Uutta keittiöön

torstaina, syyskuuta 11, 2014

Meillä on todella remonttipitoinen viikonloppu edessä. Tekisi mieli oikeastaan aloittaa jo nyt, mutta huomiset työt kyllä harmillisesti tyssää koko homman. Mutta huomenna, josko huomenna tarttuisi maalitelaan taas kiinni ja saisi hommia taas etenemään. Paljastan teille nyt sen verran, että olohuoneen kimpussa ollaan. Sen tarkemmin en nyt kerro mitä tapahtuu, vaikka osan paljastinkin jo :D Mutta näette sitten. Kuvia tulee siis mahdollisimman pian. Mä en malta odottaa!

Keittiöhän on nyt tässä vaiheessa remontoitu siihen pisteeseen asti, ennen kuin vedetään tämä maan tasalle ja rakennetaan uusiksi. Tai ei me sitäkään olla ihan tarkalleen päätetty, että kuinka radikaalisti keittiö tulee vielä muuttumaan, mutta kuitenkin. Tällä hetkellä siis keittiön katto on maalattu ja uusi liesikupu on hommattu. Paljon tännekin pitää vielä tehdä, mutta nyt tähän hätään tämä kelpaa. Samalla kun keittiön ilme heiman pehmeni, piti mun ostaa tervävyyttäkin ;)


Kesälomalla aleja kolutessa oli Jumbon Iittala storessa veitset ja juustöhoylät todella hyvässä tarjouksessa. Höylät muistaakseni 3€ kappale ja veitset jotain kuuden euron tietämillä. En kuollaksenikaan muista enää. Olen käyttänyt näitä niin onneissani! Sipulin leikkaaminenkaan ei ole enää kamalaa. Kyllä se vain on niin, että kunnon keittiövälineet pitää olla. Ja siis kyllä hieman uudistuneessa keittiössä tekee mieli touhutakin. Haluaisitteko nähdä lisää? Tässä vähän esimakua :)


Mulla pitkästä aikaa jomottelee päätä, joten otan suunnaksi hissuksiin sängyn. Onneksi huomenna on perjantai :)

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. No niin, huomenna sit osallistut mun blogissa arvontaan niin saatat voittaa lisää kivaa köökkiin! :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä kunnon välineet saavat minutkin tekemään enemmän. Tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Kunnon välineillä tekeminen sujuu kuin tanssi :)

   Poista
 3. Jee, innolla odottelen lisäkuvia keittiöstä ja teidän kodista nyt aina muutenkin!
  Hei mistä oot ostanut noi verhot? Etsin just tollasia meidän makuuhuoneeseen, näyttävät kivoilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Saara ihanuus, kiva kuulla :) Kuvia tulee kyllä.♥
   Verhot on ostettu Elloksen aleista. Samantyylisiä siellä taitaa kyllä olla nytkin myynnissä :)

   Poista
 4. Huonoilla välineillä saa kyllä koko kokkailufiiliksen katoamaan, meillä on tällä hetkellä niin *piiiip* paistinpannuja että tekisi mieli heittää ne pihalle, mutta tällä hetkellä ei raaski ostaa uusiakaan. Onneksi on yksi hyvä, mutta ainakin yksi lisääkin olisi tervetullut. Hyvät veitset on toinen ehdoton! Täällä kans odotetaan remppapostauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että remppapostaukset kiinnostaa :)
   Mä oon siitä onnekas, että Niksu on ostanut mulla lahjaksi noita vähän kalliimpia keittiövälineitä, mä kun en kanssa raaski. Niksu aina vitsaileekin, että se on vain sen tapa saada mut pidettyä keittiössä ;D

   Poista