Parikyt pientä paljastusta

torstaina, syyskuuta 25, 2014

Mä en tajua. Onkohan tämäkin viheliäinen pääkipu/kurkkukipu yhdistelmä vielä sitä samaa pöpöä, joka mulle kuumeen nosti? Mä olen tänään kärsinyt niin inhasta pääkivusta, etten oikein silmiä jaksa pitää auki. Pitää siis ottaa vielä rennosti ja kohta köllähtää sänkyyn kunnon yöunille.

Mun on jo pitkään pitänyt postailla teille pieniä paljastuksia minusta ja kun Katja Optimismia ja Enegiaa-blogista kyseli postaus ideoita, ehdotin sitä. No nyt sit oma vastaavani :) Jotain pieniä paljastuksia minusta.


1. Olen heikkona kirpeisiin metrilakuihin. Tai no oikeastaan karkkeihin yleensä. Mutta jos jossain on metrilakuja, mun on saatava. Okei, kaikki leivonnaisetkin kyllä kuuluu. Myönnetään. Mä olen herkkuhanuri. On ollut todella tiukkaa välillä tämän paremman elämäntavan ohella olla ilman herkkuja. Onneksi itsekuri on parantunut.

2. Sama homma pätee, jos jossain on markkinat. Mun saatava muurikkalettuja. Joskin nyt olen ollut ilman, hinnat kun ovat nousseet taivaisiin.

3. Karkit ja leivonnaiset nyt on vielä melko normaali heikkous varmaan, mutta mitäs sanotte siitä, kun jouluisin mä vedän onneissani pipareita meetwurstin kanssa. Oi nam! Joo, makunsa kullakin ;)


4. Mä tykkään autokyydeistä. Siis kyydissä istumisesta, vaikka ei se ajaminenkaan tyhmää ole. Auton hurina rauhoittaa mielen ja nukun poikkeusetta kaikilla vähänkään pidemmillä matkoilla. Tämä ei vain ole hyvä yhtälö, mä kun joudun ajamaan melko pitkää työmatkaa. Olen nukahtanut rattiinkin :/

5. Tämän osa teistä varmasti tietääkin, mutta mä en ole ikinä käynyt Tallinnassa tai Tukholmassa. Laivalla kyllä, mutta se oli 22h risteily ja silloinkin olin niin pieni, että muistan vain pahoinvoinnin. Pelkään siis edelleen, että tulen pahoinvoivaksi.

6. Tähän perään voisi kertoa sen, että mä myös olen oksennuskammoinen. Olen pelännyt oksentamista pienestä pitäen. Siis todellakin pelännyt. Kannoin kaupassakin ämpäriä, kun pelkäsin oksentavani jos oli vähänkään paha olo. Onneksi näin vanhemmiten asia ei ole enää niin paha. En edelleenkään pidä siitä, mutta pelkoa ei sentäs enää ole.


7. Jos olisi joku yksi taikapilleri jolla saisi haluamansa kropan, söisin sen. En varmaan edes miettisi kahta kertaa, olisiko siinä jotain sivuvaikutuksia.

8. Toisaalta, nyt olen saanut otettua itseäni niin hyvin niskasta kiinni, että liikuntaa jo jopa kaipaa, auttaa se saavuttamaan edes vähän sitä kroppaa mitä haluaisin.

9. Pelkään pettyväni, jos en saakaan haluamani tuloksia urheilulla. Pitäisi oppia arvostamaan itseä sellaisena kuin on. Kauheen vaikea homma muuten.

10. Paino ja kroppa on mulle melkoisen arka paikka. Kuten tiedättekin painohistoriani-postauksesta.


11. Sanoin lapsena, että isona haluan olla tanssiva lääkäri. Tanssista tykkään edelleen, mutta lääkäriksi musta ei olisi. Mä sairastun jo ihan vaan tiedolla, et joku on kipeä. Myötäsairastamista siis.

12. Mä olen lapsesta saakka vihannut vaatteissa sitä niskassa olevaa lappua. Se on kutittanut mua aina. Onneksi näin vanhemmiten olen oppinut sietämään sitä. Multa leikattiin lähes aina ne laput pois.

13. Korkokengät on mulle todellinen heikkous. Mä rakastan kauniito kenkiä ja haluaisin itsekin niitä pitää. Harmi vain, mun kintut alkaa vihlotella heti kun kengät saan jalkoihini. Onko se sitten vain tottumattomuutta vai mitä?


14. Tajusin vasta aikuisiällä, mitä än-yy-tee NYT:n toi alku tarkoittaa. Tuli erittäin blondi fiilis :D Sehän on se nyt...

15. Mulla menee välittömästi ruokahalu, jos ruoastani löytyy karva. Ja se on vielä pahempaa, jos se karva joutuu suuhun. Multa meinaa tulla yrppä. Ja samaisen ruoan syönnin jatkaminen - mahdotonta.

16. Siisteys on mulle todella tärkeää ja kotona on ihana olla, kun on siistiä. Siltikin on myönnettävä, että olen äärimmäisen laiska siivoaja. Imuri on useammin kaapissa kuin käytössä. Tiedetään, yökkis.

17. Mä olen äärimmäisen herkkis. Mä itkeä vollotan todella herkästi, säälin kovin esim. kipeitä eläimiä, otan muiden murheet itselleni. Mä ihan itken Emmerdalea katsoessa. Mutta samalla koen olevani ihan nauravainenkin tyyppi :D


18. Mulla on ollut samantyyliset hiukset viimeisen kymmenen vuotta. Pitäisiköhän jo vaihtaa? Niksu ainakin ehdottelee sitä useasti. Mä en vain koe tummia omikseni ja näitä on oikeasti kasvatettu vaivalla :D

19. Mä en koe olevani missään asiassa hyvä. Mä en osaa piirtää, en osaa puu- tai käsitöitä, enkä ole missään erityisen lahjakas. Osaan mä jotenkuten pianoa soittaa ja laulaa. Mut siinä kaikki. Ja voin sanoa, että viikon päästä perjantaina olevat karaoken aluefinaalit saa mut kakimaan housuun jännityksestä jo nyt. Mitä ihmettä mä laulan?

20. Olen todellinen harakka ja kaikki kiiltävät ja kimaltelevat jutut saa mut pyörryksiin :)

Tämmöisiä pikku paljastuksia. :)

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Voi kun kiva lukea tämmöisiä. Ja hei, karaoken aluefinaalit O.o kuule, minä en uskalla edes laulaa julksesti niin että siinä jotain mitä osaat ja uskallat. Ja miten olisi taitona kauniiden asukokonaisten yhteen sovittaminen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä vähän niinku vahingossa menin kisoissa jatkoon ja nyt ensi perjantaina sitten ensimmäinen karsinta. Pelottaa ja jännittää kyllä niin vietävästi :D
   Mut tuo kauniiden asukokonaisuuksien yhteensovittaminen on kyllä sun juttu. Mä en handlaa sitäkään, en sit yhtään :D

   Poista
 2. karkki ja metrilakut on naaammms :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kunnon *Homer kuolavaluu*- ilme tähän väliin :D

   Poista
 3. Kivoja tunnustuksia! Vähän hihitin kohdalle 14. :D aika hurja toi karaokejuttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa paljon mä olen hihitellyt sille vielä näin jälkikäteen :D
   Joo, mä taidan olla ihan sekaisin, kun menen osallistumaan :D

   Poista
 4. Ihana postaus :D Satuin blogiisi ensimmäistä kertaa ja piti oikein napsauttaa itsensä lukijaksi, kun sulla on niin hauska kirjoitustyyli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon <3 Sait hymyn korviin :))
   Tervetuloa vaan mukaan, tosi kiva juttu!

   Poista