Liikunnat vko 39 - hissuksiin treeniä

maanantaina, syyskuuta 29, 2014

Mulla on ollut ihan mielettömän energinen maanantai. Tiedä sit mistä ihmeestä tääkin energiapiikki tuli, mutta hyvällä meiningillä on tänään menty. Harvinaista multa, maanantait on yleensä ihan hei hei-päiviä. Huomasinpahan aamulla, että jännitys herättää järkyttävän hyvin. Tajusin aamulla, että hittolainen enää neljä aamua karaokekisaan ja samalla sekunilla syke nousi ja silmät rävähtivät auki. Joo, stressaan ku mikäkin tonttu. Hyvä päivä siis oli ja tehokas varsinkin.

Viime viikon liikunnat jäi kipeilyn takia ihan olemattomiin. Kurkku oli harvase aamu niin kipeä, etten saanut vettäkään nielaistua. Onneksi päivän mittaan aina hieman rauhoittui, mutta illalla taas kipu palasi. Päätin siis, että parempi antaa kehon tervehtyä kunnolla ennen treeniä.MA:(kipeänä)
TI:(kipeänä)
KE:(kipeänä)
TO: - (kipeänä)
PE: Salitreeni 1h25min
LA: - (remonttia)
SU: - (remonttia)


Perjantain salitreeni oli kyllä niin ihana kokemus, että ihan ihmetyttää. Kroppa todella kaipasi jo liikuntaa ja sitä oikein nautti siitä painon nostamisesta. Ihanaa, että vihdoin mä olen löytänyt urheilun ihanuuden. Vielä on kyllä paljon hommaa edessä, mutta ehkä tää tästä :)

Nyt mä kuitenkin lähden Taren kanssa iltalenkille ja sitten saunaan. Mitä te muuten teitte viikonloppuna? :)

You Might Also Like

0 kommenttia