänympärysiho kiittää. Ja minä tietysti :D Tykkään todella paljon ja mikäli hinta on huokea, varmasti voisin ostaa. Toistaiseksi kuitenkin muta löytyy noita silmänympärysvoiteita, että uutta ei toistaiseksi tarvinne ostaa.


Tämä boxi oli kerrassaan mahtava! Nyt mulla onkin hyppysissä jo syyskuun boxi ja kurkistellaan sen sisältö sitten toisella kertaa. Mitä te tykkäsitte elokuun boxista?

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Elokuun boxi oli mieleinen! Mulla ei ollut Konjak sientä mutta kovasti kiinnostaisi, ehkä ostan oman sienen jossain vaiheessa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä suosittelen sitä testaamaan, mun ihohuokoset näyttää ehkä hitusen pienemmiltä ja onhan se sellaista pientä arjen luksusta, kun sienellä pyörittelee naamaa iltaisin :)

      Poista